Sari la conținut

Intrebare -Milf

Postări Recomandate

• Oras:Braila
Postat

D-na e intradevar un milf din Brasov, de acolo mi-a zis ca e, ca prestatie este simpla nu comenteaza, curata, locatie undeva pe Str.Hipodrom B10, pret 100 finalizarea.

• Like 1
Postat
Acum 6 ore, kas_85 a spus:

D-na e intradevar un milf din Brasov, de acolo mi-a zis ca e, ca prestatie este simpla nu comenteaza, curata, locatie undeva pe Str.Hipodrom B10, pret 100 finalizarea.

Multumesc! Deci nu ar finde evitat? 

Postat
Acum 2 ore, bucurosul a spus:

Multumesc! Deci nu ar finde evitat? 

Nu, nu e de evitat! Ca in poze, cim extra 50, curata, e ok!

• Like 1
  • Oras:Prajiturica
  • Oras:Prajiturica
Postat

100, 200 op, np, 69

150 on, np, 69, cim 

La telefon mi a spus ca face totul protejat. I am spus ca am citit ca face si cim si a spus ca nu. M am dus sa vad despre ce e vorba, devenisem curios dupa ce am citit pe aici.

Ajuns in locatie mi a spus ca face si on cu cim pentru 50 in plus. Am ales aceasta optiune. Oralul e slabut, mi a dat cu dintii pe pula zici ca dadea cu smirghel. Am vrut sa stea cu gura cascata cand finalizez, sa am o imagine misto, dar plm, nu s a putut. In schimb a tras tot din ea.

Este ok ca atitudine, nu m a grabit. Cat despre ON, OP prefera sa zica in locatie dupa ce vede omu.

NP nu am imcercat.

Kiss 💋

• Like 2
  • Inimioara 1
  • Oras:Unde-i bine!
  • Oras:Unde-i bine!
Postat

Într-o zi cu ofertă slabă, am ajuns și eu pe la dânsa, la locația menționată de colegi, pe str. Hipodrom, pe lângă coafor.

La telefon a fost amabilă, am stabilit o întâlnire în 10 min, dar a luat unul mai rapid decât mine. Omu' a fost cu adevărat rapid, că n-am așteptat mai mult de 10 minute până a eliberat locul.

Când am reușit să ajung și mi-a deschis ușa, nu pot să spun că am vrut să fug, dar parcă nici n-aș fi rămas... Tipa arată destul de bine la corp, înaltă și destul de bine proporționată, dar e trecută de prima tinerețe, burtică cu semne de naștere, fund destul de plat, nu este vreo mare frumusețe.

Ce m-a făcut să rămân a fost atitudinea, care este plăcută, vorbește frumos și zâmbește, este asumată, nu se sfiește să folosească pula, atât ca organ cât și ca termen. Am convenit pentru 1 nr/OP+NP/30', de verificare.

Mi-a pus guma pe pwla nesculată, care, nefiind genul meu, nu prea voia să coopereze. Oralul este bunicel, deși prin gumă nu se simte mare lucru, puțină atenție și pe la adiacente, merge. N-am fost tentat de cunni, 69 etc, nu știu ce e pe acolo.

Am trecut-o repede la capră, că simțeam că tensiunea e în scădere, este destul de lărguță. Din spate arată destul de futabilă, așa că am reușit să umplu cauciucul, deși nu a fost vreo descărcare memorabilă.

Loc: 7-8

Fata: 6-7(mai mult pentru amatorii de mature)

Oral: 6-7(probabil 8 neprotejat)

Normal: 6-7

Atitudine: 8

Igienă: 7-8

De vizitat pentru amatorii de mature, eu aș mai merge dacă ar face 100 numărul cu CIM inclus.

• Like 6
  • Inimioara 1

Postat

Că tot eram curios de ea, am reușit de i am făcut o vizită,poze înșelătoare. Aiurea cu oferta ei de + - 50 de lei ,dar na..cum am intrat în camera s a și dezbrăcat. Acțiune scurta , nu m a dat pe spate cu nimic,nici ca prezenta nici ca servicii, eu nu mai revin , o vizită a fost deajuns! 

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...