Sari la conținut

0747405321

Postări Recomandate

• Oras:botosani
  • Oras:botosani
Postat

Titulara profitând că în Botoșani nu există grădină zoologica a hotărât să ne facă o vizita. Ajuns în locație (zona OMV Sucevei ) și constatând că nu bate poza cu mireasa a.am zis pas

Bineînțeles ca titulara s-a enervat și a început cu amenințări. DE EVITAT.

• Haha 1
Postat
On 3/20/2023 at 6:07 PM, gyuli said:

Titulara profitând că în Botoșani nu există grădină zoologica a hotărât să ne facă o vizita. Ajuns în locație (zona OMV Sucevei ) și constatând că nu bate poza cu mireasa a.am zis pas

Din moment ce spune în anunț faptul că ea confirmă cu tatuajul și tatuajul  e blurat, era suficient sa îți ridice semne de întrebare. Nu neaga nimeni totuși că pozele nu sunt reale...doar că nu sunt ale ei....ca majoritatea ce sunt pe publi.

• Oras:Iași
  • Oras:Iași
Postat
La 20.03.2023 la 18:07, gyuli a spus:

Wow ce tare e asta ….”a început cu amenințări “ ….. și cum sunau ….”daca nu mi-o bagi în gura ai să vezi tu ce pățești 😂😂😂 

Lucruri ciudate se întămplă la Botoșani 😂

• Oras:N Moldovei
Postat

Cunosc locatia . La blocul turn , la parculet. Am făcut și eu stânga împrejur. Când a deschis ușa primul lucru care m-a lovit a  fost mirosul greu de transpirație ( erau 2 " bunaciuni " la 150 de kile bucata și era vară ) și am impresia ca era și.... " ciobanul " cu ele . De atunci evit zona

Postat

PS : cel mai bine e sa mergeți la fetele de pe acest site și care au recenzii bune . Lăsați-l pe celalalt de publicitate 24 ! 

..... sa vezi ce îmi umplu frigiderul acu înainte de sărbători....

Mii de scuze dacă fac off topic. 

• Oras:România
  • Oras:România
Postat
La 20.03.2023 la 18:07, gyuli a spus:

😂😂😂

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...