SuperBetty Reputație: 641 Postat Decembrie 20, 2023 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2023 5 Link spre comentariu
SuperBetty Reputație: 641 Postat Decembrie 20, 2023 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2023 ❤️💦 Link spre comentariu
SuperBetty Reputație: 641 Postat Decembrie 20, 2023 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2023 ❤️❤️ Link spre comentariu
SuperBetty Reputație: 641 Postat Decembrie 20, 2023 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2023 Locuri libere de la 18:30 ❤️ Link spre comentariu
SuperBetty Reputație: 641 Postat Decembrie 20, 2023 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2023 Dragilor , in aceasta perioada voi prelungi programul pana la 00:00 ❤️ Link spre comentariu
SuperBetty Reputație: 641 Postat Decembrie 21, 2023 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2023 Buna dimii dragilor ❤️ Disponibila pentru programari ❤️ Link spre comentariu
SuperBetty Reputație: 641 Postat Decembrie 21, 2023 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2023 Disponibila si pentru show impreuna cu @Rebekaxxx ❤️ 500 de lei 30 de min (o finalizare) 900 de lei 60 de min (1/2 finalizari) ❌ULTIMELE 3 zile in oras ❌ 1 6 Link spre comentariu
ion686345 Reputație: 119 Postat Decembrie 21, 2023 Partajează Postat Decembrie 21, 2023 Vă salut! Zilele trecute am vizitat-o pe Betty. Contact pe WhatsApp, la numărul din topic. Răspuns în câteva momente, cu programare și solicitat confirmare înainte de ora convenită. Ajuns la adresa de pe Ioan Ursu, am parcat pe aleea alăturată. La ușă am fost întâmpinat de domnița zâmbitoare, îmbrăcată sumar într-o ținută intimă gen plasă. Era cea din poze, cu tatuaje ce se pot vedea parțial în imagini. O tipă de înălțime medie, tânără, drăguță, blondă, păr mai scurt, sâni mărișori, grăsuță, cu ceva burtică (nederanjant). Poftit în apartament, trec pe lângă un paravan ce proteja întrarea în living. Se auzeau voci! Era colega! Era ceva fum in interior. Intrăm în cameră, unde la o apă, atmosfera se destinde. Am avut ocazia să discutăm mai multe. Foarte amabilă și drăguță. Curată! Mers ulterior la baia dotată cu cosmeticale, apă de gură, prosop curat. Era apă pe jos. Cu risc de alunecare. Ajuns în pat incepe un FK cu preludiu, apoi ON, cu de toate. Foarte adânc, umed, atenție în jur. Înghițit tot aparatul. Fără refuz. Incluziv cu capul la marginea patului. Totul a fost așa cum am convenit și în limitele rezistenței ei. În concluzie a fost un oral grozav! Trecut la NP unde a folosit și un plug anal. Iarăși au fost senzații grozave. Am revenit la ON unde am finalizat în CIM. Cred că această partidă, a fost așa de deosebită, datorită părții de conversație de la început! Achitat suma din prezentare pentru o oră, plus extra. Patul a fost cam incomod. Nu prea moale. ON 10. NP 10. GFE 10. Aspect 8. Locație 7. Când am ocazia, o s-o vizitez pentru serviciile grozave. Restul nu contează! Aceasta este o experiență personală, subiectivă și trebuie tratată ca atare! Mulțumesc! 1 2 Link spre comentariu
SuperBetty Reputație: 641 Postat Decembrie 21, 2023 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2023 Acum 36 minute, ion686345 a spus: Vă salut! Zilele trecute am vizitat-o pe Betty. Contact pe WhatsApp, la numărul din topic. Răspuns în câteva momente, cu programare și solicitat confirmare înainte de ora convenită. Ajuns la adresa de pe Ioan Ursu, am parcat pe aleea alăturată. La ușă am fost întâmpinat de domnița zâmbitoare, îmbrăcată sumar într-o ținută intimă gen plasă. Era cea din poze, cu tatuaje ce se pot vedea parțial în imagini. O tipă de înălțime medie, tânără, drăguță, blondă, păr mai scurt, sâni mărișori, grăsuță, cu ceva burtică (nederanjant). Poftit în apartament, trec pe lângă un paravan ce proteja întrarea în living. Se auzeau voci! Era colega! Era ceva fum in interior. Intrăm în cameră, unde la o apă, atmosfera se destinde. Am avut ocazia să discutăm mai multe. Foarte amabilă și drăguță. Curată! Mers ulterior la baia dotată cu cosmeticale, apă de gură, prosop curat. Era apă pe jos. Cu risc de alunecare. Ajuns în pat incepe un FK cu preludiu, apoi ON, cu de toate. Foarte adânc, umed, atenție în jur. Înghițit tot aparatul. Fără refuz. Incluziv cu capul la marginea patului. Totul a fost așa cum am convenit și în limitele rezistenței ei. În concluzie a fost un oral grozav! Trecut la NP unde a folosit și un plug anal. Iarăși au fost senzații grozave. Am revenit la ON unde am finalizat în CIM. Cred că această partidă, a fost așa de deosebită, datorită părții de conversație de la început! Achitat suma din prezentare pentru o oră, plus extra. Patul a fost cam incomod. Nu prea moale. ON 10. NP 10. GFE 10. Aspect 8. Locație 7. Când am ocazia, o s-o vizitez pentru serviciile grozave. Restul nu contează! Aceasta este o experiență personală, subiectivă și trebuie tratată ca atare! Mulțumesc! Multumesc de vizita . Te mai astept oricand cu drag ❤️ Link spre comentariu
SuperBetty Reputație: 641 Postat Decembrie 21, 2023 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2023 Dispo pana la 00:00 Link spre comentariu
SuperBetty Reputație: 641 Postat Decembrie 22, 2023 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2023 Buna dimineata frumosii mei 😍 Disponibila pentru programari de la 10:30 ❤️ ❌Ultimele 2 zile ❌ Link spre comentariu
SuperBetty Reputație: 641 Postat Decembrie 22, 2023 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2023 Dragilor , v as ruga ca pentru maine sa va programati din timp deoarece locurile sunt limitate maine fiind ultima zi , si programul va fii mai scurt 😊 Link spre comentariu
SuperBetty Reputație: 641 Postat Decembrie 22, 2023 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2023 ❤️ Link spre comentariu
SuperBetty Reputație: 641 Postat Decembrie 22, 2023 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2023 Dispo pana la 00:00 ❤️ Link spre comentariu
SuperBetty Reputație: 641 Postat Decembrie 22, 2023 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2023 Locuri full in seara asta Maine dispo intre 9 si 18:00 ultima programare la 17:30 Link spre comentariu
SuperBetty Reputație: 641 Postat Decembrie 23, 2023 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2023 Buna dimii Dispo pentru programari Ultima zi ❤️ Link spre comentariu
SuperBetty Reputație: 641 Postat Decembrie 23, 2023 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2023 ❌INDISPONIBILA❌ Va doresc sarbatori fericite alaturi de cei dragi si sa ne revedem cu bine in noul an ce va urma ! ❤️ 1 Link spre comentariu
plmaz1 Reputație: 6 Postat Ianuarie 8 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Ianuarie 8 Buna Betty cand te intorci? 1 Link spre comentariu
SuperBetty Reputație: 641 Postat Ianuarie 8 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat Ianuarie 8 Hei brasovenii mei frumosi . De miercuri ( 10/01) voi fii disponibila la voi in oras ❤️ A aparut o mica modificare la preturile mele . Preturile actuale sunt 200 lei - 30 min ( 1 fin ) 350 lei - 60 min ( 1/2 fin ) Aceleasi servicii ca si pana acum dar cu fin orala sau faciala inclusa. Eu stiu ca voi nu sunteti asa (de aceea este Brasovul orasul meu preferat) dar tin sa va spun sa va abtineti de la comentarii nasoale celor carora le reprezinta o problema aceasta schimbare de preturi , cine vrea sa vina bine , cine nu, iar bine ! Nu bag nimanui mana in buzunar si nu oblig pe nimeni sa vina la mine. in rest eu sunt aceeasi fata zambitoare, glumeata si primitoare ca si pana acum va pup dulce si va doresc un an nou plin de bucurii si impliniri ❤️ Link spre comentariu
SuperBetty Reputație: 641 Postat Ianuarie 10 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat Ianuarie 10 Buna dimi ❤️ Va poftesc la o cafeluta fierbinte 🙏🏻😘 Dispo pentru programari de la 10:00 Link spre comentariu
SuperBetty Reputație: 641 Postat Ianuarie 10 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat Ianuarie 10 Dispo si pentru show real 100% impreuna cu @Rebekaxxx 500 -30 de min 900 -60 de min 💦💦❤️🥵 Link spre comentariu
SuperBetty Reputație: 641 Postat Ianuarie 11 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat Ianuarie 11 Buna dimi ❤️ Dispo 11:00-21:00 ❤️ Link spre comentariu
SuperBetty Reputație: 641 Postat Ianuarie 11 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat Ianuarie 11 ❤️ Link spre comentariu
SuperBetty Reputație: 641 Postat Ianuarie 11 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat Ianuarie 11 2 Link spre comentariu
SuperBetty Reputație: 641 Postat Ianuarie 11 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat Ianuarie 11 1 6 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum