Sari la conținut

Sweet touch Craiova

Postări Recomandate

• Oras:Craiova

Din mentiunile tale se intelege ca nu mai o tentativa de salon de masaj erotic este asta.. Daca toata treaba sta de la atitudine pana la servicii e clar ca si clientela o sa fie slaba . Poate asa o curiozitate nu stiu nu ca am fost da un minim necesar de cunostiinte ar trebui sa aiba si personalul acela.. Pai ce naiba de masaj este ala daca dupa masturbare vai de ea mai vrei sa continui ce sa te incite ce sa faci ca nu ai ce...In primul rand conteaza locatia ca sa aiba succes.. In fine e bine de stiut pe viitor :D 

Link spre comentariu
49 minutes ago, fsvscaxhgs said:

am fost si eu , am fost cu cea blonda , draguta fata , mi a facut masaj erotic nu doar cu mana... am luat o ora nud... 220lei...a fost destul de ok .. aproximativ 40-45min cu dus cu tot

de 40-45 minute cand ora are 60?

Link spre comentariu
19 hours ago, fsvscaxhgs said:

am fost si eu , am fost cu cea blonda , draguta fata , mi a facut masaj erotic nu doar cu mana... am luat o ora nud... 220lei...a fost destul de ok .. aproximativ 40-45min cu dus cu tot

Poți sa detaliezi masajul? 

Link spre comentariu
La 27.04.2023 la 15:11, saintgobain007 a spus:

Laba trista de 220 lei(dar macar mi-au dat bon)

Am zis sa incerc si eu pe pielea mea sa merg la salonu’ pulii si…rau am facut. Pacat ca nu l-am ascultat pe colegu de mai sus.

Mers la locatie unde sunt intampinat la “receptie” de “receptionera” si doua domnisoare: una blonda cu un corp acceptabil dar cu chip de țarancuta si alta bruneta mai grasuta dar mai draguta la chip. Intreb care dintre cele doua este mai experimentata la care, cea bruneta, zice ca ea pt ca are cursuri de masaj si a fost si in germania. Zic, ok, merg cu tine o ora!

Ajuns in camera, fac un dus de improspatare apoi revin.

Ma invita in pat pe un prosop de hartie (parea profi treaba) si incepe direct sa ma spoiasca oe spate cu ulei de masaj rece. Treaca-mearga, zic! Ma asteptam sa iasa profesionista in masaj din domnisoara asta. Gresit! Incepe un frecuș plictisit cu o mana de colo colo fara niciun sens (mai avea putin si căsca de somn) dupa care, dupa 6-7 min, imi zice ca pot sa ma intorc 😳. Ma conformez si incepe sa ma frece si pe partea frontala la fel de plictisita dar atingea si “baietelul” usor usor. Fiind excitat si turnand pe mine un kil de ulei dupa o laba trista de cateva minute termin! Ma uitam la ceas si trecusera vreo 15-20 min de cand am intrat in salon. Ma intreaba daca ma duc la dus sau imi mai face pe spate? Ii zic sa mai faca putin pe spate si pe picioare unde parca o pleznesc cu replica asta (spera sa plec) mai trec 7-8 min de “frecuș” si ii zic sa se opreasca. Merg la dus si plec! 

Concluzii:

NU recomand deloc! Platesti o ora pt o laba trista de 12 min!

Am fost si eu de curiozitate! In mare a fost ok, pentru mine personal a fost ceva nou si cu siguranta o sa mai revin can o sa am timp! Intradevar daca vrei sa f.ti cva nu e locu potrivit, iar legat de timp nu am fost atent la ceas, dar a fost cam suficient. P.S dupa finalizare sa ma plateasca ele si nu as mai sta:))

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...