Sari la conținut

A fost cineva?

Postări Recomandate

• Oras:Harghita
Postat

Țeapă. 200 Ron o finalizarea, oralul foarte slabă, face cu mâna și după 5 minute spune că hai, gata dacă n-ai terminat vina ta. 🙂

Postat

mersi colegule

erau foarte atragatoare acei sani mari, dar ..... fara un serviciu cat de cat, degaba....

Postat
1 oră în urmă, dreamto a spus:

mersi colegule

erau foarte atragatoare acei sani mari, dar ..... fara un serviciu cat de cat, degaba....

Servicii o

Postat

Buna colegi

A fost cineva la Miruna de cand a revenit pe la noi in oras? EU am fost la ea cu ani in urma atunci arata foarte bine, micuta dar frumoaa si la afta si la corp, sanii frumosi si avea servicii bune, pro client.

Cred ca a revenit de cateva zile are mai multe aunturi pe publi cu nr de telefon 0764373881

Daca cineva a fost la ea si daca ne-ar da ceva detalii daca e si acum cu servicii bune?

Mersi

• Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca
Postat
Acum 58 minute, lpeter78 a spus:

Buna colegi

A fost cineva la Miruna de cand a revenit pe la noi in oras? EU am fost la ea cu ani in urma atunci arata foarte bine, micuta dar frumoaa si la afta si la corp, sanii frumosi si avea servicii bune, pro client.

Cred ca a revenit de cateva zile are mai multe aunturi pe publi cu nr de telefon 0764373881

Daca cineva a fost la ea si daca ne-ar da ceva detalii daca e si acum cu servicii bune?

Mersi

Bună colegul, Și eu am mers la ea cu timp în urmă avea servicii bune si calitate ..Dar acum sa stricat de tot am vizitat-o acum de când a revenit nu mai e ce a fost și cu cioara după ea..Serviciile nu mai sunt deloc același plus ca să urâțit și la corp..Înainte era de recomandat dar acum nuu..

Postat
Acum 1 oră, AlbinLevente a spus:

Bună colegul, Și eu am mers la ea cu timp în urmă avea servicii bune si calitate ..Dar acum sa stricat de tot am vizitat-o acum de când a revenit nu mai e ce a fost și cu cioara după ea..Serviciile nu mai sunt deloc același plus ca să urâțit și la corp..Înainte era de recomandat dar acum nuu..

mersi, parca aveam o presimtire ca ceva nu mai e la fel cum era fata asta mai demult. Mersi ca ne-ai elucidat cu aceste informatii!

• Oras:harghita
Postat
La 17.04.2023 la 8:29, lpeter78 a spus:

Buna colegi

Mersi

Eu am fost pe la sfarsitul aului trecut (cam prin decembrie). Vreau sa zic ca arata bine la fizic...acum depinde de preferintele fiecaruia.

Postat
Acum 12 ore, matei.matei a spus:

Eu am fost pe la sfarsitul aului trecut (cam prin decembrie). Vreau sa zic ca arata bine la fizic...acum depinde de preferintele fiecaruia.

mersi, si la servicii ce experienta ai avut?

Postat
Acum 8 ore, lpeter78 a spus:

Am avut niste cerinte mai speciale, deci nu e relevant. Dar tipa era receptiva la ceea ce vroiam

• Oras:Miercurea Ciuc
  • Oras:Miercurea Ciuc
Postat
Acum 9 ore, lpeter78 a spus:

Recenzii despre ea aici

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...