RaniaXXX Reputație: 399 Postat Februarie 29 Oras:Bistrita Oras:Bistrita Autor Partajează Postat Februarie 29 Acum 47 minute, Calaretul19 a spus: Eu de ce nu pot sa văd clipul oare? Dai mai sus si ai sa poti sa l vezi😘 Link spre comentariu
Calaretul19 Reputație: 862 Postat Februarie 29 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Partajează Postat Februarie 29 Acum 6 minute, RaniaXXX a spus: Dai mai sus si ai sa poti sa l vezi😘 Păi la ce ai postat tu am dat,l.a descărcat dar nu mi-l deschide Link spre comentariu
mariachi35 Reputație: 410 Postat Februarie 29 Oras:romania Oras:romania Partajează Postat Februarie 29 Probabil nu ai codecul corespunzător! Link spre comentariu
Calaretul19 Reputație: 862 Postat Februarie 29 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Partajează Postat Februarie 29 Acum 47 minute, mariachi35 a spus: Probabil nu ai codecul corespunzător! Si acest codec e in telefon deja?sau pot sa il instalez?chiar nu ma pricep Link spre comentariu
adibmw40 Reputație: 121 Postat Februarie 29 Oras:MARAMU Oras:MARAMU Partajează Postat Februarie 29 vizitat azi pe la lasatul secului superba Rania....superba fata ..Recomand calduros😘🥰 1 1 Link spre comentariu
RaniaXXX Reputație: 399 Postat Martie 1 Oras:Bistrita Oras:Bistrita Autor Partajează Postat Martie 1 Acum 10 ore, adibmw40 a spus: vizitat azi pe la lasatul secului superba Rania....superba fata ..Recomand calduros😘🥰 Mersi ,pupici😘😍 Link spre comentariu
RaniaXXX Reputație: 399 Postat Martie 1 Oras:Bistrita Oras:Bistrita Autor Partajează Postat Martie 1 Acum 18 ore, adibmw40 a spus: vizitat azi pe la lasatul secului superba Rania....superba fata ..Recomand calduros😘🥰 Mersi ,pupici😘😍 Link spre comentariu
RaniaXXX Reputație: 399 Postat Martie 1 Oras:Bistrita Oras:Bistrita Autor Partajează Postat Martie 1 1 5 Link spre comentariu
nofear Reputație: 4 Postat Martie 1 Partajează Postat Martie 1 Tocmai ce am iesit de la RaniaXXX…nu e nimic de zis,doar de savurat,10 pe linie,fizic,atitudine,apartament curat….e mult mai frumoasa decat in poze are un corp superb 1 Link spre comentariu
RaniaXXX Reputație: 399 Postat Martie 1 Oras:Bistrita Oras:Bistrita Autor Partajează Postat Martie 1 Acum 59 minute, nofear a spus: Tocmai ce am iesit de la RaniaXXX…nu e nimic de zis,doar de savurat,10 pe linie,fizic,atitudine,apartament curat….e mult mai frumoasa decat in poze are un corp superb Multumesc frumos,pupici dulci😘 Link spre comentariu
RaniaXXX Reputație: 399 Postat Martie 2 Oras:Bistrita Oras:Bistrita Autor Partajează Postat Martie 2 ⛔️INDISPONIBILA⛔️ Link spre comentariu
RaniaXXX Reputație: 399 Postat Aprilie 9 Oras:Bistrita Oras:Bistrita Autor Partajează Postat Aprilie 9 Buna 🥰 Am revenit din nou in oras pentru cateva zile😘 Programarile se fac pe wapp📲 📍Vasile Alexandrii 4 Link spre comentariu
RaniaXXX Reputație: 399 Postat Aprilie 10 Oras:Bistrita Oras:Bistrita Autor Partajează Postat Aprilie 10 🤪 1 Link spre comentariu
nofear Reputație: 4 Postat Aprilie 10 Partajează Postat Aprilie 10 abia am asteptat 😁🎉 Link spre comentariu
RaniaXXX Reputație: 399 Postat Aprilie 10 Oras:Bistrita Oras:Bistrita Autor Partajează Postat Aprilie 10 Acum 47 minute, nofear a spus: abia am asteptat 😁🎉 Te pupacesc😇😘 Link spre comentariu
Raull42 Reputație: 277 Postat Aprilie 11 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Partajează Postat Aprilie 11 Pana când ești în bm? Link spre comentariu
RaniaXXX Reputație: 399 Postat Aprilie 11 Oras:Bistrita Oras:Bistrita Autor Partajează Postat Aprilie 11 Acum 53 minute, Raull42 a spus: Pana când ești în bm? Buna azi a fost ultima zi😘 Ne vedem data viitoare 😘 1 Link spre comentariu
RaniaXXX Reputație: 399 Postat Mai 8 Oras:Bistrita Oras:Bistrita Autor Partajează Postat Mai 8 Buna 👄 De maine activez in oras pentru cateva zile 😘 Programul meu zilnic va fii de la ora 10:00 pana la 01:00😘 Programati va pe wapp 📲 1 3 Link spre comentariu
RaniaXXX Reputație: 399 Postat Mai 9 Oras:Bistrita Oras:Bistrita Autor Partajează Postat Mai 9 Hello 👋 Hello 👋 📍Bulevardul Bucuresti nr 10 Link spre comentariu
sorinx78 Reputație: 0 Postat Mai 10 Oras:pitesti Oras:pitesti Partajează Postat Mai 10 Buna Rania . In Pitesti cand ajungi ? Link spre comentariu
RaniaXXX Reputație: 399 Postat Mai 10 Oras:Bistrita Oras:Bistrita Autor Partajează Postat Mai 10 Acum 1 oră, sorinx78 a spus: Buna Rania . In Pitesti cand ajungi ? Buna,nu am idee!😘 Link spre comentariu
RaniaXXX Reputație: 399 Postat Iunie 26 Oras:Bistrita Oras:Bistrita Autor Partajează Postat Iunie 26 Bunaa Frumosii mei ,de maine activez in oras pentru 2-3 zile🥰 Va rog sa va programati pe wapp😘 200 finalizarea 400 ora (1/2 finalizari)😘 7 Link spre comentariu
RaniaXXX Reputație: 399 Postat Iunie 27 Oras:Bistrita Oras:Bistrita Autor Partajează Postat Iunie 27 Buna disponibila pentru programari😘 📍Strada G.Enescu nr 6 Link spre comentariu
Raull42 Reputație: 277 Postat Iunie 27 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Partajează Postat Iunie 27 Ajuns din nou la aceasta fata superba! Ba....sincer asa o fata frumoasa mai rar! Acum ori e exact pe gusturile mele ...și îmi sar ochii de bucurie când o va dezbrăcată,ori sunt orb eu! Dar nu cred! Aspect 10+++++± ON 8 nu e umed dar plăcut NP un dogy de toate zilele......când vad corpul ei .....ma doare mintea de îmi sta pe loc! Mișcat încet...geme ușor....se uda la păsărica.....trecut la un misionar unde ii vezi sânii aia foarte fermi și frumoși...naturali.....trecut la un dogy din nou unde sa terminat tot!🙃🙃🙃😄 Achitat subtil 250 RON o finalizare dar fără graba! De revenit oricând....și as merge cu ea oriunde ca nu m-as face de rușine! 1 Link spre comentariu
RaniaXXX Reputație: 399 Postat Iunie 27 Oras:Bistrita Oras:Bistrita Autor Partajează Postat Iunie 27 Acum 30 minute, Raull42 a spus: Ajuns din nou la aceasta fata superba! Ba....sincer asa o fata frumoasa mai rar! Acum ori e exact pe gusturile mele ...și îmi sar ochii de bucurie când o va dezbrăcată,ori sunt orb eu! Dar nu cred! Aspect 10+++++± ON 8 nu e umed dar plăcut NP un dogy de toate zilele......când vad corpul ei .....ma doare mintea de îmi sta pe loc! Mișcat încet...geme ușor....se uda la păsărica.....trecut la un misionar unde ii vezi sânii aia foarte fermi și frumoși...naturali.....trecut la un dogy din nou unde sa terminat tot!🙃🙃🙃😄 Achitat subtil 250 RON o finalizare dar fără graba! De revenit oricând....și as merge cu ea oriunde ca nu m-as face de rușine! Te pupacesc si te mai astept la mine♥️♥️♥️ 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum