Avraam Reputație: 49 Postat Martie 7, 2014 Oras:Egipt Oras:Egipt Postat Martie 7, 2014 Lansez o provocare: clontosul cu anca sexything, inchisi intr-o debara... delicios .
sit down comedy Reputație: 729 Postat Martie 7, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Martie 7, 2014 Bambuchaa + Sorina singurei intr un avion.... Ea ar vrea sa faca sex, el ar vrea sa se catapulteze... 1
xoxo Reputație: 718 Postat Martie 7, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Martie 7, 2014 Poate ne incuie astia intr-o camera, sa vezi artificii... Doar sa alegeti una mai mare... Ma bag in pat la film...Pupici unde vrei tu! de ce fata, intr-una mai mica nu ai loc ?
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Martie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 7, 2014 Bambuchaa + Sorina singurei intr un avion.... Ea ar vrea sa faca sex, el ar vrea sa se catapulteze... Da de ce sa ma complic ? O catapultez pe ea direct 1
JerryLouis Reputație: 57 Postat Martie 7, 2014 Oras:pe val Oras:pe val Postat Martie 7, 2014 Da de ce sa ma complic ? O catapultez pe ea direct Doamne ajuta 1
yka Reputație: 9109 Postat Martie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 7, 2014 YKA,Tu chiar nu vezi ca nu le ajungi la nas la unele prea smechere... :illRapeste-i pe altii, astia deja au creierii spalati... Fresh meat! draga mea,eu nu fac concurenta cu nici o "smechera",in materie de sex pot da lectii daca vreau,de invatat poate mai am,dar invat de la un barbat,un argument de care tin seama. 1
sorina4u Reputație: 79 Postat Martie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 7, 2014 Bambuchaa + Sorina singurei intr un avion.... Ea ar vrea sa faca sex, el ar vrea sa se catapulteze... Ai dreptate....vreau sa fac sex, intr-un avion, o daaaaa, cu pilotul automat . Bambuchaa poate sari in treaba lui
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Martie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 7, 2014 Ai dreptate....vreau sa fac sex, intr-un avion, o daaaaa, cu pilotul automat . Bambuchaa poate sari in treaba lui Sa stii ca avem deja parasute in cabina pilotilor , nu ne mai trebuie inca una 1
asterica Reputație: 7304 Postat Martie 7, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 7, 2014 Ai dreptate....vreau sa fac sex, intr-un avion, o daaaaa, cu pilotul automat . Bambuchaa poate sari in treaba lui https://www.youtube.com/watch?v=sjlFqdShrPk 7
sit down comedy Reputație: 729 Postat Martie 7, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Martie 7, 2014 Un show pt multi dintre noi: Amada dulcica + Sexything intr un ring de box.
The only one Reputație: 30 Postat Martie 7, 2014 Oras:Paris... Oras:Paris... Postat Martie 7, 2014 De cand te stiu tot cu bataia ai ramas.Pariez pe dulcica,dupa o sticla de votca.Anca e prea "de la tara"...poate sa-i dea cu niste palinca.Dar ii trebuie antrenament.
sit down comedy Reputație: 729 Postat Martie 7, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Martie 7, 2014 Nu stiu de cand ma cunosti, altfel as schimba glumele ) deh, va tot schimbati userele. Am zis 'show' si 'ring'. Nu am zis bataie. Plusez. Sa fie ciocolata. Sau preferati noroi?
The only one Reputație: 30 Postat Martie 7, 2014 Oras:Paris... Oras:Paris... Postat Martie 7, 2014 Nu stiu de cand ma cunosti, altfel as schimba glumele ) deh, va tot schimbati userele. Am zis 'show' si 'ring'. Nu am zis bataie. Plusez. Sa fie ciocolata. Sau preferati noroi?De prin 2010.E al doilea user pe care il fac,si tu tot trebuie sa dai o sticla de vin bun.Eu cand vad scris ring de box,instinctiv ma duc cu gandul la bataie.Mea culpa. crb
Avraam Reputație: 49 Postat Martie 7, 2014 Oras:Egipt Oras:Egipt Postat Martie 7, 2014 Nu stiu de cand ma cunosti, altfel as schimba glumele ) deh, va tot schimbati userele. Am zis 'show' si 'ring'. Nu am zis bataie. Plusez. Sa fie ciocolata. Sau preferati noroi? De prin 2010.E al doilea user pe care il fac,si tu tot trebuie sa dai o sticla de vin bun.Eu cand vad scris ring de box,instinctiv ma duc cu gandul la bataie.Mea culpa. crb
de ce? Reputație: 234 Postat Martie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 7, 2014 Jerry's pizza cu @nu are ce face acum...sa isi puna femeia centura cu penis de 25 cm,si sa-l alerge pe 'soricel' prin toata casa...practic sa il penetreze,adanc,in anus!
JerryLouis Reputație: 57 Postat Martie 7, 2014 Oras:pe val Oras:pe val Postat Martie 7, 2014 Jerry's pizza cu @nu are ce face acum...sa isi puna femeia centura cu penis de 25 cm,si sa-l alerge pe 'soricel' prin toata casa...practic sa il penetreze,adanc,in anus! Si grosimea cat sa fie,fatalaule?
de ce? Reputație: 234 Postat Martie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 7, 2014 Si grosimea cat sa fie,fatalaule? La intrebarea asta nu iti pot raspunde...probabil depinde cat de groasa poti duce...e curul tau la bataie!
JerryLouis Reputație: 57 Postat Martie 7, 2014 Oras:pe val Oras:pe val Postat Martie 7, 2014 Hai ca ma masor acum si iti spun.
de ce? Reputație: 234 Postat Martie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 7, 2014 Hai ca ma masor acum si iti spun. Pai nu te fut eu...nu esti genul meu...spune-i femeii,ea se va ocupa de tine!Succes!
JerryLouis Reputație: 57 Postat Martie 7, 2014 Oras:pe val Oras:pe val Postat Martie 7, 2014 Pai nu te fut eu...nu esti genul meu...spune-i femeii,ea se va ocupa de tine!Succes! Merci fatalica! Tine-mi pumnii
de ce? Reputație: 234 Postat Martie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 7, 2014 Merci fatalica! Tine-mi pumnii Nu o sa ii tin!Nu imi pasa de tine deci nu am sa fac asta!Sa fii futut bine!
JerryLouis Reputație: 57 Postat Martie 7, 2014 Oras:pe val Oras:pe val Postat Martie 7, 2014 Nu o sa ii tin!Nu imi pasa de tine deci nu am sa fac asta!Sa fii futut bine! Ce indiferent esti manca-mi-ai straponu' lu' Amada 1
trifazic Reputație: 704 Postat Martie 7, 2014 Oras:priza Oras:priza Autor Postat Martie 7, 2014 imaginea mea in oglinda o vad pe anonnaEu cred ca tu de fapt te uiti pe geam la ea. P.S @de ce? si JerryLouis: get a room!
de ce? Reputație: 234 Postat Martie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 8, 2014 P.S @de ce? si JerryLouis: get a room! I-am propus asta...a zis ca prefera o femeie Cucureaua ei cu penis...a zis ca ii place siliconul
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum