Sari la conținut

0753944553 Natasha

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Are topic pe aici pe undeva. Parca e Moldoveanca, nu rusoaica. Fata a fost ce trebuie, dar s-a schimbat la un moment dat radical(in rau) in atitudine fata de clienti. Chiar si fata de cei vechi, care am mai fost pe la ea si s-a purtat initial OK. Tin minte ca am intrebat-o, la un moment dat, dupa schimbare, ce s-a intamplat, de ce a aparut schimbarea in abordare si mi-a spus, nu mai tin exact exprimarea, dar ceva de genul: daca nu iti place nu mai veni.

Eu nu i-am mai calcat pragul dupa.Asta era acu un an sau mai bine

• Oras:Barlad
  • Oras:Barlad
Postat

@josephseed am gasit-o pe alt site,avea si alt numar si scria acolo ca e moldoveanca. Am facut odata o gluma cu ea si mi-a blocat numarul asa ca voiam sa vad daca am pierdut ceva. Acum imi dau seama ca nu am pierdut nimic,macar de era rusoaica. As fi vrut sa o fac cu una

• Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

Sora-sa Lorena era mult mai buna... pacat ca nu mai activeaza... am fost de mai multe ori la ambele acum cativa ani

• Like 1
Postat
On 4/2/2023 at 4:49 PM, josephseed said:

Are topic pe aici pe undeva. Parca e Moldoveanca, nu rusoaica. Fata a fost ce trebuie, dar s-a schimbat la un moment dat radical(in rau) in atitudine fata de clienti. Chiar si fata de cei vechi, care am mai fost pe la ea si s-a purtat initial OK. Tin minte ca am intrebat-o, la un moment dat, dupa schimbare, ce s-a intamplat, de ce a aparut schimbarea in abordare si mi-a spus, nu mai tin exact exprimarea, dar ceva de genul: daca nu iti place nu mai veni.

Eu nu i-am mai calcat pragul dupa.Asta era acu un an sau mai bine

Aceeaşi părere şi intâmplare o am şi eu...atitudinea s-a schimbat radical având in vedere că am avut mai multe vizite in trecut..

Prețul inițial era 150/300 dacă bine rețin..

De câteva să ptămâni văzuse'm anunțul..am zis să intreb ce şi cum...prețul comunicat fiind de 300/500...

• Trist 1
  • Oras:Cluj
Postat

O neserioasa mo făcut sa ma duc pana în fata blocului cind am ajuns o zis ca mai are un pic de treaba și revine ia în 20 de minute după am sunat-o eu și nu o mai răspuns. 

Postat

O apărut iară tepara asta care nu se tine de programări te cheamă pana la locație și nu mai răspunde 

• Oras:Unde vor mușchii mei.
  • Oras:Unde vor mușchii mei.
Postat

Văd ca ultima recenzie e din mai 2024, dar anunțul e încă activ pe Publi. A mai fost cineva recent la ea? Sunt curios de cum e atitudinea zilele astea. Și de ce nu și cel mai recent aspect fizic.

• Oras:Miami FL
  • Oras:Miami FL
Postat

Conform discutiei de pe whatsapp preturi minime si nediscutabile 300 finalizare si 500 ora clar printesa primeste si mai mult pt ca e barbie siliconata arata bine vizitata de cativa ani are un topic deschis de mine pe aici pe forum pe undeva poate careva il gasiti. Acum e clar pe fast forward si servicii mediocre, merita bifata pt aspect la finalizare dar doar atat

• Like 1

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare