Sari la conținut

Sweet touch Craiova

Postări Recomandate

Vizitator mad_horse
Reputație: 0
Postat

Cica 220 ora , daca vrei ceva in plus platesti 

Interesant 

Postat

Mal așteptam să se regleze treburile... Daci programare dar poate nu se poate, ca prelungește cel de dinainte... E clara treaba deocamdată. 

Postat

Programare făcută, dar nu se știe dacă te poți baza pe ea... În fine, ajungi acolo, cele 4 domnișoare sunt doar 2, amândouă tarancute, una mai versata, ce i drept și care arata asa cum trebuie, sâni mari, carne tare, piele fina, buze mari... Bon nu primești dupa ce plătești, evident... Locația cam ca un motel de turiști, dar cu baie în camera, ceea ce e un plus. Totuși, curățenie, miroase frumos, atmosfera cât de cât ok... În camera, masajul e o frecție pe spate cu ulei vreo câteva minute, apoi o laba combinata cu pumni în coaie cel erotic.. Nu se freacă de tine, nu te atinge un vreun fel senzual, nimic... Plictisita și fără pic de erotism... Prețul 170 pentru o jumătate de ora nud. În rest, toată lumea politicoasa și foarte ok... Păcat ca masajul erotic lipsește.... 

• Like 4
Postat
6 hours ago, gogu0909 said:

Bon🤣🤣🤣🤣🤣. Ai vrea și bon pt laba🤣🤣🤣🤣

Da, la București la toate saloanele la care am fost, am primit bon. Mai ales ca era prima zi a salonului pe piața, bonul chiar era necesar... Nu înțeleg ce te amuza atât... 

• Like 1
Postat
17 minutes ago, gogu0909 said:

Pai pt ce îți trb? Vrei sa decontezi laba?

Ești prea prost sa pierd vremea cu explicații... 

• Minus 1
  • Oras:Craiova
Postat
Acum 48 minute, Costinel80 a spus:

Ești prea prost sa pierd vremea cu explicații... 

Pai vad ca tu ești singurul prost de pe forum care vrea bon pt mersul la curve 

• Haha 1
Postat
On 4/11/2023 at 11:50 PM, Costinel80 said:

Programare făcută, dar nu se știe dacă te poți baza pe ea... În fine, ajungi acolo, cele 4 domnișoare sunt doar 2, amândouă tarancute, una mai versata, ce i drept și care arata asa cum trebuie, sâni mari, carne tare, piele fina, buze mari... Bon nu primești dupa ce plătești, evident... Locația cam ca un motel de turiști, dar cu baie în camera, ceea ce e un plus. Totuși, curățenie, miroase frumos, atmosfera cât de cât ok... În camera, masajul e o frecție pe spate cu ulei vreo câteva minute, apoi o laba combinata cu pumni în coaie cel erotic.. Nu se freacă de tine, nu te atinge un vreun fel senzual, nimic... Plictisita și fără pic de erotism... Prețul 170 pentru o jumătate de ora nud. În rest, toată lumea politicoasa și foarte ok... Păcat ca masajul erotic lipsește.... 

Aproximativ ce varsta au?

Postat
2 hours ago, gogu0909 said:

Tocmai, boule, am mers la masaj erotic, nu la curve, dar un țăran ca tine nu are de unde sa știe ce înseamnă asta... 

Postat
1 hour ago, al-khelaifi said:

Aproximativ ce varsta au?

Pana în 30, as zice în jur de 22 și în jur de 28, cea cu care am intrat eu

Postat
La 14.04.2023 la 18:17, gogu0909 a spus:

Tu cred că ești singurul prost care nu știe diferența între un salon de masaj LEGAL și o centurista. Daca e salon legal trebuie să aibă casă și să emită bon. Deci pentru o laba, cam trebuie sa ți se emită bon, daca vrei sa futi nu. 

• Oras:Mures
  • Oras:Mures
Postat
La 14.04.2023 la 17:10, gogu0909 a spus:

Pai pt ce îți trb? Vrei sa decontezi laba?

Poate vrea omu sa reclame la ANPC si ii trebuie dovada. :))

• Haha 1
Postat
La 16.04.2023 la 16:55, s0rin1978 a spus:

Tu cred că ești singurul prost care nu știe diferența între un salon de masaj LEGAL și o centurista. Daca e salon legal trebuie să aibă casă și să emită bon. Deci pentru o laba, cam trebuie sa ți se emită bon, daca vrei sa futi nu. 

Tu ești vai mami tău dacă nu ți se pare de o prostie crunta sa te duci sa ceri bon pt o laba. Înseamnă că ești un labar tocilar. Iti dai seama ce tâmpit sa stai sa aștepți sa bata aia bon după ce te ai dus ca lagărul la un salon ca nu ești în stare sa iei o femeie 

• Minus 1
Postat
5 minutes ago, mikineata said:

Salut.

Prin ce zona se afla locatia? Am sunat dar nu mi-a raspuns. 

Multumesc.

În centrul vechi , Arieș nr. 2. Vezi ca au și whatsapp mai nou. 

Postat
15 hours ago, gogu0909 said:

Tu ești vai mami tău dacă nu ți se pare de o prostie crunta sa te duci sa ceri bon pt o laba. Înseamnă că ești un labar tocilar. Iti dai seama ce tâmpit sa stai sa aștepți sa bata aia bon după ce te ai dus ca lagărul la un salon ca nu ești în stare sa iei o femeie 

Unde ai citit, boule, ca am cerut bonul? Nu e vina mea ca esti un țăran neiesit în lume, pentru care totul se rezuma la laba și muie data vreunei curve nespălate. 

Postat
8 minutes ago, don andres93 said:

Pe aries la nr 2 e un salon de cosmetica masaj dar nu erotic... 

Lângă, casa lipita de salon, cu exterior care imita cărămida... 

• Oras:craiova
  • Oras:craiova
Postat

Laba trista de 220 lei(dar macar mi-au dat bon)

Am zis sa incerc si eu pe pielea mea sa merg la salonu’ pulii si…rau am facut. Pacat ca nu l-am ascultat pe colegu de mai sus.

Mers la locatie unde sunt intampinat la “receptie” de “receptionera” si doua domnisoare: una blonda cu un corp acceptabil dar cu chip de țarancuta si alta bruneta mai grasuta dar mai draguta la chip. Intreb care dintre cele doua este mai experimentata la care, cea bruneta, zice ca ea pt ca are cursuri de masaj si a fost si in germania. Zic, ok, merg cu tine o ora!

Ajuns in camera, fac un dus de improspatare apoi revin.

Ma invita in pat pe un prosop de hartie (parea profi treaba) si incepe direct sa ma spoiasca oe spate cu ulei de masaj rece. Treaca-mearga, zic! Ma asteptam sa iasa profesionista in masaj din domnisoara asta. Gresit! Incepe un frecuș plictisit cu o mana de colo colo fara niciun sens (mai avea putin si căsca de somn) dupa care, dupa 6-7 min, imi zice ca pot sa ma intorc 😳. Ma conformez si incepe sa ma frece si pe partea frontala la fel de plictisita dar atingea si “baietelul” usor usor. Fiind excitat si turnand pe mine un kil de ulei dupa o laba trista de cateva minute termin! Ma uitam la ceas si trecusera vreo 15-20 min de cand am intrat in salon. Ma intreaba daca ma duc la dus sau imi mai face pe spate? Ii zic sa mai faca putin pe spate si pe picioare unde parca o pleznesc cu replica asta (spera sa plec) mai trec 7-8 min de “frecuș” si ii zic sa se opreasca. Merg la dus si plec! 

Concluzii:

NU recomand deloc! Platesti o ora pt o laba trista de 12 min!

• Like 2
Postat
4 hours ago, saintgobain007 said:

Laba trista de 220 lei(dar macar mi-au dat bon)

Am zis sa incerc si eu pe pielea mea sa merg la salonu’ pulii si…rau am facut. Pacat ca nu l-am ascultat pe colegu de mai sus.

Mers la locatie unde sunt intampinat la “receptie” de “receptionera” si doua domnisoare: una blonda cu un corp acceptabil dar cu chip de țarancuta si alta bruneta mai grasuta dar mai draguta la chip. Intreb care dintre cele doua este mai experimentata la care, cea bruneta, zice ca ea pt ca are cursuri de masaj si a fost si in germania. Zic, ok, merg cu tine o ora!

Ajuns in camera, fac un dus de improspatare apoi revin.

Ma invita in pat pe un prosop de hartie (parea profi treaba) si incepe direct sa ma spoiasca oe spate cu ulei de masaj rece. Treaca-mearga, zic! Ma asteptam sa iasa profesionista in masaj din domnisoara asta. Gresit! Incepe un frecuș plictisit cu o mana de colo colo fara niciun sens (mai avea putin si căsca de somn) dupa care, dupa 6-7 min, imi zice ca pot sa ma intorc 😳. Ma conformez si incepe sa ma frece si pe partea frontala la fel de plictisita dar atingea si “baietelul” usor usor. Fiind excitat si turnand pe mine un kil de ulei dupa o laba trista de cateva minute termin! Ma uitam la ceas si trecusera vreo 15-20 min de cand am intrat in salon. Ma intreaba daca ma duc la dus sau imi mai face pe spate? Ii zic sa mai faca putin pe spate si pe picioare unde parca o pleznesc cu replica asta (spera sa plec) mai trec 7-8 min de “frecuș” si ii zic sa se opreasca. Merg la dus si plec! 

Concluzii:

NU recomand deloc! Platesti o ora pt o laba trista de 12 min!

Mie mi a flencanit și guma de mestecat în urechi.... Ca să ma relaxez mai bine... Tind sa cred ca e vorba de aceeași fata... Ar fi interesant de știut și celelalte cum se comporta... 

Dacă a dat bon înseamnă că citesc ce se scrie pe aici... 

• Like 1

Postat

Asa nu! Va salut colegilor și cu mare caldura în inima va spun nu va irosiți bani vizitând aceasta locație pur și simplu nu se merita.

Raport preț calitate aproape egal cu 0.

Sa începem. 

Ajuns la locație pe strada Arieș 2, relativ ușor de găsit. Deschide ușa o domnișoară solida, nu plinuță ci solida, drăguță la fata, cărnoasa,merge. Te indruma spre recepție unde aștepta colega sa mai slabuta bunicica și ea, la capitolul aceste hai sa zicem ca este ok. În biroul acela asa zisa recepție aștepta o doamna trecuta 50+ după mine, te întreabă respectuos ce serviciu dorești,  înmânezi bani și alegi o fata. 

Am ales fata cea solida, ea mia fost mie pe plac. După ce alegi fata te conduce în una din camere unde este un ambient destul de ok pat mare lumina roșie, muzica este ok, odată ajunși în camera ne dezbrăcat și îmi spune sa ma întind în pat cu fata în jos.(am ales masajul nud). Mam întins pe spate și a început un masaj destul de mediocru puțin frecat pe spate cu ulei maxim 5 minute după care îmi spune ca ma pot întoarce cu fata în sus dacă vreau. Mam întors cu fata în sus și a început frecatul pe piept coborând ușor în jos spre soldat unde a început sa îl frece cu ulei la început lent mărind ușor ritmul și umblând puțin și pe la ouțe. Finalizarea se face cu mana , nu se face oral nu se face raport sexual nimic. Decat de lasa sa o atingi pe sâni și pe la păsă,nu știu dacă accepta da ii bagi un deget la mine unul a stat în fund lângă mine lăsându-mă sa o ating ușor acolo. Dupa mam finalizat ma șters cu șervețele apoi ma întrebat dacă vreau sa mai îmi facă masaj pe spate. Am zis nu mulțumesc, mia spus ca pot merge sa fac un duș, am intrat la duș, îmbrăcat și plecat.

Mai pe românește o laba scumpa cum a mai zis un coleg mai sus. 

Sfatul meu păstrați-vă bani și poate pe viitor dacă adaugă și alte moduri de finalizarea poate mai multe fete.

Apropo de fete ca am uitat sa menționez. Atitudinea feti este nu știu nu vreau sa fiu răutăcios dar am sa zic jalnica. Este foarte plictisita, nu comunica mai deloc.

Seara faina sa aveti 🍻

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...