Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 28 Postat Martie 28 La 27.03.2025 la 19:57, EleniM24 a spus: Ok,ok
TreiParale Reputație: 596 Postat Martie 30 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 30 @EleniM24 Montale Arabians Tonka ? 🥰 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 23 Postat Aprilie 23 La 02.04.2025 la 10:45, EleniM24 a spus: 🍒🤫
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 4 Postat Iunie 4 Acum 1 oră, EleniM24 a spus: Programările pot fii făcute de astăzi ,mâine voi fii în locație după ora 14, pentru 3-4 zile Max .
Mauro77 Reputație: 31 Postat Iunie 4 Oras:B Oras:B Postat Iunie 4 Unde ai dispărut atâta vreme? Mi s a făcut dor de tine 1
Mauro77 Reputație: 31 Postat Iunie 8 Oras:B Oras:B Postat Iunie 8 Nu înțeleg dc ai pus poze cu fata blurata. Doar te cunoaștem...
amedeo13 Reputație: 1319 Postat Iunie 9 Oras:Maldive Oras:Maldive Postat Iunie 9 La 08.06.2025 la 12:24, EleniM24 a spus: Nu comentez pretul....dar.....pe bune? Ai servicii de maxim 400 de lei......pai uita-te si tu la cine cere banii astia,ce servicii ofera.....este blonda,are ochii albastri si este frumi....😉 2
Membru Premium Mocureloaded Reputație: 3270 Postat Iunie 9 Oras:Cluj Disponibila Oras:Cluj Disponibila Membru Premium Postat Iunie 9 1 oră în urmă, amedeo13 a spus: Nu comentez pretul....dar.....pe bune? ... Cea mai tare chestie e aia cu <CoB (extra)>!!! 🤣🤣🤣 P.S.: nu a menționat cât e extra ... 🤣🤣🤣 2
Membru Premium Criticul Reputație: 6752 Postat Iunie 9 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Iunie 9 Acum 15 minute, Mocureloaded a spus: Cea mai tare chestie e aia cu <CoB (extra)>!!! 🤣🤣🤣 P.S.: nu a menționat cât e extra ... 🤣🤣🤣 Am scris în altă parte, nu e o problemă dacă e extra COB, poți termina pe hainele ei dacă sunt în cameră, dacă nu, pe pernă sau cearceaf, faci economie 😇 și e posibil ca să reconsidere acest aspect după câteva astfel de finalizări 😛 1 1 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Membru Premium Mocureloaded Reputație: 3270 Postat Iunie 9 Oras:Cluj Disponibila Oras:Cluj Disponibila Membru Premium Postat Iunie 9 Acum 1 minut, Criticul a spus: Am scris în altă parte, nu e o problemă dacă e extra COB, poți termina pe hainele ei dacă sunt în cameră, dacă nu, pe pernă sau cearceaf, faci economie 😇 și e posibil ca să reconsidere acest aspect după câteva astfel de finalizări 😛 O abordare ... avangardistă ... 🤣🤣🤣
Membru Premium Criticul Reputație: 6752 Postat Iunie 9 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Iunie 9 Chiar acum, Mocureloaded a spus: O abordare ... avangardistă ... 🤣🤣🤣 Caut soluții când sunt probleme, nu mă plâng... 😛 1 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Axcwweqr Reputație: 5 Postat Iunie 21 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iunie 21 Buna celor ce doresc să mă cunoască și celor ce nu le sunt pe plac 😄❤️ 30 min 100€ (500 Ron ) -servicii sex multiple poziții ,oral pro /ne (igiena impecabilă ) oral adânc 69 preludiu , gfe , sex între sânii , dans lasciv (1 fin ) 1h locația mea 200€ /hotel 4/5* 300€ - 1000 ron 1h 2fin sex multiple poziții , oral pro/ne , oral adânc 69 , preludiu (sărutări , atingeri , mângâieri ) CIM , COB , masaj de relaxare ,hand job nu fac anal , COF, inghitire ,FK Sector 1 1
Axcwweqr Reputație: 5 Postat Iunie 21 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iunie 21 Comentariile ce nu sunt actualizate după vizita în prezent nu își au rostul în topicul acesta . Am înțeles ca sunt câțiva nemulțumiți și au susținut atitudine și serviciile mele ca fiind unele negative în prezent dacă există persoane ce mă vizitează și vor dori să lase o recenzie actualizată este perfect altfel rog abținere . Fiecare alege unde dorește să meargă , prețul și serviciile . 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum