pustiu 29 Reputație: 55 Postat Martie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 8, 2014 Va salut cu respect sunt si eu un ucenic mic;> si as dori sa va cer ajutorul si tot odata sper sa ma ajute cineva sunt nou pe aici si nu stiu daca scriu unde trebuie sper sa fie ok. Caut si eu o domnita sa fie intre 25-35 sa fie inalta peste 1 75 fara tocuri,bine facuta ,sa ai pe ce pune mana daca intelegeti, va multumesc anticipat si astept propunerile si recomandarile voastre. Va pupa jan Link spre comentariu
roberto Reputație: 4138 Postat Martie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 8, 2014 https://nimfomane.com/forum/topic/9775-0733178558-amada/ 1 Link spre comentariu
xoxo Reputație: 718 Postat Martie 8, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Martie 8, 2014 recomand si eu pe amada, e exact ceea ce cauti.. Link spre comentariu
oןʎ Reputație: 632 Postat Martie 8, 2014 Telefon: olybucuresti Oras:b Telefon: olybucuresti Oras:b Partajează Postat Martie 8, 2014 Va salut cu respect sunt si eu un ucenic mic;> si as dori sa va cer ajutorul si tot odata sper sa ma ajute cineva sunt nou pe aici si nu stiu daca scriu unde trebuie sper sa fie ok. Caut si eu o domnita sa fie intre 25-35 sa fie inalta peste 1 75 fara tocuri,bine facuta ,sa ai pe ce pune mana daca intelegeti, va multumesc anticipat si astept propunerile si recomandarile voastre. Va pupa jan Pustiule, dar ne spui si pentru ce o cauti ? Ca s-ar putea sa nu gasesti aici daca o cauti de exemplu pentru a fi vanzatoare la magazin. Aici sunt doar curve si studente. Daca intelegi, JANE ))))) Link spre comentariu
pustiu 29 Reputație: 55 Postat Martie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Martie 8, 2014 In primul rand tin sa le multumesc domnilor roberto si oxox pentru recomandarea facuta,da se pare ca e ce cautam ramane sa studiaz putin profilul domnitei si intre timp astept si alte propuneri. Si pt ai raspunde si celui din urma. Cutand pe acest site am crezut ca se [ subantelege]:> ca vreau sa o pun vanzatoare de martisoare in piata la obor.scz daca am deranjat. Va pupa jan;) Link spre comentariu
kuzakelu Reputație: 1266 Postat Martie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 8, 2014 pot sa ti-o recomand pe Amada, dar fii cu MARE bagare de seama, Amada e cu nabadai, s-ar putea sa ti-o iei peste ochi fara sa apuci sa spui "AU" ... Amada e o tipa foarte ok, pana o calci pe coada, dupa care-ti da o muie de nu te vezi, nu e neaparat o tipa pasionala deci te orientezi la fata locului, si daca vii cu vreun ochi vanat sa stii ca nu a fost cu intentie, a fost un simplu accident ...god bless you, child ! : ) (a propos, eu sunt ateu, deci nu te increde in urari) Link spre comentariu
kuzakelu Reputație: 1266 Postat Martie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 8, 2014 crezi ca ai putea arunca un ochi pe https://nimfomane.com/forum/topic/20679-catalina/ ? inalta si bine facuta, pe care spun cei care au vazut-o live Link spre comentariu
albandi Reputație: 69 Postat Martie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 9, 2014 https://nimfomane.com/forum/topic/3940-jasmine-daria-0729485067-ym-jasmindaria/ Link spre comentariu
pustiu 29 Reputație: 55 Postat Martie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Martie 9, 2014 Salut domnule kuzakelu multumesc pentru sfat dar fi te rog mai explicit la ce te referi atunci cand zici cu nabadai si ochii umflat si daca o cunosti catdecat ce nu ar trebui sa fac ca sa nu o calc pe coada :Dca doar varba aia merg sa ma simt bine si de obicei imi place ca partenera de langa mine sa se simta:p si ea la fel fie ea gagica amanta excorta. Link spre comentariu
kuzakelu Reputație: 1266 Postat Martie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 9, 2014 Salut domnule kuzakelu multumesc pentru sfat dar fi te rog mai explicit la ce te referi atunci cand zici cu nabadai si ochii umflat si daca o cunosti catdecat ce nu ar trebui sa fac ca sa nu o calc pe coada :Dca doar varba aia merg sa ma simt bine si de obicei imi place ca partenera de langa mine sa se simta:p si ea la fel fie ea gagica amanta excorta.Ei, Amada e o tipa un pic mai dura de fel, daca ai sa citesti pe aici pe forum ai sa te lamuresti. Nu e naspeta cu clientii, stie meserie, dar i se pune cateodata pata daca spui ceva ce nu-i convine si apoi te sictireste ... bineinteles ca nu da in clienti )) am glumit si eu, ca omul, ca sa scot in evidenta faptul ca e mai masiva, ca si constitutie, chiar e facuta bine, dar nu grasa, nu in sensul asta, are 1.8m pe picioarele ei si contitutie un pic plinuta. Si e o tipa draguta, pe bune. Link spre comentariu
pustiu 29 Reputație: 55 Postat Martie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Martie 9, 2014 Am inteles acum ce sa fac ma risc am sunat chiar astazi manat de sfaturile voastre si da mi sa parut cam rece dar totodata si draguta am intrebat mai multe despre servicii,locatie desi stiam cate ceva de pe aici dar imformatiile nu erau prea clare pt mine,am fost imformat cu exactitate scurt si la obiect ;> ramane sa stabilesc o intanlire cu domnita si sa revin cu o recenzie pozitiva sau negativa dupa caz asa ca tinetemi pumni sa nu o calc pe coada sa ajung asasa cu ochii umflati ;( , o sa dureze ceva timp deoarece nu prea ne pupam la zona si program eu fiind liber mai mult noaptea si drumurilr mele nu se intersecteaza cu zona ei de activitate. Va pupa jan si spor la treaba caci vorba aia buturuga mica rastoarna caru mare eu neavand mai mult de 1 67 Link spre comentariu
cpt.picard Reputație: 777 Postat Martie 9, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 9, 2014 1,67 ? Maaama o sa te bata cu cureaua uda la curu' gol! Link spre comentariu
pustiu 29 Reputație: 55 Postat Martie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Martie 9, 2014 Asta daca janel ma face de ras ce-ia ce nu cred ca ma ajuta varsta si faptul ca am avut profesor bun de la inceput asa ca bafta mie sa fac click cu domnita ca de restul se ocupa janel va pupa jan Link spre comentariu
oןʎ Reputație: 632 Postat Martie 10, 2014 Telefon: olybucuresti Oras:b Telefon: olybucuresti Oras:b Partajează Postat Martie 10, 2014 JANE, fii atent, un sfat de la mine.Daca iti pune vin sau votca in pahar, fa-te ca-l bei, tine-l in gura si varsa-l in floarea aia de langa raft.( Nu iti face griji ca nu se usuca, au mai varsat si altii acolo vin si votca) )))))))A...si inca un sfat. Sa nu stai cu pumnii stransi ca o sa creada ca vrei sa dai in ea. Intotdeauna cu mainile la vedere, da ? Hai bafta si sa ne auzim zanatosi . Link spre comentariu
pustiu 29 Reputație: 55 Postat Martie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Martie 10, 2014 Daca nu sunt prea indiscret si curios eu oricum nu prea consum alcol dar de ce sa nu beau iti pune ceva in bautura sau ce ? Treaba cu pumni am inteleso si mam amuzat sigur ai glumit nu? Sunt din ce in ce mai nerabdator sa o cunosc pe domnita ori ma fute bine ori ma bate bine Link spre comentariu
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Martie 11, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 11, 2014 Maaaama, ce reputatie am! @Pustiu 29,Imi amintesc discutia, imi pare rau ca am fost mai reticenta la telefon, asa sunt uneori cu numere necunoscute...Este salvat in agenda (ti-am cerut si numele ), deci te astept cand ai timp sa ajungi pana in ora 18:00.Pupici multi! PS. Nu servesc cu vodka, nu am flori in ghiveci si nici rafturi pe pereti.... Link spre comentariu
xoxo Reputație: 718 Postat Martie 11, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Martie 11, 2014 hahahha stai cuminte nebuno... am impresia ca atunci cand o sa vina baiatul ala, il sechestrezi si va imbatati amandoi pana va pisati pe voi Link spre comentariu
pustiu 29 Reputație: 55 Postat Martie 11, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Martie 11, 2014 Amanda despre reputatie ce sa zic... Imi plac provocarile ;> cat despre domnul xoxo asa da prieten de suferinta mai intai mi te recomanda si acum parca da cu pietre in tine dar cine stie poate sunteti prieteni si va permiteti cat despre intanlirea noastra sper sa fie cat de curand desi zona in care esti acum nu imi este favorabila dar ce sa fac ma risc . Te pupa janel dulce dulce unde iti place tie cel mai mult Link spre comentariu
xoxo Reputație: 718 Postat Martie 11, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Martie 11, 2014 glumesc si eu cu ea, e prietena mea.. du-te ca nu ai sa regreti!! Link spre comentariu
terente.hotdefete Reputație: 159 Postat Martie 12, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 12, 2014 Du-te o data pustu-le. O sa ai o mare surpriza placuta. Vino si ne povesteste daca ai facut treaba buna acolo. Amada este una din cela mai placute femei de pe acest site chiar daca uneori nu este foarte comoda asa cum si-ar dorii unii. Du-te si nu mai pune atatea intrebari. GO PLANET! Link spre comentariu
pustiu 29 Reputație: 55 Postat Martie 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Martie 12, 2014 Scz de deranj nu cred ca au fost asa de multe intrebari dar....ideia in sine e ca vreau sa imi fac temele bine pt ca nu cumva sa ma asculte domnita amanda la oral si sa nu iau nici macar nota de trecere:D:D:D Link spre comentariu
cristi.antohe Reputație: 64 Postat Martie 12, 2014 Partajează Postat Martie 12, 2014 Ti-o recomand pe blonda Julia.Amada e foarte dificila mai ales pentru un incepator.Are schimbari de personalitate si un temperament impulsiv Link spre comentariu
xoxo Reputație: 718 Postat Martie 12, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Martie 12, 2014 Ti-o recomand pe blonda Julia.Amada e foarte dificila mai ales pentru un incepator.Are schimbari de personalitate si un temperament impulsiv ba esti nesimtit? Link spre comentariu
cristi.antohe Reputație: 64 Postat Martie 12, 2014 Partajează Postat Martie 12, 2014 xoxo uneori amada e cea mai tandra si mai dulce dar alteori nu functioneaza bine chimia.Nesimtit,porc,badaran...sunt,uneori )Borfas vagabondbaiat raudar cum sunt eusunt al tau..vagabond borfasbaiat rauiubeste`macum sunt eu..ti-as fi pus maneaua ca vad ca se poarta pe aici dar nu stiu sa inserez din youtube Link spre comentariu
xoxo Reputație: 718 Postat Martie 12, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Martie 12, 2014 copiezi link-ul direct aici Link spre comentariu
Postări Recomandate