Sari la conținut

Ati fost la domnisoara? 0735095320

Postări Recomandate

• pisicuts a schimbat titlul în Ati fost la domnisoara? 0735095320
  • Membru Premium
  • Oras:București
Postat

0735095320

Număr telefon.

Se pune in titlul topicului, pentru a putea fi găsit la căutare....😋😉

• Like 1
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat
Acum 21 minute, laury a spus:

Hai cu recenzia! Dupa ce ne spui tu, iti spunem si noi!

arata bine domnisoara stii ceva laury e de mers sau nu ?

Reputație: 24077
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Nu o stiu fratilor si nu am fost dar pozele par reale. Ce am spus a fost mai mult o trimitere la o verificare si apoi o recenzie. Mai stii de unde sare iepurele la Cora Lujerului? 😄

• Like 1
Postat
Acum 22 ore, laury a spus:

Nu o stiu fratilor si nu am fost dar pozele par reale. Ce am spus a fost mai mult o trimitere la o verificare si apoi o recenzie. Mai stii de unde sare iepurele la Cora Lujerului? 😄

Cred ca e vrăjeală. Am vb un pic cu ea pe whatsapp, mi a zis ca sta pe strada Peștilor :)) 

• Haha 2
  • Oras:buc
  • Oras:buc
Postat

Aceeasi problema o constat si eu, nu raspunde. Zona asta nu mai are nimic ok de la plecare giuliei (rasarit).

• Oras:Bucuresti
Postat

Salutare, haideti ca sparg eu gheata

Dupa vreo 2 zile de sunat am reusit sa ajung ieri la domnisoara. Se pare ca e ingramadeala mare :) Programat de dimineata pentru o ora mai pe la pranz, confirmat cu 30min inainte sa ajung, ca sa nu ma pun la drum degeaba. Ajuns la locatie, zona Plaza Romania (blocurile noi pentru cine stie zona), foarte punctuala imi deschide interfonul, urc, ajuns la usa imi deschide EA... O tipa slim aprox 160-163/ 45-48kg, 22de ani ( din ce a zis ea), foarte frumoasa la fata si cu tatuajele care apar si in anunt. Deci clar pozele sunt reale. Facem cunostinta, vorbim cateva minute dupa carea ma invita la dus. Prosoape curate, vreo 3 feluri de geluri de dus. Intru in camera, ii las discret cadoul pe noptiera dupa care incepe actiunea. Intins pe pat se urca pe mine isi da sutienul jos...wow, cred ca cei mai frumosi sani pe care i-am vazut in ultima vreme, perfect rotunzi, nici mari dar nici mici, tari...nu m-am putut abtine sa nu ii iubesc un pic. 

Ok... o sa fiu mai pe scurt acum. Se misca bine, pasarica destul de stramta, ii place sa lucreze pe tine. Nu comenteaza la pozitii, accepta mai orice. 

GFE: 9/10 foarte placuta, sociabila, incearca sa iti faca pe plac, french kiss (nu stiu daca face de obicei sau a fost doar cu mine)

Oral: 9/10 foarte bun, tente de deep, atentie la bijuterii, Se poate si CIM cu 100 lei extra.

Normal: 9/10 se misca bine, geme, se vede ca ii place...acum poate e vorba si de chimie.

Anal: Am incercat dar nu face

Cadoul: 300h + 100 cim / 200 lei pt o jumatate dar am ales ora, nu puteam sa nu ma bucur din plin de ea.

Locatie: 10/10 foarte curata, prosoape curate, geluri, loc de parcare.

Din punctul meu de vedere ca si iubitor de slim... CLAR DE REVENIT 

Sper sa mai ramana pe la noi, clar o noutate buna de prins de mai multe ori.

• Like 1
  • Mersi 2
  • Inimioara 2
Postat

Multumim pentru recenzie frate @vandvise! Cea mai bună păsăricî din luna asta cordită!

Am fost si eu la domnisoara de aici, in mare parte sunt adevarate afirmatiile despre ea.

1. Locatie, intre blocurile acelea multe noi de la Plaza, găsesti cu greu blocul deci e de recomandat sa pleci cu 10 minute mai devreme, nu il gaseam fără indicatiile domnisoarei
Apartamentul nou, foarte curat, frumos, cu mobilier nou, pat cu saltea buna de futut.

2. Fata
Exact cum a fost descrisa anterior, micuta, slim, fara sa fie skinny, țâțe misto rotunde, nu mici, medii perfecti, merita vizita pentru joaca cu ei, cur bun, tatuaje ok
La chip, seamănă cu Salma Hayek, cei care aveti fantezii cu ea ati tras lozul norocos. Bonus gene mari aplicate, nu stiu de ce au fetisul asta fetele cu ele, mie imi plac
Tipa, la 21-22 ani, un pic țărăncuță aranjată dar nederanjant, dimpotrivă mie imi plac astea mai exotice din colturile indepartate ale tării pentru ca sunt mai proaspete decât stătutele astea de oraș pline de fițe si figuri, prea ”haladite”

3. Acțiunea
Făcut duș, apă caldă, sampoane ok, prosoape ude folosite, noi frumoase, daca ajungeti la inceput de program sunt uscate si OK la sfarsit de program, folosite / ude, fata baga de la 10 la 10 seara o multime de clienti, produce bani nu gluma, are agenda plina, sicner si merita sa fie coadă la ea
Fata se străduie să îți facă pe plac, cu un masaj vorbește cu tine, face ce ii zici, deci să nu vă așteptati la fițe sau figuri
Telefonul este pus pe silent si nu ii acorda atentie decât la timp, cu timpul este la fix nu te grabeste dar nici nu se bucura ca stai peste program
La oral, o ia putin in gură, in schimb o linge toata in toate felurile, ii place mai mult sa o linga decat sa o suga
Pasarica stramtă spre mediu, numai buna pentru o pl medie, se pune in ce pozitii vrei tu, dar daca nu esti pe gustul ei nu se implica, io face mecanic, incordat, asa ca sa nu va asteptati sa se futa de placere.
Nu scoate nici un sunet, si la pozitia capra a stat mai incordata si mai ”băț” ca ultimele 20-30 pasarici incercate, deci .. meh

Cu alte cuvinte, daca vreti sa futeti o pustoaica fresh frumusica cu carne misto, petite, care nu face fițe figuri, consider ca este un pret corect si de revenit.
Dacă ar fi fost implicata cu PSE cu d-astea merita mult mai mult,

• Like 2
  • Mersi 2
  • Inimioara 1
  • Oras:Unirii
  • Oras:Unirii
Postat

Nu recomand, oral slab...a ieșit clientul de la ea și nici măcar nu a întrat la dus sa se spele, aia nu face... aia nu face ca o dor amigdalitele...dar banii ii vrea...

Nu recomand! Căutați altceva!

Postat

Am fost la ea saptamana asta. Facut programare din timp si a respectat-o.

Locatia - ok, dar la baie am văzut un singur prosop, iar patul scartia exagerat. 

Serviciile - slabe, nici nu simțeam oralul chiar și fara prezervativ, iar la penetrare o durea din orice pozitie (nu sunt ultra dotat). Masajul e o gluma. 

Ea - o moldoveanca de peste Prut aproape draguta, dar asa cum au mai zis și restul, vorbește exagerat de mult și prost. Dacă o lași, vorbește într-una de când ai venit pana ai plecat. Citisem mai sus ceva de niște sani tari, dar cred ca avem alta definiție pentru sâni tari pentru ca nu mi s-au parut deloc asa. 

Nu as mai reveni. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...