Sari la conținut

MATCHMAKING

Postări Recomandate

• Oras:Egipt
Postat

Lansez o provocare: clontosul cu anca sexything, inchisi intr-o debara... delicios  :laugh2 .

• Oras:Acolo
  • Oras:Acolo
Postat

Poate ne incuie astia intr-o camera, sa vezi artificii...  :inlovee

Doar sa alegeti una mai mare...  :laugh2

Ma bag in pat la film...

Pupici unde vrei tu!

:hug1

de ce fata, intr-una mai mica nu ai loc ? =))

• Oras:Bucuresti
Postat

Bambuchaa + Sorina singurei intr un avion.... Ea ar vrea sa faca sex, el ar vrea sa se catapulteze...

Da de ce sa ma complic ? O catapultez pe ea direct =)) 

• Like 1
Reputație: 9109
Postat

YKA,

Tu chiar nu vezi ca nu le ajungi la nas la unele prea smechere...  :ill

Rapeste-i pe altii, astia deja au creierii spalati...  :laugh2

Fresh meat!  :laugh2

:hug1

draga mea,eu nu fac concurenta cu nici o "smechera",in materie de sex pot da lectii daca vreau,de invatat poate mai am,dar invat de la un barbat,un argument de care tin seama. :gifs_ojos

• Like 1
Postat

Bambuchaa + Sorina singurei intr un avion.... Ea ar vrea sa faca sex, el ar vrea sa se catapulteze...

Ai dreptate....vreau sa fac sex, intr-un avion, o daaaaa, cu pilotul automat :D . Bambuchaa poate sari in treaba lui =))

Postat

Ai dreptate....vreau sa fac sex, intr-un avion, o daaaaa, cu pilotul automat :D . Bambuchaa poate sari in treaba lui =))

Sa stii ca avem deja parasute in cabina pilotilor , nu ne mai trebuie inca una =)) 

• Like 1
  • Oras:Paris...
Postat

De cand te stiu tot cu bataia ai ramas.Pariez pe dulcica,dupa o sticla de votca.Anca e prea "de la tara"...poate sa-i dea cu niste palinca.Dar ii trebuie antrenament.

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Nu stiu de cand ma cunosti, altfel as schimba glumele :)) deh, va tot schimbati userele. Am zis 'show' si 'ring'. Nu am zis bataie. Plusez. Sa fie ciocolata. Sau preferati noroi?

Postat

Nu stiu de cand ma cunosti, altfel as schimba glumele :)) deh, va tot schimbati userele. Am zis 'show' si 'ring'. Nu am zis bataie. Plusez. Sa fie ciocolata. Sau preferati noroi?

De prin 2010.E al doilea user pe care il fac,si tu tot trebuie sa dai o sticla de vin bun.Eu cand vad scris ring de box,instinctiv ma duc cu gandul la bataie.Mea culpa.

crb

Postat

De prin 2010.E al doilea user pe care il fac,si tu tot trebuie sa dai o sticla de vin bun.Eu cand vad scris ring de box,instinctiv ma duc cu gandul la bataie.Mea culpa.

crb

Postat

Jerry's pizza cu @nu are ce face acum...sa isi puna femeia centura cu penis de 25 cm,si sa-l alerge pe 'soricel' prin toata casa...practic sa il penetreze,adanc,in anus! :)

• Oras:pe val
Postat

Jerry's pizza cu @nu are ce face acum...sa isi puna femeia centura cu penis de 25 cm,si sa-l alerge pe 'soricel' prin toata casa...practic sa il penetreze,adanc,in anus! :)

Si grosimea cat sa fie,fatalaule?

Postat

Si grosimea cat sa fie,fatalaule?

La intrebarea asta nu iti pot raspunde...probabil depinde cat de groasa poti duce...e curul tau la bataie! :)

Postat

Hai ca ma masor acum si iti spun.

Pai nu te fut eu...nu esti genul meu...spune-i femeii,ea se va ocupa de tine!Succes! ;)

Postat

Pai nu te fut eu...nu esti genul meu...spune-i femeii,ea se va ocupa de tine!Succes! ;)

Merci fatalica! Tine-mi pumnii :)

Postat

Merci fatalica! Tine-mi pumnii :)

Nu o sa ii tin!Nu imi pasa de tine deci nu am sa fac asta!Sa fii futut bine! :)

Postat

Nu o sa ii tin!Nu imi pasa de tine deci nu am sa fac asta!Sa fii futut bine! :)

Ce indiferent esti manca-mi-ai straponu' lu' Amada :(

• Like 1
  • Oras:priza
  • Oras:priza
Postat

imaginea mea in oglinda o vad pe anonna

:lol:

Eu cred ca tu de fapt te uiti pe geam la ea. :flasher1

P.S @de ce? si JerryLouis: get a room!

Postat

P.S @de ce? si JerryLouis: get a room!

I-am propus asta...a zis ca prefera o femeie Cucureaua ei cu penis...a zis ca ii place siliconul :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...