Membru Premium only-me Reputație: 17335 Postat Aprilie 17, 2014 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat Aprilie 17, 2014 Alt set de poze...acrobata rau asta "mica"(1.77)!!! 5
zwat Reputație: 279 Postat Iunie 13, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 13, 2014 a mai fost cineva la ea in ultima vreme ? anuntul nu mai apare.eu am avut o experienta placuta cu ea si cred ca o sa incerc sa o repet maine.
superh Reputație: 165 Postat August 16, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 16, 2014 Salutare. Zilele astea am fost in trageri. Am bifat din nou la Andra. De data asta la Ministerul Economiei pe Calea Victoriei. Locatie curata. Totul foarte bine aici. Intalnirea propriuzisa a fost din nou incendiara. Am plecat cu genunchii tremurand la propriu. As fi stat nu o ora (250 lei) ci toata ziua daca as fi avut bani. Lipicoasa rau si am facut click grav de tot cu ea. Nu mai are rost sa dau note. Sunt la fel ca la cealalta recenzie. Concluzie: de revenit.. Eu insa sunt pe cale sa ma indragostesc de ea. Asa ca o sa o evit un timp. 2
zwat Reputație: 279 Postat August 16, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 16, 2014 superh, cum mai arata ? acum doua luni, cand am vizitat-o ultima data, pusese ceva pe ea (fata de aprilie). iar eu prefer skinny
superh Reputație: 165 Postat August 16, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 16, 2014 Salut. Nu mi s-a parut ca ar fi luat. Poate putin. H. Ps. Si eu prefer tot skinny.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum