emysex Reputație: -4 Postat Ianuarie 8 Oras:buzau Oras:buzau Partajează Postat Ianuarie 8 Fată frumoasă, când vii la Buzău 💋? 4 Link spre comentariu
Betty_betty Reputație: 202 Postat Ianuarie 10 Autor Partajează Postat Ianuarie 10 Buna ziua!🙃 N am nimic de zis ,doar sa va arat unde am eu inimioara 😉 1 5 Link spre comentariu
Andi2000 Reputație: 0 Postat Ianuarie 10 Partajează Postat Ianuarie 10 Acum 18 minute, Betty_betty a spus: Buna ziua!🙃 N am nimic de zis ,doar sa va arat unde am eu inimioara 😉 Dar de ce nu răspunzi la telefon ....inimioară.. Link spre comentariu
Aldin Reputație: 0 Postat Ianuarie 11 Oras:Galați Oras:Galați Partajează Postat Ianuarie 11 Ești în Galați ? Link spre comentariu
george1000 Reputație: 22 Postat Ianuarie 12 Oras:tecuci Oras:tecuci Partajează Postat Ianuarie 12 Buna,azi esti la program? Link spre comentariu
L1viu Reputație: 649 Postat Ianuarie 12 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Ianuarie 12 Acum 2 ore, george1000 a spus: Buna,azi esti la program? Este...ocupata ca întotdeauna 😉😁🙃 1 Link spre comentariu
george1000 Reputație: 22 Postat Ianuarie 12 Oras:tecuci Oras:tecuci Partajează Postat Ianuarie 12 Marfa buna...clientela multa 😁 1 Link spre comentariu
leonard21 Reputație: 45 Postat Ianuarie 12 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Ianuarie 12 Nu răspunde la telefon nici pe wapp......nush dacă e vorba de clientela multă sau de cerc restrâns..... 1 Link spre comentariu
george1000 Reputație: 22 Postat Ianuarie 12 Oras:tecuci Oras:tecuci Partajează Postat Ianuarie 12 Ne-a aratat inimioara da...pasarica nu vrea sa o arate 🤣🤣🤣🤣 1 Link spre comentariu
L1viu Reputație: 649 Postat Ianuarie 12 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Ianuarie 12 Acum 16 minute, leonard21 a spus: Nu răspunde la telefon nici pe wapp......nush dacă e vorba de clientela multă sau de cerc restrâns..... Te apropii de adevăr 😁😉 Link spre comentariu
JustMe112 Reputație: 152 Postat Ianuarie 15 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Ianuarie 15 Mie îmi apare cum ca nu mai are whapp Link spre comentariu
alexu' Reputație: 293 Postat Ianuarie 15 Oras:braila Oras:braila Partajează Postat Ianuarie 15 1 oră în urmă, JustMe112 a spus: Mie îmi apare cum ca nu mai are whapp Si a dezactivat whatsapp ul pe scest numar. incepand de astazi este la buzau ( a postat es pe topicul deacolo), scolo are alt numar si a activat whatsappul pe acela. 1 Link spre comentariu
george1000 Reputație: 22 Postat Ianuarie 15 Oras:tecuci Oras:tecuci Partajează Postat Ianuarie 15 Ok Link spre comentariu
george1000 Reputație: 22 Postat Ianuarie 21 Oras:tecuci Oras:tecuci Partajează Postat Ianuarie 21 Buna, la Galati cand mai ajungi? 😘 Link spre comentariu
L1viu Reputație: 649 Postat Ianuarie 21 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Ianuarie 21 Și când ajunge ...ajunge degeaba 😉🤣 Link spre comentariu
george1000 Reputație: 22 Postat Ianuarie 21 Oras:tecuci Oras:tecuci Partajează Postat Ianuarie 21 Pai daca nu raspunde la telefon Link spre comentariu
L1viu Reputație: 649 Postat Ianuarie 21 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Ianuarie 21 Acum 4 ore, george1000 a spus: Pai daca nu raspunde la telefon Pai eu ce zic...degeaba vine ..cred ca practica și ceva magie..azi e la Galați, a 2-a zi dispare, apare instant la Buzău..si tot asa 😉 1 Link spre comentariu
Betty_betty Reputație: 202 Postat Ianuarie 22 Autor Partajează Postat Ianuarie 22 Buna dimineața!☕️ Incepand de astazi(dupa ora 11-ceva intarzieri :😜 ) voi fi disponibila in oras pana miercuri(31 ianuarie)...daca e dorul asa mare ,zic sa ma mai "ratacesc"p aicia🤪 Revenind la drama din comentarii🤭 -pt programari/discutii/detalii ma gasiti pe whatsapp (va rog sa specificati pana in ce ora pot raspunde).Daca vad mesajele prea tarziu si nu e specificata nicio ora eu nu mai raspund 🙃 -raspund la telefon doar cand imi permite timpul 🙃 -nu am circuit inchis (nici macar nu stiu sigur la ce se refera😅) -nimeni nu fura startul(am tot primit mesaje de genul 😅) In rest,ce sa mai zic,vă 😘 si va astept la nebunii!😇 O săptămână linistita! 3 1 Link spre comentariu
Betty_betty Reputație: 202 Postat Ianuarie 29 Autor Partajează Postat Ianuarie 29 Buna dimineața!☕ Disponibila pana miercuri 😇😈 Va rog sa cititi inainte de a face programarile 😶🌫️ Ce iti pot oferi: Oral neprotejat(in functie de igiena) Normal (doar protejat) Mângâieri/sărutări 69 Diverse pozitii Masaj de relaxare FK(in functie de igiena) Gfe Finalizare orala/corporală/faciala (50lei extra) Nu fac deplasari ! Nu fac anal! Cadou:150 lei finalizarea(30 minute) 300 ora (2 finalizari) 🏠-A _uri Va 😘 si o săptămână linistita sa avem! Link spre comentariu
haznaf Reputație: 156 Postat Ianuarie 30 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Ianuarie 30 La 10.01.2024 la 11:47, Betty_betty a spus: Buna ziua!🙃 N am nimic de zis ,doar sa va arat unde am eu inimioara 😉 inca mi-a stat mintea-n loc aici.... 😰 1 Link spre comentariu
Betty_betty Reputație: 202 Postat Ianuarie 31 Autor Partajează Postat Ianuarie 31 Indisponibila!!! Link spre comentariu
emysex Reputație: -4 Postat Ianuarie 31 Oras:buzau Oras:buzau Partajează Postat Ianuarie 31 Iubire ♥️,ai zis că vii la Buzău 2 săptămâni. 1 Link spre comentariu
Betty_betty Reputație: 202 Postat Februarie 1 Autor Partajează Postat Februarie 1 INDISPONIBILA ! 1 Link spre comentariu
george1000 Reputație: 22 Postat Februarie 21 Oras:tecuci Oras:tecuci Partajează Postat Februarie 21 Buna, cand mai ajungi la Galati? Link spre comentariu
george1000 Reputație: 22 Postat Februarie 24 Oras:tecuci Oras:tecuci Partajează Postat Februarie 24 Buna, la Galati cand mai ajungi? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum