mariachi35 Reputație: 459 Postat Aprilie 9, 2023 Oras:romania Oras:romania Postat Aprilie 9, 2023 ai fost la ea ? cum ai ajuns la concluzia asta ?😑
Atti23 Reputație: 20 Postat Aprilie 10, 2023 Oras:Satu mare Oras:Satu mare Postat Aprilie 10, 2023 Până la urmă a vizitat careva?
AureluHs Reputație: 16 Postat Aprilie 11, 2023 Oras:Mare parte in Oradea Oras:Mare parte in Oradea Postat Aprilie 11, 2023 On 4/9/2023 at 1:53 PM, mariachi35 said: ai fost la ea ? cum ai ajuns la concluzia asta ?😑 Mie mi se pare ceva cam suspect la baiatu asta La fiecare anunt lasa mesaje de "iubire si apreciere" dar aproape nici o recenzie Doar ce isi da cu parerea exemplu aici si la Miky, a avut programare si nu a fost ca a gresit scara in schimb a fost la Rania la aceeasi ora 1
mivanul Reputație: 1131 Postat Aprilie 11, 2023 Oras:Baia Mare Disponibila Oras:Baia Mare Disponibila Postat Aprilie 11, 2023 Acum 1 oră, AureluHs a spus: Mie mi se pare ceva cam suspect la baiatu asta E băiat bun Vasy2255...ceva suspect avem toți. 1 1
Vasy2255 Reputație: 142 Postat Aprilie 11, 2023 Autor Postat Aprilie 11, 2023 Acum 1 oră, AureluHs a spus: Mie mi se pare ceva cam suspect la baiatu asta La fiecare anunt lasa mesaje de "iubire si apreciere" dar aproape nici o recenzie Doar ce isi da cu parerea exemplu aici si la Miky, a avut programare si nu a fost ca a gresit scara in schimb a fost la Rania la aceeasi ora Am vrut sa merg la Miky ziua aia dar nu am gasit-o asa ca m-am multumit cu Rania. Am fost la ea in schimb, nu regret. In privita Mayei are recenzii daca te uiti pe topicul ei e cautata. 2
bbbbbb Reputație: 16 Postat Aprilie 12, 2023 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Aprilie 12, 2023 Bai vasy pari cam redus sincer, nu inteleg ce job poti avea sa iti permiti sa mergi asa la toate la preturile din ziua de azi. 1
kapene Reputație: 244 Postat Aprilie 13, 2023 Oras:Cu vant din pupa Oras:Cu vant din pupa Postat Aprilie 13, 2023 Acum 16 ore, bbbbbb a spus: Bai vasy pari cam redus sincer, nu inteleg ce job poti avea sa iti permiti sa mergi asa la toate la preturile din ziua de azi. Cata rautate gratuita ? Dute la munca si o sa ai si tu cu ce merge 2
blade_s Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2023 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Aprilie 14, 2023 La 13.04.2023 la 9:02, kapene a spus: Cata rautate gratuita ? Dute la munca si o sa ai si tu cu ce merge Se merita sa mergi la munca si sa dai banii la curve ? 🤣 vorba proverbului te scapa de faliment: o labă tristă la vremea ei face cit 10 femei...nefutute 🤣
kapene Reputație: 244 Postat Aprilie 18, 2023 Oras:Cu vant din pupa Oras:Cu vant din pupa Postat Aprilie 18, 2023 La 14.04.2023 la 17:08, blade_s a spus: Se merita sa mergi la munca si sa dai banii la curve ? 🤣 vorba proverbului te scapa de faliment: o labă tristă la vremea ei face cit 10 femei...nefutute 🤣 Lenesii tot pe laba, tot pe laba ....
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum