Sari la conținut

Matura deva 0746310248

Postări Recomandate

• Oras:deva
  • Oras:deva
Postat
Acum 3 ore, cosmynn_23 a spus:

Cred ca e doamna care înainte era cu soțul, avea anunțul pus ceva de genul "cuplu matur" participa și soțul dacă voiai și tu, dar cum probabil majoritatea voiau doar cu ea, a schimbat anunțul. Eu am sunat-o acum vreo 2-3 săptămâni, a răspuns o voce plăcută, avea locația pe Pietroasa, 100 tragerea, dar din pacate ea nu avea liber la ora la care puteam eu ajunge și întâlnirea nu s-a mai concretizat. 

Postat

Are topic deschis de mine cu alt nr de telefon. Cuplu mstur bi se gaseste recenzia la pagina4 oricum locatie au unde gasesc liber acuma vin si in timpul saptamanii nu doar in weekend. Servicii bune fara graba, acuma sunt client fidel. 

• Oras:Deva
Postat
Acum 1 minut, LUIS,FIGO a spus:

Colegul Revelino ai dreptste ea este si e super de treaba tarif 100 fin 200 ora cu cim inclus fara anal ca nu practica! 

Ce nr de telefon are?

• Oras:Sibiu/Deva
  • Oras:Sibiu/Deva
Postat
Acum 48 minute, Iubaretul123 a spus:

Ce nr de telefon are?

Nu cred ca era greu sa dai click pe primul link de sus...dar aici ai nr : 0746 310 248 

Postat
Acum 8 minute, jackcurvaru a spus:

Nu cred ca era greu sa dai click pe primul link de sus...dar aici ai nr : 0746 310 248 

Daca mergea linkul nu mai intrebam

• Oras:Regiunea de Vest
Postat
1 hour ago, LUIS,FIGO said:

Are topic deschis de mine cu alt nr de telefon. Cuplu mstur bi se gaseste recenzia la pagina4 oricum locatie au unde gasesc liber acuma vin si in timpul saptamanii nu doar in weekend. Servicii bune fara graba, acuma sunt client fidel. 

salutare colegu.. Ce ne poti spune despre dameza referitor la aspect?  ii de etnie ? vine tot cu sotul dupa ea sau e singura in locatie? 

Postat
Acum 25 minute, dorian30 a spus:

salutare colegu.. Ce ne poti spune despre dameza referitor la aspect?  ii de etnie ? vine tot cu sotul dupa ea sau e singura in locatie? 

Nu mai este la Deva mi a zis mie azi

Postat

Nu e de etnie, vine cu sotul dar el nu deranjaza, la usa vine doamna dar nu e problema el nu deranjeaza nu vrei sa il vezi pe sot nu e o problema, el sta in bucatarie nu deranjeaza cu nimic  eu il cunosc si pe el csnd ma duc la doamna vorbesc si cu domnul ca doi amici! 

Postat
29 minutes ago, LUIS,FIGO said:

Nu e de etnie, vine cu sotul dar el nu deranjaza, la usa vine doamna dar nu e problema el nu deranjeaza nu vrei sa il vezi pe sot nu e o problema, el sta in bucatarie nu deranjeaza cu nimic  eu il cunosc si pe el csnd ma duc la doamna vorbesc si cu domnul ca doi amici! 

ok .multumesc de raspuns .zi faina!

• Oras:România
Postat

0746310248

Este mai ușor de căutat după nr. pe forum dacă nu lăsăm spațiu între cifre. Spor👍

• Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
Postat

Cum ati reusit sa va programati?

Am incercat in ur.a cu 3 zile sa sun nu raspunde, whatsApp nu are, la mesaje nu răspunde.

Sa fie plecata din oras?

La 13.04.2023 la 15:03, zeus2023 a spus:

0746310248

Postat
Acum 2 ore, ionutvasile a spus:

Am incercat in ur.a cu 3 zile sa sun nu raspunde, whatsApp nu are, la mesaje nu răspunde.

Sa fie plecata din oras?

Eu nu am fost doar am pus numărul de telefon fără spațiu între cifre...dar anunțul este activ, mai insistă dacă ești interesat👍

Postat

Dacă nu are activ anunțul in ziua respectivă înseamnă ca nu este, vine din alt județ la treabă!!!. Spor s ciocane tari! 

• Oras:Sibiu
  • Oras:Sibiu
Postat
La 16.04.2023 la 13:52, ionutvasile a spus:

Sa fie plecata din oras?

Am fost eu vineri lucra acuma poate are programări mai insista blocurile mai noi la intrare in deva prin spate pe la penny este Ok merita vizitată 

Postat

Dacă nu are activ anunțul in ziua respectivă înseamnă ca nu este, vine din alt județ la treabă!!!. Spor s ciocane tari

Postat

Salutare ... Din curiozitate am zis sa vizitez si eu dameza din topic ... Programare facuta la telefon respectata de ambele parti ..Noua Locatie e in cunoscutul turn de langa Mc... Tipa are in Jur de 37 de ani ,e de treaba ,vorbareata ...Ca aspect 7.5 ..Sanii destul de mari putin lasati ... Ca si servicii am optat pt OP/Np.. 100 final... in cei 100 de lei  finaliz e inclus si CIM... la oral ii dau 8.5 ,NP am schimbat vreo 4 pozitii si finaliz in gumoc  ,aici i-as da un 9 sta cum vrei fara sa comenteze ...ca si GFE ii dau 9.5 datorita faptului ca e Pro client ,ii comunicativa si nu te grabeste deloc.. De recomandat ,DA ,de revenit da... Ciocane tari si spor la forari!😁😄 PS pentru colegul Luis , sotul damezei nu mai ii cu ea ,era singurica in ap 😃

• Like 1
Postat
58 minutes ago, kynggadrian said:

E de etnie doamna? 

are tenul mai inchis la culoare da nu ii de etnie ..

• Oras:In spatele tau
  • Oras:In spatele tau
Postat
1 oră în urmă, dorian30 a spus:

are tenul mai inchis la culoare da nu ii de etnie ..

Mulțumesc de info

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...