Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat August 8, 2023 Postat August 8, 2023 Acum 33 minute, robert78 a spus: Are tel închis de câteva zile, nu mai prestează? Are si alt job. Verificâ publi, in general posteaza dimineața dacă e disponibilă in ziua respectivă.
orka11 Reputație: 12 Postat August 8, 2023 Postat August 8, 2023 Nu lucreaza tot timpul mai face liber nu presteza tot timpul cind si cind .
ares2000 Reputație: 331 Postat August 8, 2023 Telefon: 898989 Oras:În lume Telefon: 898989 Oras:În lume Postat August 8, 2023 Acum 5 ore, robert78 a spus: Are tel închis de câteva zile, nu mai prestează? Salut. Vezi că are anunțul activ.
anthonio Reputație: 2581 Postat August 8, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat August 8, 2023 Fata nu ii interesată de acest forum și nici nu dorește să apară pe acest minunat forum, ea își dorește discreție @cleopatra01 poți închide acest topic
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat August 8, 2023 Postat August 8, 2023 Acum 22 minute, anthonio a spus: Fata nu ii interesată de acest forum și nici nu dorește să apară pe acest minunat forum, ea își dorește discreție @cleopatra01 poți închide acest topic De ce decizi tu pt noi toti? Nu e corect, este loc sub soare pt toti si pt toate. Aici era un loc in care puteam inpartasi experiente cu colegii...
anthonio Reputație: 2581 Postat August 8, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat August 8, 2023 Acum 4 ore, unsuflet a spus: este loc sub soare pt toti si pt toate. Aici era un loc in care puteam inpartasi experiente cu colegii... Ai perfectă dreptate! Dar.... atât timp cât nu îi face plăcere să se scrie detalii personale eu consider că este un rău adus gratuit La cât e de corectă și de naturală în ce-a ce face eu aș zice să-i respectăm decizia Eu nu am nimic de câștigat nici de pierdut, mă gândesc doar la urmările negative în cazul în care va fi "deconspirată" Spor la ce vreți 1
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat August 8, 2023 Postat August 8, 2023 Acum 1 oră, anthonio a spus: Ai perfectă dreptate! Dar.... atât timp cât nu îi face plăcere să se scrie detalii personale eu consider că este un rău adus gratuit La cât e de corectă și de naturală în ce-a ce face eu aș zice să-i respectăm decizia Eu nu am nimic de câștigat nici de pierdut, mă gândesc doar la urmările negative în cazul în care va fi "deconspirată" Spor la ce vreți Cum adica desconspirată? Lucreaza cu pozele ei pe publi, acolo nu o vede nimeni? Detalii private despre viata ei personala nu a scris nimrni aici, desi mi-a dezvaluit si mie unele chestii, aici s-a discutat strict de disponibilitatea ei si performsntele in meserie. Zic eu.
Semakone Reputație: 1573 Postat August 8, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat August 8, 2023 Acum 2 ore, unsuflet a spus: Cum adica desconspirată? Lucreaza cu pozele ei pe publi, acolo nu o vede nimeni? Detalii private despre viata ei personala nu a scris nimrni aici, desi mi-a dezvaluit si mie unele chestii, aici s-a discutat strict de disponibilitatea ei si performsntele in meserie. Zic eu. Noo ..că m-ați încurcat ,altcumva o să privesc mâine colegele de la Profi ..oare care are fusta creata 🤣🤭😈 1
anthonio Reputație: 2581 Postat August 8, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat August 8, 2023 Acum 3 ore, unsuflet a spus: Cum adica desconspirată? Lucreaza cu pozele ei pe publi, acolo nu o vede nimeni? Detalii private despre viata ei personala nu a scris nimrni aici, desi mi-a dezvaluit si mie unele chestii, aici s-a discutat strict de disponibilitatea ei si performsntele in meserie. Zic eu. Lucrează cu publi, dar din moment ce și-a dezactivat anunțul nu a rămas nici o urmă, in schimb aici rămâne, iar dacă vrei să ștergi costă, poate ne spune @Criticul cât la costat să-și șteargă urmele 🙊 Nu sau spus detalii pt că nu a apărut încă unul ca fabiano 🤣 Eu mi-am spus punctul de vedere, voi faceți ce vreți
Semakone Reputație: 1573 Postat August 8, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat August 8, 2023 Acum 17 minute, anthonio a spus: Lucrează cu publi, dar din moment ce și-a dezactivat anunțul nu a rămas nici o urmă, in schimb aici rămâne, iar dacă vrei să ștergi costă, poate ne spune @Criticul cât la costat să-și șteargă urmele 🙊 Nu sau spus detalii pt că nu a apărut încă unul ca fabiano 🤣 Eu mi-am spus punctul de vedere, voi faceți ce vreți Te-ai făcut verde 😘 sa vezi de amu mesaje și inbarligari..🤣🤣🤣
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Octombrie 2, 2023 Postat Octombrie 2, 2023 Avem atatea dive in oraș și toate sunt ocupate sau au program doar după ce ies muncitorii din uzină, așa că tot cu fetele locale iși face omul treaba dimineața. Contact wa, răspuns prompt, primit locația imediat. Garsonieră mică in Alfa, curată, loc de un pat și cam atât, la baie este săpun lichid si prosop curat. Nu am fost servit cu nimic, niciun pahar de apă. Socializare in pat, se poate vorbi orice cu ea si la duș cu mine. Lore este o fatucă sub 30 de ani, frumușică la față, creață, păr lung, nu este slim dar nici grasă, doar puțin mai indesată, sâni frumoși dar putin lăsați, păsărică frumoasă, cu labii proeminente. Actiunea a inceput-o ea cu pupici pe corp, a coborât incet spre obiectiv, s-a jucat puțin cu el intre țâțe😆, a coborât și mai mult, l-a inconjurat de jos in sus, s-a jucat cu satelitii, dupa care a dispărut obiectivul complet de pe radar. On frumos, cu de toate, lins de oo, priviri la purtător, deep, joc cu limba, alternări intre obiectiv si sateliți, foarte bun. Se poate face și un fel de face fuck, cu ea căpriță, iar eu dădeam in voie. Am continuat sâ o gust eu, tot așa de sus in jos, cu opriri la principalele obiective turistice. Pasarică curată, sensibilă la jocul cu limba, geme frumos. Trecut la np, misionar, dar inainte de a monta preze o mai suge puțin. Se mișcă bine, dă contre, geme, te mângâie. Simțind sfârsitul aproape, am cerut un 69, unde oferă Cim in preț. Cadou 200 lei. Nu oferâ fk. Mie mi-a plăcut in special partea cu on, o face cu poftă. Voi reveni pt acest serviciu, dar nu numai.
robert78 Reputație: 226 Postat Aprilie 1, 2024 Oras:arad Oras:arad Postat Aprilie 1, 2024 Domnișoara nu mai este disponibilă?
Membru Premium unsuflet Reputație: 2828 Postat Aprilie 1, 2024 Oras:Ar Oras:Ar Membru Premium Postat Aprilie 1, 2024 Acum 18 minute, robert78 a spus: Domnișoara nu mai este disponibilă? Eu am mai incercat la ea, nici măcar nu ii intrau mesajele, d-apăi altceva mai gros🤣.
aradeanul7 Reputație: 0 Postat August 26, 2024 Postat August 26, 2024 A mai dat cineva de Lore? Era singura la care aveam abonament, mergeam sa ma descrac la 2-3 zile dar am pierdut telefonul ei personal iar cel de pe publi e inchis de mult... 🥲
anthonio Reputație: 2581 Postat August 27, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat August 27, 2024 Acum 15 ore, aradeanul7 a spus: A mai dat cineva de Lore? Era singura la care aveam abonament, mergeam sa ma descrac la 2-3 zile dar am pierdut telefonul ei personal iar cel de pe publi e inchis de mult... 🥲 Fata sa retras de anul trecut din minunata asta de meserie. Viața ei a revenit pe un făgaș normal @cleopatra01 @pisicuts Puteți închide topicul, nu cred că are rost să tot fie ridicat 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum