Sari la conținut

0737084231 - Bianca - must try

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 1 minut, sexart2019 a spus:

E bunoaca tipa, da păcat ca NU primește mărimi mai mari, am tot vb cu ea la tel (f. comunicativa si dezinvolta) si de fiecare data a specificat ca NU ia mărimi mari.🫣

• Like 1
  • Membru Premium
Reputație: 4326
  • Disponibila
  • Disponibila

Postat

este prima mea renzie pe forum insa astazi am fost la Bianca si a fost o experienta minunata cap coada pe care nu pot decat sa o recomand cu tot sufletul pentru ca fata chiar merita.

Este o femeie superba atat fizic cat si mental. Mereu sa faca o atmosfera cat mai placuta iar in pauza o conversatie in care m-am simtit la fel de bine. Foarte cu picioarele pe pamant.

Intradevar este miniona cu niste sani superbi si un cur extrem de apetisant. o piele fina si foarte tonifiata.

Am inceput cu un ON si apoi am trecut la NP, iar dupa ce am schimbat ceva pozitii, mi-am dat drumul in balon. timp in care nu mi-au au lipsit sarutarile ei pe corp si o evidenta atentie la detalii. de la cum suntem amplasati fata de oglinda in asa fel incat sa imi placa mie mai mult la multe priviri extrem de seducatoare.

Dupa aceea am luat o pauza de tigara in care am discutat diverse. Ea de altfel foarte atenta la timp ( alesesem 1h)  urmand ca dupa, pt al doilea numar sa imi faca un oral sa imi rupa mintile desi eu fizic nu mai eram in stare. Pe departe cel mai bun oral avut pana acum.

A fost extrem de atenta la cum ma simt iar locatia a fost ireprosabila. nu a existat loc unde sa observ ceva care nu era luna.

imi pare rau ca a trebuit sa plec mai devreme si nu am mai ramas pt cooldown cu ea la o tigara dupa.

• Like 1
  • Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...