Sari la conținut

De evitat +40736575729 Olivia

Postări Recomandate

• Oras:Cluj-napoca
  • Oras:Cluj-napoca
Postat

Una dintre cele mai proaste experiențe ever. Mânat de coaiele umflate, fiind duminică nu prea am avut oferta foarte mare și îmi place să mai testez din când în când. 

După poze am văzut că nu sunt reale dar a zis că se aseamănă, descriere ok in anunț.

Ajung in zona strada între lacuri . Îmi deschide una o brunețică slăbuță rău, cu un tatuaj pe o buca, ceva inimioara.

Îmi spune să mă descalț și să poftesc in dormitor. Mai avea o camera cu usa închisă și unde a intrat bănui după ce am făcut plata. La peștișor bănui . In living miros de țigară dar de-aia "buna" . Ii zic că vreau sa fac un dus , și îmi spune cat vrei sa ramai? Pai zic la o finalizare: pai atunci nu mai are rost sa faci:))))).

Mi-am dat seama că îi țeapă clar, atunci pe loc. Dar coaiele umflate , papucii pe hol, zic de refuz mai sare și fishul din camera și ne luam la batatie plm. Pune prezervativul și face un OP de nota 2. Pe urmă ii zic hai capră. Se conformează și când se pune așa cu fundul spre mine, vine un miros de era sa cad jos . Nu mi-am dat seama daca era de la igiena sau ceva bacterie sau combinat. In fine am dat din cur 2 min , finalizare , ea a scos prezervativul nici nu am pus mâna pe nimic. Focar de infecție pe acolo oricum.

Se plângea că nu are clienți. 

Halatul 200 Ron!!

Ar fi bine dragi colegi sa mai recenzam când ne luam cate o țeapă, că nu ii rușine . Altfel nu o sa putem scoate teparele astea și peștii din Cluj-Napoca.  Trebuie sa le dam peste gură. 

Oricum am zis că dacă mai sun la anunțuri și îmi spune că poze reale și ajung acolo și nu sunt, direct o flegmă de o să le cuprindă toată fața, mă întorc și plec.

• Like 4
  • Trist 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...