Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:hunedoara
Postat

N-am chef sa caut topicul ca e vechi. Am fost la ea acu 7-8 ani. Atunci avea locatie in Dorobanti. Era tipa din pozele astea. Acum am vazut-o prin oras, pff, sa fugi nu alta. De prestatie ce sa zic, ti minte ca i-am dat 70 lei pt. o finaluzare orala. A fost ok ON + cim. E de etnie.

• Like 2
  • Oras:peste tot
Postat

Mersi colegu nepotu47, imi aminteam de discutia despre domisoara dar nu am avut timp sa o caut

• Oras:Sibiu
  • Oras:Sibiu
Postat

Am chemato eu acuma vrun an in urma la Hotel  eram cazat la Hotel Alaska dacă nu ma înșel la intrare in deva o venit cu un audi verde model mai vechi mie unul nu mi-o plăcut gusturile nu se discuta de recomandat nu pot sa o recomand dar nic nu pot sa spun mai multe despre ea 

• Minus 1
  • Oras:deva
Postat

Are topic deschis dar e pe alt număr de tel, e veche în branșă, e de evitat. Acum câteva săptămâni i-am scris și eu pe whatzz up, i-am cerut cateva detalii despre servicii și răspunsul ei a fost, citez: "Daca vrei detali sună" am încheiat citatul, dupa care ma blocat whatzz up. Bineînțeles că nu am mai sunat, atitudinea ei spune tot. 

• Oras:Deva
Postat

Sub nici o forma nu recomand. Poți citi ce am scris atunci și încă îmi susțin părerea despre ea. 

Acum 11 ore, nepotu47 a spus:

Lasasem eu recenzie aici 

Per total, nu recomand, incearca sa mai tot piste niste leuti de la tine. 

Postat

Da colegu Revelino pt ca "detali " se pot schimba daca le da verbal intre discutie si fata locului pe cind la watap ramine cum ar veni

Postat
Acum 9 ore, orto2022 a spus:

Da colegu Revelino pt ca "detali " se pot schimba daca le da verbal intre discutie si fata locului pe cind la watap ramine cum ar veni

Ma @orto2022te cred baiat destept, da sa-mi bag ceva daca inteleg ultimele cuvinte 🤣

Postat

Colegu grozav11111, scuze pe scurt sunte fete care nu dau pe watap detalii numai la tel , ca mai api cind te duci la locatie sa poata sa zica aia nu face aia e extra cost etc nu ai inteles tu bine , eu am patit mai multe intimplari din categoria asta

spor colegii

• Like 1
Postat

Eu am fost la tipa... pozele sunt reale...se intampla inainte de Paște acum vad ca a revenit...

E unguroaica de etnie puțin cam grasută dar te aștepata imbracata in fustită si arata cat de cat sexy iar la fata nu e foarte draguta dar merge raportat la preț. Eu am plecat multumit de la ea. Si poate o sa mai revin... ca si pret 100 fin 250 ora.... 

Eu termin mai greu si nu suport prezervativul asa ca am riscat o fin la 150 lei fara prezervativ( Slava domnului nu am luat nici un contract)

Sanii îi are mari si sunt frumosi ...bucile sunt carnoase si ai pe ce pune mana.... un pic cam larguta dar ce sa faci e ca si masina cu km dati inapoi care mai duce un pic...

E curata... pasarica miroase a proaspat si buna de lins... eu am linso cu placere si parca as mai lingeo o data...

Nu te grabeste si are o atitudine ok....

Am inceput  cu limbi in pizda  apoi in pozitia misionarului si apoi am puso capra unde am finalizat in ea....

Mie personal imi place si o recomand.

Acum gusturile nu se discută... ( nu e pentru pretentiosi)

• Inimioara 1
Postat
Acum 1 oră, man69 a spus:

Eu am fost la tipa... pozele sunt reale...se intampla inainte de Paște acum vad ca a revenit...

E unguroaica de etnie puțin cam grasută dar te aștepata imbracata in fustită si arata cat de cat sexy iar la fata nu e foarte draguta dar merge raportat la preț. Eu am plecat multumit de la ea. Si poate o sa mai revin... ca si pret 100 fin 250 ora.... 

Eu termin mai greu si nu suport prezervativul asa ca am riscat o fin la 150 lei fara prezervativ( Slava domnului nu am luat nici un contract)

Sanii îi are mari si sunt frumosi ...bucile sunt carnoase si ai pe ce pune mana.... un pic cam larguta dar ce sa faci e ca si masina cu km dati inapoi care mai duce un pic...

E curata... pasarica miroase a proaspat si buna de lins... eu am linso cu placere si parca as mai lingeo o data...

Am inceput  cu limbi in pizda  apoi in pozitia misionarului si apoi am puso capra unde am finalizat in ea....

Cred ca o confunzi colegu. Este slaba cu sâni mici și ușor lăsați. De etnie, destul de mahalagioaica și este pusa pe fast fuck sau mai bine zis pe fast money 

Postat
Acum 13 ore, man69 a spus:

În nici un caz nu e vorba despre ea. Fata din anunț e veche în branșă, cred ca la început stătea la strada, la podul din santuhalm, pe urma s-a mutat pe camera. E de etnie, mica, slaba și urata. Pozele o avantajează mult. Am dat de ea din greșeală, la telefon părea plictisita, dar am zis sa încerc, când am ajuns la ușa și am văzut-o, am făcut cale întoarsă, avea pretenția să-i plătesc 50 de Ron pt deranj, într-un final când a văzut ca nu ii dau nimic, a bombanit ceva si trântit ușa. Locația o avea undeva intre centrul de covoare si ștrand, zona aia printre blocuri. 

Postat
16 hours ago, man69 said:

😲😲😲

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...