Sari la conținut

Femeie nalta si solida

Postări Recomandate

• Telefon: amada.dulcica
  • Oras:Bucuresti
Postat

@Pustiu 29,

Iti recomand sa nu vii la mine, serios.

Dupa telefonul de azi, in care ai sunat fara nici un scop pentru alte detalii si sa ma intrebi de o intalnire eventual luni...

Sunt franc.

Cu cat mai multe planuri iti faci, cu atat mai mult ai toate sansele sa o dai cu mucii in fasole...

Best regards!

• Oras:pă doua scaune
  • Oras:pă doua scaune
Postat

Pustiule, calci pe urmele altuia care a planuit vizita la amada vreo trei luni si cand a ajuns la ea...fiasco :))))   s-au batut parte in parte :))) si nici macar nu s-au futut  .Eu iti spun ca daca te duci, sa nu-i spui ca esti pustiul de aici de pe forum, sa-i spui ca esti  xoxo, ca pe el il place, sau sau oli ca pe el il iubeste, sau gabriel de la CT, ca il adora. Atunci o sa ai parte de sex salbatic.

Postat

Uuuuuuuuuuu!

Nu ma excita, pls!  :blushing2

Abia astept sa-i prind!  :laugh2

Mai comenteaza pana ii leg, apoi... imi fac de cap!  :laugh2

:hug1

Postat

Buna amanda scz pt deranjul de astazi am incercat sa planific putin deoarece stau prost cu timpul si fereastra era destul de mica 2-3 ore cu drum cu tot era cam fix pe fix cel mai devreme as fi putut sa ajung luni ...dar asta e nu e panica mi-ar surade si varianta agentului 007 sub acoperire dar nu imi bat capul asa ca baieti imi pare rau ca va-m dezamagit dar promit ca o sa ma revansez cat de curand. Cat despre amanda, ii ascult sfatul si spun pas . Va pupa jan

• Oras:Sectorul Verde
  • Oras:Sectorul Verde
Postat
  La 12.03.2014 la 6:12, terente.hotdefete a spus:

Du-te o data pustu-le. O sa ai o mare surpriza placuta. Vino si ne povesteste daca ai facut treaba buna acolo. Amada este una din cela mai placute femei de pe acest site chiar daca uneori nu este foarte comoda asa cum si-ar dorii unii. Du-te si nu mai pune atatea intrebari. GO PLANET!

Du-te. Daca nu te bate ea pe tine, bate-o tu pe ea, ca e invatata :laugh2

Postat

Pustiu,

Mai citeste o data cum ma cheama...

Macar atat puteai sa faci, dupa ce zapacesti atata lume...

Randunico,

Daca te mananca, baga-ti ceva, nu te scarpin eu...

• Like 1
Postat

Scz <amada> nu sti ce ai pierdut ;) . Sunt pacifist as fi mers sa ma simt bine cu domnita dar daca nu se poate asta e . Va pupa jan fetelor si sa auzim de bine

Postat

Nicio grija, Ama(n)da, cred ca deja nici nu-ti mai trebuie sa "sti" ce ai pierdut :) Lasa ca pupa Jan alte fete :) ... duuuulce ca o savarina, Jane, asa e Amada, dar n-ai sa mai apuci sa o gusti degraba, pe barba ta ti-ai luat-o.

Propun unui admin sa inchida topicul (de exemplu @pisicutz, daca se sesizeaza din oficiu)

Postat

Stimabile esti penibil... du-te prietene si fute-o... dar nu cred ca o vei face...

Postat

Penibil sau nu asta e normal ca nu o sa mai merg nu am de ce. Am gresti pt ca am crezut ca imi pot face o programare cu ceva timp inainte cum fac alte fete dar la amada nu scz am incurcat borcanele si treaba cu <nu sti ce ai pierdut >era pt amuzament. Va pupa janel

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...