Sari la conținut

Uro si scato

Mergi la soluție Rezolvat de falconetty,

Postări Recomandate

Stapana Hara și Mona mai oferea ședințe de scato.

Este o ședința mai complicata cea de scato,nu-i pt oricine,uro bea o bere,doua și orice stapana poate sa ofere.

Intr-o jumătate de ora sau o ora poate sa țină ședința de uro;la ședința de scato nu merge așa.

Nici Kennya care am înțeles ca cere 500 de euro pe o ședința nu oferă scato.

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:București
Acum 1 oră, falconetty a spus:

Stapana Hara și Mona mai oferea ședințe de scato.

Este o ședința mai complicata cea de scato,nu-i pt oricine,uro bea o bere,doua și orice stapana poate sa ofere.

Intr-o jumătate de ora sau o ora poate sa țină ședința de uro;la ședința de scato nu merge așa.

Nici Kennya care am înțeles ca cere 500 de euro pe o ședința nu oferă scato.

Kennya nu ofera mai nimic..i-am cerut eu acum ceva timp o ședință extra hard de trampling-jumping,  si a zus că nu mă poate ajuta!🫡

• Like 1
Link spre comentariu
1 oră în urmă, parpalete a spus:

Kennya nu ofera mai nimic..i-am cerut eu acum ceva timp o ședință extra hard de trampling-jumping,  si a zus că nu mă poate ajuta!🫡

“La pomul laudat sa nu te duci cu sacul”.

Te-a refuzat profil din cauza ca lucrează cu circuit închis.

N-am fost niciodată un fan al ei.

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Acum 1 oră, capetanos a spus:

Stapana Anita e the Best.Scato cu ea e bestial

Anita și Andreea sunt prea vulgare. Chiar dacă stabilești niște limite la începutul ședinței, nu se tine cont de ele. Și sunt și cam bătrâne de acum... amândouă au in jur de 50 de ani. Era Hara care pt mine era top, dar mai lucrează foarte rar și o prind destul de greu .

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
Acum 22 minute, borussia a spus:

Anita și Andreea sunt prea vulgare. Chiar dacă stabilești niște limite la începutul ședinței, nu se tine cont de ele. Și sunt și cam bătrâne de acum... amândouă au in jur de 50 de ani. Era Hara care pt mine era top, dar mai lucrează foarte rar și o prind destul de greu .

Andreea poate dar Anita are 40 și se tine extrem de bine.Are corp frumos o pizda superba iar despre vulgaritate e discutabil.Mie îmi place și ma excita vorbitul vulgar.

Link spre comentariu
  • Oras:Suceava
  • Oras:Suceava
2 hours ago, capetanos said:

Stapana Anita e the Best.Scato cu ea e bestial

Din ce-am văzut (în clipuri cu ea) Anita e mai mult spre genul clismă/diaree. Poți confirma chestia asta, dacă ai fost la ea? Personal mi se pare mai ok ceva dur, consistent; te poți juca altfel. 

Ps: cred că ar fi de ajutor să punem și câte un link cu fetele pe care le recomandate! 

Link spre comentariu
Acum 1 oră, borussia a spus:

Anita pot spune ca este cam top la toate ...este singura stapana la care am finalizat prin bătaie cu palmele și picioarele fără masturbare!!

Link spre comentariu
Acum 2 ore, Altcumva a spus:

Din ce-am văzut (în clipuri cu ea) Anita e mai mult spre genul clismă/diaree. Poți confirma chestia asta, dacă ai fost la ea? Personal mi se pare mai ok ceva dur, consistent; te poți juca altfel. 

Ps: cred că ar fi de ajutor să punem și câte un link cu fetele pe care le recomandate! 

Da face clisma dar nu mereu.Acum depinde de fiecare unii prefera tare alți moale.Uni vor in gura,alți doar pe fata sau piept sau pula.

Link spre comentariu

La 09.10.2024 la 16:42, Cuckbbc a spus:

Cum este ne spui mai multe, ne povestești o ședință,cum decurge?

Nu doresc sa spun cum decurge dar daca dorești o poți suna și îți va da m-ai multe detalii eu personal sunt mulțumit ce ce îmi oferă iar pe viitor am să merg la mistress ai să-i încerc acest serviciu când voi avea timp liber 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...