gyuli Reputație: 5 Postat Martie 20, 2023 Oras:botosani Oras:botosani Postat Martie 20, 2023 Titulara profitând că în Botoșani nu există grădină zoologica a hotărât să ne facă o vizita. Ajuns în locație (zona OMV Sucevei ) și constatând că nu bate poza cu mireasa a.am zis pas Bineînțeles ca titulara s-a enervat și a început cu amenințări. DE EVITAT. 1
outofmymind Reputație: 264 Postat Martie 22, 2023 Postat Martie 22, 2023 On 3/20/2023 at 6:07 PM, gyuli said: Titulara profitând că în Botoșani nu există grădină zoologica a hotărât să ne facă o vizita. Ajuns în locație (zona OMV Sucevei ) și constatând că nu bate poza cu mireasa a.am zis pas Bineînțeles ca titulara s-a enervat și a început cu amenințări. DE EVITAT. Din moment ce spune în anunț faptul că ea confirmă cu tatuajul și tatuajul e blurat, era suficient sa îți ridice semne de întrebare. Nu neaga nimeni totuși că pozele nu sunt reale...doar că nu sunt ale ei....ca majoritatea ce sunt pe publi.
carlos270 Reputație: 258 Postat Martie 22, 2023 Oras:Iași Oras:Iași Postat Martie 22, 2023 La 20.03.2023 la 18:07, gyuli a spus: Titulara profitând că în Botoșani nu există grădină zoologica a hotărât să ne facă o vizita. Ajuns în locație (zona OMV Sucevei ) și constatând că nu bate poza cu mireasa a.am zis pas Bineînțeles ca titulara s-a enervat și a început cu amenințări. DE EVITAT. Wow ce tare e asta ….”a început cu amenințări “ ….. și cum sunau ….”daca nu mi-o bagi în gura ai să vezi tu ce pățești 😂😂😂 Lucruri ciudate se întămplă la Botoșani 😂
dicky Reputație: 81 Postat Aprilie 1, 2023 Oras:N Moldovei Oras:N Moldovei Postat Aprilie 1, 2023 Cunosc locatia . La blocul turn , la parculet. Am făcut și eu stânga împrejur. Când a deschis ușa primul lucru care m-a lovit a fost mirosul greu de transpirație ( erau 2 " bunaciuni " la 150 de kile bucata și era vară ) și am impresia ca era și.... " ciobanul " cu ele . De atunci evit zona
dicky Reputație: 81 Postat Aprilie 1, 2023 Oras:N Moldovei Oras:N Moldovei Postat Aprilie 1, 2023 PS : cel mai bine e sa mergeți la fetele de pe acest site și care au recenzii bune . Lăsați-l pe celalalt de publicitate 24 ! ..... sa vezi ce îmi umplu frigiderul acu înainte de sărbători.... Mii de scuze dacă fac off topic.
zeus2023 Reputație: 96 Postat Aprilie 9, 2023 Oras:România Oras:România Postat Aprilie 9, 2023 La 20.03.2023 la 18:07, gyuli a spus: Titulara profitând că în Botoșani nu există grădină zoologica a hotărât să ne facă o vizita. Ajuns în locație (zona OMV Sucevei ) și constatând că nu bate poza cu mireasa a.am zis pas Bineînțeles ca titulara s-a enervat și a început cu amenințări. DE EVITAT. 😂😂😂
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum