pokemons Reputație: 420 Postat Aprilie 10, 2023 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 10, 2023 1 oră în urmă, password a spus: Pe lucrează ca Uber-ul când e cererea prea mare întra pe tarif dinamic 😅😅 Cu ce ajuta forumul si pe ceilalti participanti la el comentariul tau ???...
sttel Reputație: 28 Postat Aprilie 10, 2023 Oras:Mangalia Oras:Mangalia Postat Aprilie 10, 2023 Si-a spus parerea passw
stefialex24 Reputație: 29 Postat Aprilie 13, 2023 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 13, 2023 Proaspat plecat de la domnisoara. Tinerica 21-22 de ani, slim fitt, inalta, piele fina, natural frumoasa, Fara operatii la buze sau sani gen, nimic aiurea la ea. Vorbareata UN pic, putin timida dar nu ma cunostea, genul de fata dupa care SE intoarce capul pe strada. I-am spus sa isi faca si ea cont aici sa lamureasca lumea in legatura cu servicile si tarifele. OP- 9-10, alegerea mea, i-am spus eu sa SE opreasca la un moment dat NP- 8 spre 9, ea deasupra isi da si ea silinta. CA si pret ..e joi asa CA🤷200/400 1 1 1
sttel Reputație: 28 Postat Aprilie 27, 2023 Oras:Mangalia Oras:Mangalia Postat Aprilie 27, 2023 La ora 14 am fost iar la Jessy,programare pe whtz,respectata de ambele parti.Printre multe plusuri,imi place la ea faptul ca este punctuala si ca poti face o programare pe care o respecta.Actiune placuta oral p,face si n,apoi trecut in misionar,caprita iar oral si am terminat in condon.Aspect placut tinara 21-22 ani,1.70 m 50 kg cred ( cu aproximatie) corp frumos,par lung bruneta.Loc tomis nord rovere.ap nu este lux dar este curat.de recomandat si rrevenit 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum