Orb1t Reputație: 2222 Postat Aprilie 5, 2023 Postat Aprilie 5, 2023 14 minutes ago, Paula69 said: Foarte “amuzant” ai fost!🙃 Nici sa frece omu’ liniștit numai poate, ca i deranjează pe x și y! Te sărut!💙😘 Pe mine nu ma deranjeaza. Foarte bine ca esti ocupata. Vei ramane mai mult timp la noi. Saruta-ma ! 🥦 1
Kinky2 Reputație: 203 Postat Aprilie 5, 2023 Telefon: 0755333111 Oras:Galati Telefon: 0755333111 Oras:Galati Postat Aprilie 5, 2023 Deci ..eu mi am primit lămurirea iar ca cei care fac parte din categoria mea,tineri , sportivi , sau ambele , nu va mai bateți capul pentru că nu va primește . Concluziile le trageți fiecare 3
talibanu Reputație: 9691 Postat Aprilie 5, 2023 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Aprilie 5, 2023 Acum 2 ore, Kinky2 a spus: Deci ..eu mi am primit lămurirea iar ca cei care fac parte din categoria mea,tineri , sportivi , sau ambele , nu va mai bateți capul pentru că nu va primește . Concluziile le trageți fiecare Deci primeste hodorogi jegosi nenorociti ca mine oare? 4
Orb1t Reputație: 2222 Postat Aprilie 5, 2023 Postat Aprilie 5, 2023 29 minutes ago, talibanu said: Deci primeste hodorogi jegosi nenorociti ca mine oare? Si eu cred ca ma incadrez. Mai ales ca mai nou am aflat ca sunt batran amnezic si mos sclerozat. Pt recuzita imi voi lua o carja. Iti sugerez sa faci la fel. 😂😂 2
Paula69 Reputație: 795 Postat Aprilie 5, 2023 Telefon: 0739295436 Oras:Constanța Disponibila Telefon: 0739295436 Oras:Constanța Disponibila Autor Postat Aprilie 5, 2023 Deci să mă fac înțeleasă, că văd că nu prea m ați înțeles! 🙂 1. Băiatului de mai sus i am explicat destul de clar in privat de ce anume nu doresc întâlnirea, el este tânăr, sportiv, și din discuția noastră de prima data am înțeles din prima ce fel de femei ii plac “dacă eram vreun boșorog poate nu aveam pretenții prea mari, nu dau bani așa la oricine ca mulți alții” și clar am înțeles că nu suntem pe aceiași undă și că va fi timp pierdut din partea amândurora, eu nu ma încadrez in acel gen de femei care i plac lui, cum am și spus, am burtică, sunt dolofană.. 2. Am spus ca nu primesc tineri, “tineri bombardieri” care au poze de profil la Whatsapp tatuați, plini de mușchi, etc.. mie una, nu mi place sa lucrez cu astfel de “tineri”, cum vouă vă plac femeile cu bun simț și atitudine frumoasă, cred că și eu am dreptul să îmi selectez, cu ce fel de persoane doresc să lucrez… PS: domnii care m au vizitat (30, 40, 50 de ani), majoritatea sunt după forum, și nu sunt hodorogi, bătrâni și jegoși nenorociți!!! 🤗🤗🤗🤗
Orb1t Reputație: 2222 Postat Aprilie 5, 2023 Postat Aprilie 5, 2023 32 minutes ago, Paula69 said: Deci să mă fac înțeleasă, că văd că nu prea m ați înțeles! 🙂 1. Băiatului de mai sus i am explicat destul de clar in privat de ce anume nu doresc întâlnirea, el este tânăr, sportiv, și din discuția noastră de prima data am înțeles din prima ce fel de femei ii plac “dacă eram vreun boșorog poate nu aveam pretenții prea mari, nu dau bani așa la oricine ca mulți alții” și clar am înțeles că nu suntem pe aceiași undă și că va fi timp pierdut din partea amândurora, eu nu ma încadrez in acel gen de femei care i plac lui, cum am și spus, am burtică, sunt dolofană.. 2. Am spus ca nu primesc tineri, “tineri bombardieri” care au poze de profil la Whatsapp tatuați, plini de mușchi, etc.. mie una, nu mi place sa lucrez cu astfel de “tineri”, cum vouă vă plac femeile cu bun simț și atitudine frumoasă, cred că și eu am dreptul să îmi selectez, cu ce fel de persoane doresc să lucrez… PS: domnii care m au vizitat (30, 40, 50 de ani), majoritatea sunt după forum, și nu sunt hodorogi, bătrâni și jegoși nenorociți!!! 🤗🤗🤗🤗 Noi mai si glumim. Si eu am burtica. Le lipim? 😂 2
Paula69 Reputație: 795 Postat Aprilie 5, 2023 Telefon: 0739295436 Oras:Constanța Disponibila Telefon: 0739295436 Oras:Constanța Disponibila Autor Postat Aprilie 5, 2023 Acum 4 minute, Orb1t a spus: Noi mai si glumim. Si eu am burtica. Le lipim? 😂 Le lipim, le lipim🤣🤗 2
mita69 Reputație: 94 Postat Aprilie 5, 2023 Oras:Constantaa Oras:Constantaa Postat Aprilie 5, 2023 Cum am vazut anuntul, m-am si programat, m-au atras pozele ce le are pe forum. M-au programat de pe zi si a respectat intalnirea. Ajuns in locatie, foarte mult bun simt. Pozele o avantajeaza foarte mult, Paula are 1,60 si e bruneta, are cateva kg in plus, dar e ok. Atitudinea e pro client si cu foarte mult bun simt, isi da interesul si face un oras foarte bun, chiar daca esti putin mai dotat. 😉 Notele : Locatie : 8 Ciresica Aspect : 8, din cauza ca e pitica, se vad putine kg, dar nu rau Op : 9, foarte bun Np : 9, desi mi-a spus ca sunt dotat, a iesit ok, desi la un moment dat exagera cu gemetele Per total a fost ok intalnirea, cred ca o sa mai merg odata .. 1
Paula69 Reputație: 795 Postat Aprilie 5, 2023 Telefon: 0739295436 Oras:Constanța Disponibila Telefon: 0739295436 Oras:Constanța Disponibila Autor Postat Aprilie 5, 2023 Acum 3 ore, mita69 a spus: Cum am vazut anuntul, m-am si programat, m-au atras pozele ce le are pe forum. M-au programat de pe zi si a respectat intalnirea. Ajuns in locatie, foarte mult bun simt. Pozele o avantajeaza foarte mult, Paula are 1,60 si e bruneta, are cateva kg in plus, dar e ok. Atitudinea e pro client si cu foarte mult bun simt, isi da interesul si face un oras foarte bun, chiar daca esti putin mai dotat. 😉 Notele : Locatie : 8 Ciresica Aspect : 8, din cauza ca e pitica, se vad putine kg, dar nu rau Op : 9, foarte bun Np : 9, desi mi-a spus ca sunt dotat, a iesit ok, desi la un moment dat exagera cu gemetele Per total a fost ok intalnirea, cred ca o sa mai merg odata .. Mama lui de “bun” și de cola la miezul nopții😂😭… cine mănâncă, ca șoarecii noaptea toate prostiile? Paulaaaaaaa….! Și dimineața cine se uită in oglindă și spune:vai, după ce că ești mică ești și umflată!? Tooooot Paulaa☹️😂 Până data viitoare când ne vom vedea sper să mai slăbesc și să mă fac mai “sesi”🤣💙Te pup și noapte liniștită să ai! 3
scarlxxrd Reputație: 4349 Postat Aprilie 6, 2023 Telefon: 1234567890 Oras:constanta Telefon: 1234567890 Oras:constanta Postat Aprilie 6, 2023 Acum 13 ore, Kinky2 a spus: Deci ..eu mi am primit lămurirea iar ca cei care fac parte din categoria mea,tineri , sportivi , sau ambele , nu va mai bateți capul pentru că nu va primește . Concluziile le trageți fiecare iubi selecteaza clienti bro 1
Acadika Reputație: 94 Postat Aprilie 6, 2023 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 6, 2023 Acum 10 ore, Paula69 a spus: Mama lui de “bun” și de cola la miezul nopții😂😭… cine mănâncă, ca șoarecii noaptea toate prostiile? Paulaaaaaaa….! Și dimineața cine se uită in oglindă și spune:vai, după ce că ești mică ești și umflată!? Tooooot Paulaa☹️😂 Până data viitoare când ne vom vedea sper să mai slăbesc și să mă fac mai “sesi”🤣💙Te pup și noapte liniștită să ai! Ma uitam la o poza din 1 pagina,asa ceva mi-a recomandat și mie doctorul 😍😍😍 1
Paula69 Reputație: 795 Postat Aprilie 6, 2023 Telefon: 0739295436 Oras:Constanța Disponibila Telefon: 0739295436 Oras:Constanța Disponibila Autor Postat Aprilie 6, 2023 Bună dimineața! Astăzi voi fi disponibilă după ora 14, voi anunța defapt aici .. nu merge apa in tot blocul și am înțeles că după amiază vor da drumu la apă, îmi cer mii de scuze pentru cei cu programările de dimineața! 🤗🤗🤗 1
sttel Reputație: 28 Postat Aprilie 6, 2023 Oras:Mangalia Oras:Mangalia Postat Aprilie 6, 2023 Acum 14 ore, Paula69 a spus: Deci să mă fac înțeleasă, că văd că nu prea m ați înțeles! 🙂 1. Băiatului de mai sus i am explicat destul de clar in privat de ce anume nu doresc întâlnirea, el este tânăr, sportiv, și din discuția noastră de prima data am înțeles din prima ce fel de femei ii plac “dacă eram vreun boșorog poate nu aveam pretenții prea mari, nu dau bani așa la oricine ca mulți alții” și clar am înțeles că nu suntem pe aceiași undă și că va fi timp pierdut din partea amândurora, eu nu ma încadrez in acel gen de femei care i plac lui, cum am și spus, am burtică, sunt dolofană.. 2. Am spus ca nu primesc tineri, “tineri bombardieri” care au poze de profil la Whatsapp tatuați, plini de mușchi, etc.. mie una, nu mi place sa lucrez cu astfel de “tineri”, cum vouă vă plac femeile cu bun simț și atitudine frumoasă, cred că și eu am dreptul să îmi selectez, cu ce fel de persoane doresc să lucrez… PS: domnii care m au vizitat (30, 40, 50 de ani), majoritatea sunt după forum, și nu sunt hodorogi, bătrâni și jegoși nenorociți!!! 🤗🤗🤗🤗 Cred ca multor fete nu le plac bombardierii 1
Paula69 Reputație: 795 Postat Aprilie 6, 2023 Telefon: 0739295436 Oras:Constanța Disponibila Telefon: 0739295436 Oras:Constanța Disponibila Autor Postat Aprilie 6, 2023 Acum 24 minute, sttel a spus: Cred ca multor fete nu le plac bombardierii Păi eu zic ca, măcar atât avem dreptul de a ne selecta persoanele cu care vrem să muncim, dar mai noi acum trebuie sa i primim pe toți ca altfel se spune ca “alde iubi ne selectează clienții “ 🤣🤣🤦🏻♀️
Kinky2 Reputație: 203 Postat Aprilie 6, 2023 Telefon: 0755333111 Oras:Galati Telefon: 0755333111 Oras:Galati Postat Aprilie 6, 2023 Fiecare înțelege ce vrea,evident cum și domnișoara înțelege ce vrea , eu nu am specificat că vreau fotomodel , ea și a tras singura concluziile . Cum și eu am dreptul sa îmi formez o părere ,pot spune că preferă să stea cat mai puțin în ciocan și să aibe întâlniri " ușoare" nu să depună munca . Ea nu mă cunoaște dar voi mai știți cate ceva despre mine și cred că se știe că nu am ales sa merg la fotomodele dar nici la toate cățelele plouate . Cum am mai tot zis ... Fiecare futacios își poate forma o părere despre domnișoara din tot ce se scrie aici. 2 2 3
Paula69 Reputație: 795 Postat Aprilie 6, 2023 Telefon: 0739295436 Oras:Constanța Disponibila Telefon: 0739295436 Oras:Constanța Disponibila Autor Postat Aprilie 6, 2023 Acum 3 ore, Kinky2 a spus: Fiecare înțelege ce vrea,evident cum și domnișoara înțelege ce vrea , eu nu am specificat că vreau fotomodel , ea și a tras singura concluziile . Cum și eu am dreptul sa îmi formez o părere ,pot spune că preferă să stea cat mai puțin în ciocan și să aibe întâlniri " ușoare" nu să depună munca . Ea nu mă cunoaște dar voi mai știți cate ceva despre mine și cred că se știe că nu am ales sa merg la fotomodele dar nici la toate cățelele plouate . Cum am mai tot zis ... Fiecare futacios își poate forma o părere despre domnișoara din tot ce se scrie aici. Dragul meu @Kinky2 nu înțeleg de ce ești așa răuț.. nu mă cunoști si nu te cunosc, eu am fost mai mult decât drăguța, ți am scris in privat motivele de ce nu va avea loc o întâlnire între noi doi, nu ți am tras țeapă, nu te am făcut să bați drumul pana aici si să nu îți mai răspund la telefon, nu am fost vreo nesimțită sa îți spun ca sunt vreo mare bunăciune doar sa te fac sa vii si sa îți pierzi timpul, corect?! Am văzut recenziile tale la alte femei cum ar fi Inna si nici nu știu cum le cheamă pe celelalte, care sunt superbe, ce sa faci cu pitic de grădină ca mine?!🤣 Și da, am înțeles si atunci cand am citit dar si in prima noastră Conversație că ești pretențios la femei, si foarte bine ca sunt banii tăi până la urmă.. Dar nu înțeleg de unde atâta răutate?! Tu ai fost cel care a scris ca nu primesc tineri, si ce crezi? Cei care au lăsat recenzii au pana in 35 de ani.. Am zis ca nu primesc tineri bombardieri, iar aici nu m am referit la tine, am specificat, ca au poza la profil de bombardieri, tu nici nu ai poza:)) deci clar nu era vorba de tine! Foarte arogant din partea ta sa spui ca prefer sa stau cât mai puțin in ciocan😂atât timp cât nu s a plâns nimeni că îl grăbesc s au sa i feresc la cap cu: “cand iti dai drumu? Da nu ți dai drumu?” nu ai de unde ști cât si dacă imi place sa stau in ciocan..🙃Și da fiecare își poate forma o părere despre mine din tot ce se scrie aici.. dacă tu ai înțeles altceva in afara de ceea ce am discutat noi, atunci îmi pare rău, problema nu este la mine…! Zi frumoasă să ai! 🤗😘 1
Kinky2 Reputație: 203 Postat Aprilie 6, 2023 Telefon: 0755333111 Oras:Galati Telefon: 0755333111 Oras:Galati Postat Aprilie 6, 2023 Nu sunt Răut draga mea și nici nu te cert sau mă iau de tine . Eu am spus ceea ce am înțeles de la tine așa cum și tu ai spus ce ai înțeles de la mine . Ceea ce scriu nu ți se adresează ție ci colegilor mei . Eu nu incerc sa conving pe nimeni ba chiar am precizat de câteva ori că fiecare își trage singur concluziile din tot ce se scrie , din lipsa răspunsurilor tale pe wapp , etc. Nu cred că are rost sa zic că ai fost puțin nesimțită ceea ce tu zici că nu ai fost . Ți am scris vreo 2 ,3 zile la rand, te am și sunat , asta se numește BUN SIMT? sau LIPSA BUNULUI SIMT ? Ma rog, nu am ce sa îți mai răspund ție , consider subiect închis 1
Paula69 Reputație: 795 Postat Aprilie 6, 2023 Telefon: 0739295436 Oras:Constanța Disponibila Telefon: 0739295436 Oras:Constanța Disponibila Autor Postat Aprilie 6, 2023 Disponibilă pentru apeluri și programări! 🔞💙 2
johndoe23 Reputație: 196 Postat Aprilie 6, 2023 Oras:constanta Oras:constanta Postat Aprilie 6, 2023 poza cu spuma ..cu tine mai putin
muffyxx Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2023 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 6, 2023 Macar o pizza bine facuta sau un curcubeul mai colorat, erau mai de foles...🤣 😝
Paula69 Reputație: 795 Postat Aprilie 6, 2023 Telefon: 0739295436 Oras:Constanța Disponibila Telefon: 0739295436 Oras:Constanța Disponibila Autor Postat Aprilie 6, 2023 Acum 50 minute, johndoe23 a spus: poza cu spuma ..cu tine mai putin Mai după perdea așa 🤣🤣🤣
Orb1t Reputație: 2222 Postat Aprilie 6, 2023 Postat Aprilie 6, 2023 1 hour ago, Paula69 said: Mai după perdea așa 🤣🤣🤣 Cand ai stat in cada aia cu spuma, te-ai gandit cumva si la burtica mea?😂 1
Paula69 Reputație: 795 Postat Aprilie 6, 2023 Telefon: 0739295436 Oras:Constanța Disponibila Telefon: 0739295436 Oras:Constanța Disponibila Autor Postat Aprilie 6, 2023 Acum 5 minute, Orb1t a spus: Cand ai stat in cada aia cu spuma, te-ai gandit cumva si la burtica mea?😂 Doar la a mea, că o vedeam și mi se făcea rău🙈🙉🤣 2
Orb1t Reputație: 2222 Postat Aprilie 6, 2023 Postat Aprilie 6, 2023 Singura solutie este sa le lipim cu spuma sa nu se vada. 🤣🤣
Paula69 Reputație: 795 Postat Aprilie 6, 2023 Telefon: 0739295436 Oras:Constanța Disponibila Telefon: 0739295436 Oras:Constanța Disponibila Autor Postat Aprilie 6, 2023 Acum 8 minute, Orb1t a spus: Singura solutie este sa le lipim cu spuma sa nu se vada. 🤣🤣 Stingem becu’ mai bine, și doar ne simțim🤣🤣
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum