Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2024 Postat Ianuarie 19, 2024 Dacă știam ca găsesc frumuseti pe aici ..veneam de mult timp 😅😅 buna dimineața 😘😘 Locuri libere ptr azi între orele de mai jos! 😘😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2024 Postat Ianuarie 19, 2024 @ionel dudes ieși afara 😅❤️❤️
mecanic008 Reputație: 52 Postat Ianuarie 19, 2024 Oras:Arges Cateasca Oras:Arges Cateasca Postat Ianuarie 19, 2024 Nu prea fac eu “reclama “ dar demult n am mai plecat impresionat ! programare facuta ieri pt azi , ajuns la locatie deschide usa “o studenta” foarte relaxata parca venisem in vizita la o prietena! ajunsi in camera ne am amuzat putin de ceva incurcaturi , ne apucam de treaba , fk la greu , o frumusete naturala toata nimic plastic , la oral pt mine e de 10 cu de toate , la normal eram prea activat nu a durat prea mult chiar daca am incercat😅😅, per total e de vizitat si de pastrat in oras ! cadou 200 aspect 10 on 10 np 10 locatia cam centrala dar beneficiaza de intrare prin spate Notele sunt strict parerea mea poate alti colegi care cauta operatii estetice ar da mai putin dar pt mine e genul de fata cu care te simti si poti vorbi simtindu te bine PS, ochii aia stii tu despre ce vorbesc ❤️ eu nu stiu daca m am ridicat la nivelul tau dar sper sa fi fost acolo 🫣🫣 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2024 Postat Ianuarie 19, 2024 Acum 42 minute, mecanic008 a spus: Nu prea fac eu “reclama “ dar demult n am mai plecat impresionat ! programare facuta ieri pt azi , ajuns la locatie deschide usa “o studenta” foarte relaxata parca venisem in vizita la o prietena! ajunsi in camera ne am amuzat putin de ceva incurcaturi , ne apucam de treaba , fk la greu , o frumusete naturala toata nimic plastic , la oral pt mine e de 10 cu de toate , la normal eram prea activat nu a durat prea mult chiar daca am incercat😅😅, per total e de vizitat si de pastrat in oras ! cadou 200 aspect 10 on 10 np 10 locatia cam centrala dar beneficiaza de intrare prin spate Notele sunt strict parerea mea poate alti colegi care cauta operatii estetice ar da mai putin dar pt mine e genul de fata cu care te simti si poti vorbi simtindu te bine PS, ochii aia stii tu despre ce vorbesc ❤️ eu nu stiu daca m am ridicat la nivelul tau dar sper sa fi fost acolo 🫣🫣 🤗🤗 te pup! Mulțumesc ptr recenzie si te aștept tura viitoare 💋ai fost acolo oricum 💋păcat de încurcatură😅
fratelo 1968 Reputație: 5755 Postat Ianuarie 19, 2024 Postat Ianuarie 19, 2024 Salutări dragi nimfomanie.Intrand pe aici am văzut că își anunță prezenta Alexandra 1q (@BunaNebuna) și @Acular69 pe care ,le vizitasem la București.Sunat și stabilesc o întâlnire cu amândouă, ajuns la locație îmi deschide Raluca mergând în bucătărie unde o văd și pe Alexandra ,cu ochii iei de un albastru pătrunzător ,aranjate parfumate de îmi răscoală toate simțurile.Mers la dus intrat în camera de joaca cu amândouă;cu sărutări când cu una când cu alta când eu jos și ele pe mine când ai dam limbi la una când la alta .Până la urma cedez la un oral făcut de Raluca,și Alexa deasupra mea . Note nu pot da 🤣nu sunt profesor în arta sexului dar frățiori mei a fost de vis. Le mulțumesc fetelor pt grija avută de mine. Va 💋💋💋💋și va mai aștept pt FFM..Scuze de rigoare am scris recenzia din mașină ♥️♥️♥️💋💋💋🤗🤗.Sunteți 2 fete de pus la rana 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2024 Postat Ianuarie 19, 2024 Ala de mi ai dat țeapă acum 🤣🤣 sa îți dea Dumnezeu sănătate...ca eu chiar aveam nevoie de o pauza ..prea băgată în priza eram de la 9 dimineata🤣🤣 sa mai îmi dai și mâine pe la aceeasi ora!
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2024 Postat Ianuarie 19, 2024 Acum 1 oră, fratelo 1968 a spus: Salutări dragi nimfomanie.Intrand pe aici am văzut că își anunță prezenta Alexandra 1q (@BunaNebuna) și @Acular69 pe care ,le vizitasem la București.Sunat și stabilesc o întâlnire cu amândouă, ajuns la locație îmi deschide Raluca mergând în bucătărie unde o văd și pe Alexandra ,cu ochii iei de un albastru pătrunzător ,aranjate parfumate de îmi răscoală toate simțurile.Mers la dus intrat în camera de joaca cu amândouă;cu sărutări când cu una când cu alta când eu jos și ele pe mine când ai dam limbi la una când la alta .Până la urma cedez la un oral făcut de Raluca,și Alexa deasupra mea . Note nu pot da 🤣nu sunt profesor în arta sexului dar frățiori mei a fost de vis. Le mulțumesc fetelor pt grija avută de mine. Va 💋💋💋💋și va mai aștept pt FFM..Scuze de rigoare am scris recenzia din mașină ♥️♥️♥️💋💋💋🤗🤗.Sunteți 2 fete de pus la rana Te pupam fratelooo 😘😘😘 las ca mai venim noi în formatul asta! 😘😘
fratelo 1968 Reputație: 5755 Postat Ianuarie 19, 2024 Postat Ianuarie 19, 2024 1 oră în urmă, BunaNebuna a spus: Te pupam fratelooo 😘😘😘 las ca mai venim noi în formatul asta! 😘😘 Vă aștept 🤗🤗🤗.și va vizitez oricând că prea bunăciuni sunteți💋💋💋♥️♥️și oferiți dragoste nu sex.👍👍👍. Hai 👊👊👊vezi că mă îndrăgostesc 🤣🤣🤣cu ora
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2024 Postat Ianuarie 19, 2024 Chiar acum, fratelo 1968 a spus: Vă aștept 🤗🤗🤗.și va vizitez oricând că prea bunăciuni sunteți💋💋💋♥️♥️și oferiți dragoste nu sex.👍👍👍. Hai 👊👊👊vezi că mă îndrăgostesc 🤣🤣🤣cu ora Poate ai uitat cum ne îndrăgostim noi doi deobocei🤣 las ca m-am îndrăgostit aseară ptr 30 de min..și azi la fel...🤣🤣
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2024 Postat Ianuarie 19, 2024 O tona de programari azi ...și 2 recenzii... pai dacă nu vad și părerea voastră....parca nu sunt satisfăcută complet..ca pe a mea deja am format-o! 😅😅😐
Condorpasa Reputație: 633 Postat Ianuarie 19, 2024 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Ianuarie 19, 2024 Acum 16 minute, BunaNebuna a spus: O tona de programari azi ...și 2 recenzii... pai dacă nu vad și părerea voastră....parca nu sunt satisfăcută complet..ca pe a mea deja am format-o! 😅😅😐 O tonă???
Miky2022 Reputație: 52 Postat Ianuarie 19, 2024 Oras:Pitesti Disponibila Oras:Pitesti Disponibila Postat Ianuarie 19, 2024 Bunaaa Ce vrajeala ai domnișoară, .....Dulce, am abordat.o pe whatapp pe colega ta și nimic...poate ma sincronizez cu tine, mâine pe la prima ora ??
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2024 Postat Ianuarie 19, 2024 Acum 31 minute, Miky2022 a spus: Bunaaa Ce vrajeala ai domnișoară, .....Dulce, am abordat.o pe whatapp pe colega ta și nimic...poate ma sincronizez cu tine, mâine pe la prima ora ?? Dacă nu vrea femeia sa îți răspundă crezi ca eu sunt transmițător ??? 😅 Vrajeala?? Nu e cazul!!! 😅😅 Eu nu fac programari pe topic! Programările le fac pe whatsaap!
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2024 Postat Ianuarie 19, 2024 Acum 59 minute, Condorpasa a spus: O tonă??? Vorba vine... 😅 dar suficient cât sa pun stop acum la ora 21! Adio energie azi!
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 20, 2024 Postat Ianuarie 20, 2024 bună dimineata 😘😘 Disponibilitate rămasă ptr azi ... Intre la orele : 14:00-15:00 17:00-19:00 20:00-22:00 NU MA MAI SUNATI DUPA ORA 23🤬🤬🤬
Misuursulet Reputație: 752 Postat Ianuarie 20, 2024 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Ianuarie 20, 2024 Va salut, vizitat și eu domnișoara la îndemnul colegilor care au lăsat recenzii, dar și după modul de prezentare pe topic al domnișoarei Așadar, mesaj pe watapp de ieri, rezervare pentru astăzi, respectată de ambele părți, puține emoții ca întârzii (datorita zăpezii) dar am ajuns la fix. Locație centrala, apartament super, făcut cunoștință cu fata, stabilit servicii, mers la baie pentru un refresh, curat, tot ce trebuie, prosoape curate, geluri etc. Revenit în dormitor, început acțiunea cu fk, la greu apoi încet coborât la zone mai sensibile, mosu era deja sus trecut la un oral umed, adânc, cu ceva ruperi de ritm și schimbări de poziții, pus caciulita cu buzele și trecut la normal, ea sus sa i vad ochi aia frumosi și nu numai (pozele o dezavantajează) este mult mai frumoasa în realitate,) apoi schimbat în misionar, unde am capitulat destul de repede, are un stil aparte de a se așeza plus ca se mișcă împreună cu tine, e prezenta acolo. Nu stiu cum naiba se întâmplă ca de fiecare data când iau câte o ora, am parte de experienta neplăcută, iar când iau o fin. Dau de fete super (ca în cazul acesta) unde nu îmi dau seama cum trece timpul, Data viitoare știu ce am de făcut, sper să stea mai mult pe la noi și sa i demonstram ce băieți de treaba suntem. Notele nu mai au relevanta în acest caz, pentru mine a fost o experienta plăcută, o pot recomanda cu plăcere. Va mulțumesc pentru atenție. 3 1
fratelo 1968 Reputație: 5755 Postat Ianuarie 20, 2024 Postat Ianuarie 20, 2024 Acum 18 minute, Misuursulet a spus: Va salut, vizitat și eu domnișoara la îndemnul colegilor care au lăsat recenzii, dar și după modul de prezentare pe topic al domnișoarei Așadar, mesaj pe watapp de ieri, rezervare pentru astăzi, respectată de ambele părți, puține emoții ca întârzii (datorita zăpezii) dar am ajuns la fix. Locație centrala, apartament super, făcut cunoștință cu fata, stabilit servicii, mers la baie pentru un refresh, curat, tot ce trebuie, prosoape curate, geluri etc. Revenit în dormitor, început acțiunea cu fk, la greu apoi încet coborât la zone mai sensibile, mosu era deja sus trecut la un oral umed, adânc, cu ceva ruperi de ritm și schimbări de poziții, pus caciulita cu buzele și trecut la normal, ea sus sa i vad ochi aia frumosi și nu numai (pozele o dezavantajează) este mult mai frumoasa în realitate,) apoi schimbat în misionar, unde am capitulat destul de repede, are un stil aparte de a se așeza plus ca se mișcă împreună cu tine, e prezenta acolo. Nu stiu cum naiba se întâmplă ca de fiecare data când iau câte o ora, am parte de experienta neplăcută, iar când iau o fin. Dau de fete super (ca în cazul acesta) unde nu îmi dau seama cum trece timpul, Data viitoare știu ce am de făcut, sper să stea mai mult pe la noi și sa i demonstram ce băieți de treaba suntem. Notele nu mai au relevanta în acest caz, pentru mine a fost o experienta plăcută, o pot recomanda cu plăcere. Va mulțumesc pentru atenție. Deci e ce trebuie fata🥂🍾 1
Misuursulet Reputație: 752 Postat Ianuarie 20, 2024 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Ianuarie 20, 2024 Chiar acum, fratelo 1968 a spus: Deci e ce trebuie fata🥂🍾 Da, imi pare rau ca nu am scris mai multe despre fata, dar nu este timpul pierdut, acum am plecat "vrăjit" de la ia, sper să mai am ocazia sa o vizitez, și mai revin cu detalii 🔞 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 20, 2024 Postat Ianuarie 20, 2024 Mulțumesc frumos! doamna @cleopatra01😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 20, 2024 Postat Ianuarie 20, 2024 Acum 5 ore, Misuursulet a spus: Va salut, vizitat și eu domnișoara la îndemnul colegilor care au lăsat recenzii, dar și după modul de prezentare pe topic al domnișoarei Așadar, mesaj pe watapp de ieri, rezervare pentru astăzi, respectată de ambele părți, puține emoții ca întârzii (datorita zăpezii) dar am ajuns la fix. Locație centrala, apartament super, făcut cunoștință cu fata, stabilit servicii, mers la baie pentru un refresh, curat, tot ce trebuie, prosoape curate, geluri etc. Revenit în dormitor, început acțiunea cu fk, la greu apoi încet coborât la zone mai sensibile, mosu era deja sus trecut la un oral umed, adânc, cu ceva ruperi de ritm și schimbări de poziții, pus caciulita cu buzele și trecut la normal, ea sus sa i vad ochi aia frumosi și nu numai (pozele o dezavantajează) este mult mai frumoasa în realitate,) apoi schimbat în misionar, unde am capitulat destul de repede, are un stil aparte de a se așeza plus ca se mișcă împreună cu tine, e prezenta acolo. Nu stiu cum naiba se întâmplă ca de fiecare data când iau câte o ora, am parte de experienta neplăcută, iar când iau o fin. Dau de fete super (ca în cazul acesta) unde nu îmi dau seama cum trece timpul, Data viitoare știu ce am de făcut, sper să stea mai mult pe la noi și sa i demonstram ce băieți de treaba suntem. Notele nu mai au relevanta în acest caz, pentru mine a fost o experienta plăcută, o pot recomanda cu plăcere. Va mulțumesc pentru atenție. Mulțumesc ptr vizita si recenzie 🤗 îmi pare rău că a fost doar varianta scurta ..te aștept la următoarea programare 🤗🫡😘
Misuursulet Reputație: 752 Postat Ianuarie 20, 2024 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Ianuarie 20, 2024 Acum 19 minute, BunaNebuna a spus: Mulțumesc ptr vizita si recenzie 🤗 îmi pare rău că a fost doar varianta scurta ..te aștept la următoarea programare 🤗🫡😘 Cu siguranță,.. Ești de neratat! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 22, 2024 Postat Ianuarie 22, 2024 ULTIMA ZI IN PITESTI disponibilitate între orele 13-17 de la 20-22 😘😘😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 23, 2024 Postat Ianuarie 23, 2024 eu v-am parasit!🥺❤️ Mi-a părut bine sa va cunosc, sii am plecat din Pitești cu gândul sa mai revin! 😘😘🤗va pup 😘😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 23, 2024 Postat Ianuarie 23, 2024 Acum 2 ore, BunaNebuna a spus: eu v-am parasit!🥺❤️ Mi-a părut bine sa va cunosc, sii am plecat din Pitești cu gândul sa mai revin! 😘😘🤗va pup 😘😘 Te pupam și noi 😘
Misuursulet Reputație: 752 Postat Ianuarie 23, 2024 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Ianuarie 23, 2024 Acum 8 ore, BunaNebuna a spus: eu v-am parasit!🥺❤️ Mi-a părut bine sa va cunosc, sii am plecat din Pitești cu gândul sa mai revin! 😘😘🤗va pup 😘😘 Te mai așteptăm! 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum