profesoara28 Reputație: 717 Postat Martie 10, 2023 Telefon: 0720613003 Disponibila Telefon: 0720613003 Disponibila Autor Partajează Postat Martie 10, 2023 Buna dragilor va las aici niste topice cu recenzii BRĂILA: TÂRGU MUREȘ : BACAU: FOCȘANI : TIMIȘOARA: O parte dintre ele.. Va pup si spor la studiat 1 Link spre comentariu
kryskry Reputație: 142 Postat Martie 11, 2023 Partajează Postat Martie 11, 2023 salut.pe scurt din lipsa de timp.vizitat ieri lory.sunat ,programat,primit la timp.ce vreau sa specific la lory e faptul ca da la oral poate fi profesoara e super cu lins ,deep .ms 1 1 Link spre comentariu
omwtfuhard Reputație: 105 Postat Martie 11, 2023 Partajează Postat Martie 11, 2023 Am vizitat-o pe Lory, e o adevarata profesoara,prezenta cu adevarat placuta , nici o graba si foarte amabila. nota 10. 1 Link spre comentariu
digenzim Reputație: 50 Postat Martie 11, 2023 Partajează Postat Martie 11, 2023 Te așteptăm din nou la Alba, cu brațele deschise, data trecută a fost prea din scurt și am ratat examenul😂 1 Link spre comentariu
profesoara28 Reputație: 717 Postat Martie 12, 2023 Telefon: 0720613003 Disponibila Telefon: 0720613003 Disponibila Autor Partajează Postat Martie 12, 2023 Va mulțumesc pentru recenzii va pup si va mai astept la meditații 🤓🥰🥰🥰 1 Link spre comentariu
Btgm78 Reputație: 78 Postat Martie 12, 2023 Oras:Târgu Mureș Oras:Târgu Mureș Partajează Postat Martie 12, 2023 Acum 8 ore, profesoara28 a spus: Va mulțumesc pentru recenzii va pup si va mai astept la meditații 🤓🥰🥰🥰 Și eu am restanțe 😊😊😊 1 Link spre comentariu
profesoara28 Reputație: 717 Postat Martie 13, 2023 Telefon: 0720613003 Disponibila Telefon: 0720613003 Disponibila Autor Partajează Postat Martie 13, 2023 Buna dragilor voi fi in oras pana miercuri inclusiv... Va pup si va aștept cu drag la meditații 4 Link spre comentariu
profesoara28 Reputație: 717 Postat Martie 14, 2023 Telefon: 0720613003 Disponibila Telefon: 0720613003 Disponibila Autor Partajează Postat Martie 14, 2023 Neața simpaticii mei va aștept la meditații.... ultimele 2 zile in oraș 🤓😜❤️❤️❤️ 6 Link spre comentariu
asyx5793 Reputație: 10 Postat Martie 14, 2023 Telefon: 0770129269 Oras:oradea Telefon: 0770129269 Oras:oradea Partajează Postat Martie 14, 2023 Salutare confrati! Proaspat iesit de la profesoara; pot spune ca e cea din poze, e pro client, vorbareata, inteligenta, nu te grabeste si face un oral de-ti sta inima. Daca n-o opream ii umpleam gura. A intuit ca vreau caciulita si am penetrat-o pe la spate. E foarte stramta si se misca excelent. Pentru mine a fost o placere. De revent: DA Multumesc Doamna profesoara😘 4 2 Link spre comentariu
profesoara28 Reputație: 717 Postat Martie 14, 2023 Telefon: 0720613003 Disponibila Telefon: 0720613003 Disponibila Autor Partajează Postat Martie 14, 2023 Acum 2 minute, asyx5793 a spus: Salutare confrati! Proaspat iesit de la profesoara; pot spune ca e cea din poze, e pro client, vorbareata, inteligenta, nu te grabeste si face un oral de-ti sta inima. Daca n-o opream ii umpleam gura. A intuit ca vreau caciulita si am penetrat-o pe la spate. E foarte stramta si se misca excelent. Pentru mine a fost o placere. De revent: DA Multumesc Doamna profesoara😘 Mulțumesc pentru recenzie si te mai aștept si maine la curs pupici🤪🤓😜🤓😜 Link spre comentariu
profesoara28 Reputație: 717 Postat Martie 14, 2023 Telefon: 0720613003 Disponibila Telefon: 0720613003 Disponibila Autor Partajează Postat Martie 14, 2023 Bunaaaa maine e ultima zi la voi pupici Link spre comentariu
budy11 Reputație: 60 Postat Martie 14, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Martie 14, 2023 Am fost și am vizitat-o pe doamna profesoara 😁, chiar e profesoară, îmi și amintește de o profă din generală încă 🤦😅. Este foarte amabilă și glumeață, într-un cuvânt primitoare. Am fost servit cu de toate, apa(suc), ciocolata, dus ... Ca și note, 9 pentru oral, gfr 10 , aspect 8,5 și ce o mai fi, ah da apartament 10. Mulțumesc pentru primire și sper să mai vi! 1 1 Link spre comentariu
profesoara28 Reputație: 717 Postat Martie 15, 2023 Telefon: 0720613003 Disponibila Telefon: 0720613003 Disponibila Autor Partajează Postat Martie 15, 2023 ultima zi pana la 23:00 la voi in oras va mulțumesc tuturor celor care ma-ți vizitat si celor care mi-au lasat recenzii si in ciuda neînțelegerilor din primele zile chiar m-am simtit minunat in al vostru orășel... Mai am cateva locuri libere pentru astazi 2 5 Link spre comentariu
sosoboso Reputație: 897 Postat Martie 15, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Martie 15, 2023 Buna ziua! Azi am avut parte de o intilnire foarte reusita,cu doamna profesoara.Lory este o fata frumoasa,draguta,comunicativa si o experta in ce face.Ma impresionat din prima secunda cand ne am intilnit.Un oral de vis,atenta la vecini,cu deep,foarte placut.FK,la fel super si NP, incercat 2 pozitii.Apartament curat,dotat ,baie cu de toate. M am intilnit si cu colega ei,este o fata draguta si frumoasa,trebuie sa vizitez si pe ea,cand se intorc. Multumesc frumos,Lory draga,astept sa ne reintilnim!😘 2 2 Link spre comentariu
profesoara28 Reputație: 717 Postat Martie 15, 2023 Telefon: 0720613003 Disponibila Telefon: 0720613003 Disponibila Autor Partajează Postat Martie 15, 2023 Acum 8 minute, sosoboso a spus: Buna ziua! Azi am avut parte de o intilnire foarte reusita,cu doamna profesoara.Lory este o fata frumoasa,draguta,comunicativa si o experta in ce face.Ma impresionat din prima secunda cand ne am intilnit.Un oral de vis,atenta la vecini,cu deep,foarte placut.FK,la fel super si NP, incercat 2 pozitii.Apartament curat,dotat ,baie cu de toate. M am intilnit si cu colega ei,este o fata draguta si frumoasa,trebuie sa vizitez si pe ea,cand se intorc. Multumesc frumos,Lory draga,astept sa ne reintilnim!😘 Mersi mult pentru recenzie si pentru vizita si pe data viitoare cand vin in oras Link spre comentariu
Membru Premium ursuletulpanda Reputație: 3824 Postat Martie 15, 2023 Oras:România ❤ Oras:România ❤ Membru Premium Partajează Postat Martie 15, 2023 Acum 11 ore, profesoara28 a spus: Ultima pozică si ultima zi pana la 23:00 la voi in oras va mulțumesc tuturor celor care ma-ți vizitat si celor care mi-au lasat recenzii si in ciuda neînțelegerilor din primele zile chiar m-am simtit minunat in al vostru orășel... Mai am cateva locuri libere pentru astazi 😘🐼🌹 1 Link spre comentariu
profesoara28 Reputație: 717 Postat Martie 16, 2023 Telefon: 0720613003 Disponibila Telefon: 0720613003 Disponibila Autor Partajează Postat Martie 16, 2023 ❌INDISPONIBILA ❌ Link spre comentariu
Membru Premium ursuletulpanda Reputație: 3824 Postat Martie 17, 2023 Oras:România ❤ Oras:România ❤ Membru Premium Partajează Postat Martie 17, 2023 La 15.03.2023 la 10:28, profesoara28 a spus: Ultima pozică si ultima zi pana la 23:00 la voi in oras va mulțumesc tuturor celor care ma-ți vizitat si celor care mi-au lasat recenzii si in ciuda neînțelegerilor din primele zile chiar m-am simtit minunat in al vostru orășel... Mai am cateva locuri libere pentru astazi Salutare! Am reușit să o vizitez pe Lory în ultima zi, chiar am fost ultimul ei client înainte de plecare. Am contactat-o cu două zile înainte pe WhatsApp, am confirmat când a cerut și ne-am întâlnit. Zona Oneștilor, apartament închiriat împreună cu colega despre care s-a scris atât de mult pe aici. Domnițele au fost păzite de ”Marele Alb”, de un cățeluș minunat care ne-a ținut companie, fără să deranjeze. Am ajuns seara, ele erau pe picior de plecare și dacă cum am înțeles bine au rămas doar ca Lory să mă poată primi. Lory. O domniță frumoasă, cu păr negru, lung, ochi căprui, sâni naturali, fără implanturi, fără alte îmbunătățiri fizice, cu tatuajele care sunt vizibile și pe poze. M-a cucerit de la prima vedere. Eleganța cu care se mișcă, zâmbetul frumos, vocea ei unică toate mi-au sugerat că totul va decurge bine. Așa a fost. Are un farmec personal ieșit din comun, ceea ce explică atracția mea puternică față de ea. După duș ne-am retras în cameră, am stat de vorbă un pic, i-am spus ce vreau, cum vreau, iar ea m-a ascultat cu atenție. A fost o uniune de calitate înaltă, am fost tratat cu mare atenție, fără grabă, alintat cu săruturi, mângâieri. Am ajuns pe mâini bune. Are un GFE foarte ridicat, te face să te simți dorit. Experiența își spune cuvântul. Sunt adeptul preludiului lung, am parcurs fără grabă toate fazele uniunii. Practică un oral de care rar am avut parte, face cu gura un fel de vid până simți că mădularul tău aproape că pleznește. Te simte, face totul atunci și așa cum trebuie. După ce m-a făcut tare, ne-am ”iubit” la fel de atent. Are o vulvă fierbinte, nu folosește lubrifiant, te primește în ea, mie îmi place înainte de penetrare să ne jucăm un pic la intrare, apoi te cuprinde, te trage încet în ea, în așa fel încât să uiți de toate problemele. Normal uniunea a fost protejată, te ajută să te termini, își controlează foarte bine mușchii vaginali, iar când simte că te termini intensifică mișcările. Pe scurt, e profesionistă în domeniu. Am sta o oră, cadoul l-am dat din proprie inițiativă chiar la început. Apreciez mult, chiar dacă trebuia să plece, că nu m-a grăbit, după act a mai rămas cu mine câteva minute până m-am liniștit. După igienizare, nu am tras de timp, m-am îmbrăcat repede și am plecat. Chiar și așa nu m-a lăsat să plec fără să mă îmbrățișeze și să mă sărute încă o dată. Lory, să știi pe mine m-a cucerit, am plecat de la tine foarte mulțumit. Chiar îmi pare rău că nu am putut ajunge mai repede la tine. La fel ca și cei care au scris înaintea mea spun hotărât: voi reveni la tine și te recomand călduros pentru tot ceea ce ești! Te pup dulce! Panda. P.S. Sărută bestial! 😘 🐼 5 2 Link spre comentariu
profesoara28 Reputație: 717 Postat Martie 17, 2023 Telefon: 0720613003 Disponibila Telefon: 0720613003 Disponibila Autor Partajează Postat Martie 17, 2023 1 oră în urmă, ursuletulpanda a spus: Salutare! Am reușit să o vizitez pe Lory în ultima zi, chiar am fost ultimul ei client înainte de plecare. Am contactat-o cu două zile înainte pe WhatsApp, am confirmat când a cerut și ne-am întâlnit. Zona Oneștilor, apartament închiriat împreună cu colega despre care s-a scris atât de mult pe aici. Domnițele au fost păzite de ”Marele Alb”, de un cățeluș minunat care ne-a ținut companie, fără să deranjeze. Am ajuns seara, ele erau pe picior de plecare și dacă cum am înțeles bine au rămas doar ca Lory să mă poată primi. Lory. O domniță frumoasă, cu păr negru, lung, ochi căprui, sâni naturali, fără implanturi, fără alte îmbunătățiri fizice, cu tatuajele care sunt vizibile și pe poze. M-a cucerit de la prima vedere. Eleganța cu care se mișcă, zâmbetul frumos, vocea ei unică toate mi-au sugerat că totul va decurge bine. Așa a fost. Are un farmec personal ieșit din comun, ceea ce explică atracția mea puternică față de ea. După duș ne-am retras în cameră, am stat de vorbă un pic, i-am spus ce vreau, cum vreau, iar ea m-a ascultat cu atenție. A fost o uniune de calitate înaltă, am fost tratat cu mare atenție, fără grabă, alintat cu săruturi, mângâieri. Am ajuns pe mâini bune. Are un GFE foarte ridicat, te face să te simți dorit. Experiența își spune cuvântul. Sunt adeptul preludiului lung, am parcurs fără grabă toate fazele uniunii. Practică un oral de care rar am avut parte, face cu gura un fel de vid până simți că mădularul tău aproape că pleznește. Te simte, face totul atunci și așa cum trebuie. După ce m-a făcut tare, ne-am ”iubit” la fel de atent. Are o vulvă fierbinte, nu folosește lubrifiant, te primește în ea, mie îmi place înainte de penetrare să ne jucăm un pic la intrare, apoi te cuprinde, te trage încet în ea, în așa fel încât să uiți de toate problemele. Normal uniunea a fost protejată, te ajută să te termini, își controlează foarte bine mușchii vaginali, iar când simte că te termini intensifică mișcările. Pe scurt, e profesionistă în domeniu. Am sta o oră, cadoul l-am dat din proprie inițiativă chiar la început. Apreciez mult, chiar dacă trebuia să plece, că nu m-a grăbit, după act a mai rămas cu mine câteva minute până m-am liniștit. După igienizare, nu am tras de timp, m-am îmbrăcat repede și am plecat. Chiar și așa nu m-a lăsat să plec fără să mă îmbrățișeze și să mă sărute încă o dată. Lory, să știi pe mine m-a cucerit, am plecat de la tine foarte mulțumit. Chiar îmi pare rău că nu am putut ajunge mai repede la tine. La fel ca și cei care au scris înaintea mea spun hotărât: voi reveni la tine și te recomand călduros pentru tot ceea ce ești! Te pup dulce! Panda. P.S. Sărută bestial! 😘 🐼 Hello mersi de vizita in primul rand si in al doilea mulțumesc pentru recenzie cand voi reveniin oras te aștept cu mare drag 🥰🐼 1 Link spre comentariu
profesoara28 Reputație: 717 Postat Mai 2, 2023 Telefon: 0720613003 Disponibila Telefon: 0720613003 Disponibila Autor Partajează Postat Mai 2, 2023 Heii dragilor din data de 8 mai după amiaza voi reveni la voi in oras... Din păcate eu atunci nu o sa mai am contul platit si nu voi mai posta PROGRAMARI PE WHATSAPP 📳0️⃣7️⃣2️⃣0️⃣6️⃣1️⃣3️⃣0️⃣0️⃣3️⃣📳 Ca pret : ✅150 finalizarea ✅300 ora (max 2 Finalizari) Servicii : ✅Oral protejat,oral neprotejat (in funcție de igiena) ✅Normal(doar protejat) ✅Kiss(in funcție de igiena) ✅69 ✅Footjoob ✅Handjoob ✅Deepthot ✅ETC Extra : ✅CIM (50 lei) ✅URO(50 lei) Locația: 🏩CARTIERUL PRIMA ONEȘTILOR 🏩 Nu accept persoane in stare de ebrietate sau/si accesorii Pentru mai multe detalii astept sa ma contactați pupici Prefer programarile pe whatsapp ca imi e mult mai usor sa tin cont de ele. Va pup si va aștept cu mare drag 1 1 Link spre comentariu
profesoara28 Reputație: 717 Postat Mai 2, 2023 Telefon: 0720613003 Disponibila Telefon: 0720613003 Disponibila Autor Partajează Postat Mai 2, 2023 🥰🥰🥰🥰🥰 7 Link spre comentariu
Membru Premium ursuletulpanda Reputație: 3824 Postat Mai 8, 2023 Oras:România ❤ Oras:România ❤ Membru Premium Partajează Postat Mai 8, 2023 La 02.05.2023 la 9:19, profesoara28 a spus: Va las si niste poze aici Hei copii! Am întâlnit-o pe profesoara noastră, că lumea este mică. Era cu Bella, i-am recunoscut, iar ele nu s-au ascuns. Mă bucur că ați ajuns cu bine. Bine ați venit la Oradea. Pe curând frumoasă domniță! 😘🐼 2 1 Link spre comentariu
sosoboso Reputație: 897 Postat Mai 8, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Mai 8, 2023 Bine ai revenit Lory draga! Sintem bucurosi ca te ai intors pe la noi!😘 1 1 Link spre comentariu
Btgm78 Reputație: 78 Postat Mai 8, 2023 Oras:Târgu Mureș Oras:Târgu Mureș Partajează Postat Mai 8, 2023 Salutare. Fiind în vizită în oraș și știind că Lory este aici am făcut o programare rapidă. Este o fată extraordinară din toate punctele de vedere. Ne cunoaștem din Mureș unde am și vizitat-o de curând. Este chiar o profesoară.Noutăți nu am ce să scriu că deja multe persoane au scris..... "ADEVĂRUL"!!!! Recomand cu încredere. Mulțumesc Lory pentru "orele" petrecute cu tine. Te pup și sper să ne întâlnim în curând 😚 2 1 Link spre comentariu
Criticul Reputație: 4526 Postat August 8, 2023 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Partajează Postat August 8, 2023 Pun recenzia din MARTIE căci cu ștergerea vechiului cont au dispărut și postările aferente. FATA NU ESTE ÎN ORADEA Cum nu aveam vreo recenzie pe Oradea, mi-am zis de multă vreme că trebuie să umplu golul așa că m-am uitat zilele astea să-mi aleg o țintă. Nu am găsit care ar putea fi localnică așa că am zis că voi merge la una din fetele ce e acum aici, ținta mea fiind Bellagia întrucât părea ok pe partea de GFE (având FK în meniu) și făcând și CIM așa că am contactat-o pentru o întâlnire. Citind că intră și cu colega, m-am interesat dacă se poate, lucru confirmat... Pe Lory o știam (forumistic vorbind) de ani de zile de când activa pe Focșani și Brăila, ba chiar cândva încercasem și o programare la ea dar nu mi-a răspuns la mesaje. Programarea am făcut-o cu o zi înainte, când am ajuns în oraș am confirmat-o. La ora stabilită eram în zonă, am informat de lucrul acesta așa că am fost chemat la locație ce e la un etaj superior dintr-un complex nou construit. Când am ajuns, mă așteptau ambele fete, Bellagia fiind genul ușor rubensian, Lory tot atletică dar ceva mai subțire. Am fost invitat la un pahar de suc și unul de vorbă, fetele întrebându-mă dacă am cont pe forum. Inițial am ocolit întrebarea apoi m-am declarat genul parazit, care citește dar nu scrie. După minute bune, am fost chemat la ostilități. Ajuns în cameră m-am dezbrăcat iar fetele s-au apucat de oral, cu mine în picioare, cred că mai întâi Bella, în timp ce Lory îmi făcea teasing pe corp, ba chiar considerându-mă și copil, dându-mi sânii la supt. Fetele s-au schimbat la aparat cu rândul, au fost momente când acționau și amândouă, una ocupându-se de instrument, cealaltă de vecinătăți. La un moment dat, după câteva minute, Bella mi-a montat protecția, a luat poziția mama iedului cerându-mi să-mi consum din calorii. Din când în când Lory îi mai ardea câte o palmă la fund... În poziția asta am descoperit că Lory e adepta mai mult a pupicilor decât FK, mi-a luat ceva timp până să o explorez cu limba. La un moment dat tot Lory a zis că vrea și ea să fie obiectul muncii așa că Bella s-a retras, iar cât timp se pregătea protecția nouă, cealaltă îmi făcea oral. De data asta am ales LOT, Lory fiind la aparate în timp ce cu Bella eram în FK. Nu știu cât a durat acțiunea dar fetele au decis să mă aducă la apogeu așa că s-au apucat amândouă de oral. Oralul lui Lory era mai umed ca a lui Bella, in timp ce al lui Bella era mai energic. S-au chinuit fetele minute bune, dar nu s-au plâns, cu ajutor și din partea mea, am finalizat prin CIM, cred că Bella lucra atunci dar care după ce a luat cantitatea inițială, a lăsat-o pe Lory pe să culeagă tot, fără grabă (fetele mi-au spus de la început că au tehnica lor la CIM cu amândouă). La final ne-am așezat iarăși la povești, atunci le-am și spus cine sunt, căci cu Lory mă ciondanisem cândva. Am discutat de data asta de forum în principal, la un moment eu decizand că trebuie să plec, fetele cred că ar mai fi stat la povești. Amenda a fost de 400 lei împărțită în două, timpul nu-l mai știu Atenționare: deși am zis că va fi o recenzie, nu voi nota fetele separat întrucât a fost un show în care fiecare făcea ceva, neexistând timp morți. Locatie: ok, îngrijită. Nu am vizitat baia, eram dusat de la locul de cazare Fetele: ambele curate, cu sâni naturali și mari, fără tunning exceptând câteva tatuaje. Ce vedeți în poze, aceea găsiți. Nu dau note de multă vreme la aspectul fizic Oral: a fost și cu atenție la sateliți, fără a se folosi mâna, fiecare fată cu tehnica ei dar sunt destul de asemănătoare. Per ansamblu nota 7. Normal: au fost doar două poziții, nu cred că e vreuna care să fie refuzată dar cumva insuficient să pot nota. GFE: cam dificil să notez la un threesome, fetele nu fac show lesby, a fost prezent dar nu pot nota. Bella FACE FK, Lory îl practică dar cu ușoară reticente. Atitudine pro-client: ireproșabilă Concluzie 1: show-ul se merită, după cum cred că se merită și cu fiecare separat. Ideal ar fi de testat fiecare individual după care să urmeze show, adică minim trei vizite. Concluzie personală: mie mi-au plăcut ambele fete așa că voi mai apela la ele dacă le prind pe unde ajung eu. Las recenzia pe topicul lui Lory întrucât este o recenzie la show și pe topicul lui Bella. Văd când mai ajung prin Oradea, era unul din puținele orașe mari unde nu aveam recenzie așa că era obligatoriu să ajung la voi. Mi-au mai rămas Sibiu și Craiova, sper să rezolv până la vară. 3 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum