ilassassino02 Reputație: 31 Postat Mai 5, 2023 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Mai 5, 2023 Dacă am uitat sa menționez ceva , nu ezitări sa întrebați Link spre comentariu
jokervs Reputație: 459 Postat Mai 6, 2023 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Mai 6, 2023 Din mentiunile tale se intelege ca nu mai o tentativa de salon de masaj erotic este asta.. Daca toata treaba sta de la atitudine pana la servicii e clar ca si clientela o sa fie slaba . Poate asa o curiozitate nu stiu nu ca am fost da un minim necesar de cunostiinte ar trebui sa aiba si personalul acela.. Pai ce naiba de masaj este ala daca dupa masturbare vai de ea mai vrei sa continui ce sa te incite ce sa faci ca nu ai ce...In primul rand conteaza locatia ca sa aiba succes.. In fine e bine de stiut pe viitor Link spre comentariu
fsvscaxhgs Reputație: -10 Postat Mai 28, 2023 Partajează Postat Mai 28, 2023 am fost si eu , am fost cu cea blonda , draguta fata , mi a facut masaj erotic nu doar cu mana... am luat o ora nud... 220lei...a fost destul de ok .. aproximativ 40-45min cu dus cu tot Link spre comentariu
don andres93 Reputație: 13 Postat Mai 28, 2023 Partajează Postat Mai 28, 2023 49 minutes ago, fsvscaxhgs said: am fost si eu , am fost cu cea blonda , draguta fata , mi a facut masaj erotic nu doar cu mana... am luat o ora nud... 220lei...a fost destul de ok .. aproximativ 40-45min cu dus cu tot de 40-45 minute cand ora are 60? Link spre comentariu
fsvscaxhgs Reputație: -10 Postat Mai 28, 2023 Partajează Postat Mai 28, 2023 45 dar de , ca nici la fetele de pe camera n am prea vazut la vreuna ora sa fie ora poate chiar mai putin la cele de pe camera Link spre comentariu
Costinel80 Reputație: -98 Postat Mai 29, 2023 Autor Partajează Postat Mai 29, 2023 19 hours ago, fsvscaxhgs said: am fost si eu , am fost cu cea blonda , draguta fata , mi a facut masaj erotic nu doar cu mana... am luat o ora nud... 220lei...a fost destul de ok .. aproximativ 40-45min cu dus cu tot Poți sa detaliezi masajul? Link spre comentariu
fsvscaxhgs Reputație: -10 Postat Mai 30, 2023 Partajează Postat Mai 30, 2023 frecat cu corpul de mine , cu sanii , cu vaginul , si sarutari pe corp Link spre comentariu
Costinel80 Reputație: -98 Postat Mai 30, 2023 Autor Partajează Postat Mai 30, 2023 4 hours ago, fsvscaxhgs said: frecat cu corpul de mine , cu sanii , cu vaginul , si sarutari pe corp Deja suna altfel... Ai încercat sarut sau sa ii faci oral? Link spre comentariu
fsvscaxhgs Reputație: -10 Postat Mai 30, 2023 Partajează Postat Mai 30, 2023 nu am incercat , nu am vrut sa incerc... , chiar mimeaza ca ar face si oral Link spre comentariu
sky Reputație: 52 Postat Iulie 2, 2023 Oras:Mures Oras:Mures Partajează Postat Iulie 2, 2023 A mai fost cineva? Mai exista intreprinderea? Merita? Multumesc Link spre comentariu
al-khelaifi Reputație: 30 Postat Iulie 3, 2023 Partajează Postat Iulie 3, 2023 16 hours ago, sky said: A mai fost cineva? Mai exista intreprinderea? Merita? Multumesc Din ce vad are anunț pe publi.... plus olx unde spun ca angajează femei pentru masaj.... o sa încerc eu sa ma programez pe săptămână viitoare Link spre comentariu
sky Reputație: 52 Postat Iulie 3, 2023 Oras:Mures Oras:Mures Partajează Postat Iulie 3, 2023 Aseara nu a raspuns nimeni la telefoane. Link spre comentariu
ilassassino02 Reputație: 31 Postat Iulie 19, 2023 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Iulie 19, 2023 A mai fot cineva? S-a mai schimbat ceva ? Link spre comentariu
Costinel80 Reputație: -98 Postat August 30, 2023 Autor Partajează Postat August 30, 2023 De ceva timp au și site, www sweetmagictouch.ro Link spre comentariu
Craiova1 Reputație: 1 Postat Septembrie 7, 2023 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Septembrie 7, 2023 La 27.04.2023 la 15:11, saintgobain007 a spus: Laba trista de 220 lei(dar macar mi-au dat bon) Am zis sa incerc si eu pe pielea mea sa merg la salonu’ pulii si…rau am facut. Pacat ca nu l-am ascultat pe colegu de mai sus. Mers la locatie unde sunt intampinat la “receptie” de “receptionera” si doua domnisoare: una blonda cu un corp acceptabil dar cu chip de țarancuta si alta bruneta mai grasuta dar mai draguta la chip. Intreb care dintre cele doua este mai experimentata la care, cea bruneta, zice ca ea pt ca are cursuri de masaj si a fost si in germania. Zic, ok, merg cu tine o ora! Ajuns in camera, fac un dus de improspatare apoi revin. Ma invita in pat pe un prosop de hartie (parea profi treaba) si incepe direct sa ma spoiasca oe spate cu ulei de masaj rece. Treaca-mearga, zic! Ma asteptam sa iasa profesionista in masaj din domnisoara asta. Gresit! Incepe un frecuș plictisit cu o mana de colo colo fara niciun sens (mai avea putin si căsca de somn) dupa care, dupa 6-7 min, imi zice ca pot sa ma intorc 😳. Ma conformez si incepe sa ma frece si pe partea frontala la fel de plictisita dar atingea si “baietelul” usor usor. Fiind excitat si turnand pe mine un kil de ulei dupa o laba trista de cateva minute termin! Ma uitam la ceas si trecusera vreo 15-20 min de cand am intrat in salon. Ma intreaba daca ma duc la dus sau imi mai face pe spate? Ii zic sa mai faca putin pe spate si pe picioare unde parca o pleznesc cu replica asta (spera sa plec) mai trec 7-8 min de “frecuș” si ii zic sa se opreasca. Merg la dus si plec! Concluzii: NU recomand deloc! Platesti o ora pt o laba trista de 12 min! Am fost si eu de curiozitate! In mare a fost ok, pentru mine personal a fost ceva nou si cu siguranta o sa mai revin can o sa am timp! Intradevar daca vrei sa f.ti cva nu e locu potrivit, iar legat de timp nu am fost atent la ceas, dar a fost cam suficient. P.S dupa finalizare sa ma plateasca ele si nu as mai sta:)) 1 Link spre comentariu
Costinel80 Reputație: -98 Postat Octombrie 2, 2023 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2023 Așa cum era de așteptat, se pare că s a ales praful de salon... era normal, marketing prost, servicii proaste, programări defectuoase .... Link spre comentariu
ilassassino02 Reputație: 31 Postat Octombrie 2, 2023 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Octombrie 2, 2023 Gata? Au închis? Link spre comentariu
don andres93 Reputație: 13 Postat Noiembrie 5, 2023 Partajează Postat Noiembrie 5, 2023 On 10/2/2023 at 12:29 PM, ilassassino02 said: Gata? Au închis? https://www.olx.ro/d/oferta/oportunitate-de-preluare-afacere-salon-masaj-erotic-relaxare-IDhHiPF.html Am gasit anunt cu proprietarul care inchiriaza salonul, se pare ca fetele au fugit :)) oricum era de asteptat, cand oferi servicii proaste iti asumi lipsa de clienti Link spre comentariu
cezariulius Reputație: 146 Postat Noiembrie 17 Partajează Postat Noiembrie 17 Mai exista vreun salon de masaj erotic in tot orasul? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum