germanicul28 Reputație: 106 Postat August 12 Postat August 12 de cind nu mai presteaza decit in vikend ca eu numa in timpul saptamini am fost cei drept mai in urma un pic
Dordesex Reputație: 6 Postat August 12 Oras:Deva Oras:Deva Postat August 12 Acum 4 minute, germanicul28 a spus: de cind nu mai presteaza decit in vikend ca eu numa in timpul saptamini am fost cei drept mai in urma un pic De vreo2-3 săptămâni este aici în timpul săptămânii.
Adrianfzr Reputație: 1 Postat August 13 Oras:Deva Oras:Deva Postat August 13 A mai fost careva la ea ? Aceleași servicii le are ?
Dordesex Reputație: 6 Postat August 13 Oras:Deva Oras:Deva Postat August 13 Acum 1 oră, Adrianfzr a spus: A mai fost careva la ea ? Aceleași servicii le are ? Am fost eu acum vreo 10 zile.Aceleasi servicii.Am fost de mai multe ori la ea și întotdeauna am plecat mulțumit
germanicul28 Reputație: 106 Postat August 21 Postat August 21 cred ca e singura care mai are 100 lei pe finalizare cu CIM
Dordesex Reputație: 6 Postat August 21 Oras:Deva Oras:Deva Postat August 21 Acum 3 ore, germanicul28 a spus: cred ca e singura care mai are 100 lei pe finalizare cu CIM Mai era Ale cu oral cu CIM la 100 dar nu am mai văzut anunțul ei de câteva săptămâni. 1
Dordesex Reputație: 6 Postat Septembrie 10 Oras:Deva Oras:Deva Postat Septembrie 10 Acum 8 minute, pisicutu66 a spus: ce mai stiti de ea? Am fost săptămâna trecută la ea, in cursul săptămânii a fost.Aceleasi servicii,aceleași prețuri.Face un oral foarte bun.
pisicutu66 Reputație: 3 Postat Septembrie 10 Postat Septembrie 10 Acum 2 minute, Dordesex a spus: Am fost săptămâna trecută la ea, in cursul săptămânii a fost.Aceleasi servicii,aceleași prețuri.Face un oral foarte bun. Lasa anuntul pe Deva, acum vad ca l-a scos de tot
germanicul28 Reputație: 106 Postat Septembrie 10 Postat Septembrie 10 O fi avind o baza de clienti care vin la ea si nu se mai expune pe publi24
pisicutu66 Reputație: 3 Postat Septembrie 10 Postat Septembrie 10 Acum 1 oră, germanicul28 a spus: O fi avind o baza de clienti care vin la ea si nu se mai expune pe publi24 posibil
cosmin2281 Reputație: 67 Postat Septembrie 10 Telefon: cosmin2281 Oras:deva Telefon: cosmin2281 Oras:deva Postat Septembrie 10 Când e la deva are și anunțul activ 1
pisicutu66 Reputație: 3 Postat Septembrie 11 Postat Septembrie 11 Acum 15 ore, cosmin2281 a spus: Când e la deva are și anunțul activ Știu, doar îl reactualiza. Acum nu mai e anunțul
pisicutu66 Reputație: 3 Postat Septembrie 16 Postat Septembrie 16 Nu mai e anuntul, nici nu a mai reaparut la Deva.....pacat, oralul era top
grozav11111 Reputație: 263 Postat Septembrie 16 Oras:hunedoara Oras:hunedoara Postat Septembrie 16 1 oră în urmă, pisicutu66 a spus: Nu mai e anuntul, nici nu a mai reaparut la Deva.....pacat, oralul era top Doar vineri, sâmbătă și duminica.
pisicutu66 Reputație: 3 Postat Septembrie 16 Postat Septembrie 16 Acum 5 minute, grozav11111 a spus: Doar vineri, sâmbătă și duminica. Nu a fost nici vineri sambata duminica
florea79 Reputație: 8 Postat Septembrie 19 Oras:Alba Iulia Oras:Alba Iulia Postat Septembrie 19 Am fost la ea dar nu o putut să reposteze ia șters cineva anunțul de pe publi îi in Deva mi-a spus că șia schimbat poză dar o scris că îi tot pe Minerului in anunț
pisicutu66 Reputație: 3 Postat Septembrie 20 Postat Septembrie 20 Acum 11 ore, florea79 a spus: Am fost la ea dar nu o putut să reposteze ia șters cineva anunțul de pe publi îi in Deva mi-a spus că șia schimbat poză dar o scris că îi tot pe Minerului in anunț Care e anunțul?
florea79 Reputație: 8 Postat Septembrie 20 Oras:Alba Iulia Oras:Alba Iulia Postat Septembrie 20 Acum 37 minute, pisicutu66 a spus: Care e anunțul? Nu îl poate posta pină săptămâna viitoare numărul de telefon îi 0746310248
florea79 Reputație: 8 Postat Septembrie 20 Oras:Alba Iulia Oras:Alba Iulia Postat Septembrie 20 Acum 3 ore, pisicutu66 a spus: Care e anunțul? Am revenit Mătură 44
germanicul28 Reputație: 106 Postat Septembrie 20 Postat Septembrie 20 Era anuntul activ acum citeva zile
marlanel Reputație: 149 Postat Septembrie 20 Oras:Marte Oras:Marte Postat Septembrie 20 Acum 48 minute, germanicul28 a spus: Era anuntul activ acum citeva zile E ceva de capul ei? Sau la 44 arata ca la 60 ani sau mai rau? Ca vad ca si betiva din Simeria s-o mutat in Deva, am auzit ca e horror, face neprotejat aveti grija.
germanicul28 Reputație: 106 Postat Septembrie 20 Postat Septembrie 20 Acum ca fizic are sinii mari lasati , unghiile de la miini nu sunt ingrijite ( sau nu erau ) oral ok . Acum are 100 lei finalozare cu CIM , zic unii colegi ca ar face si finalizare vagina la cu clientii ei fideli asta nu stiu doar povesti Un 6 as zice eu la fizic 1
marlanel Reputație: 149 Postat Septembrie 20 Oras:Marte Oras:Marte Postat Septembrie 20 Acum 1 minut, germanicul28 a spus: Acum ca fizic are sinii mari lasati , unghiile de la miini nu sunt ingrijite ( sau nu erau ) oral ok . Acum are 100 lei finalozare cu CIM , zic unii colegi ca ar face si finalizare vagina la cu clientii ei fideli asta nu stiu doar povesti Un 6 as zice eu la fizic Eu zicea de una Sandrina sau Ina pe publi24, nu de tipa asta. Avea in Simeria inainte, a vazut ca nu merge a venit la gasca cu puii de aur Nu e futabila am auzit, ea declara ca are 49, dar unii ziceau ca are avea 60 sau mai mult. La nota 6 ca fizic nu se prea merita, dar fiecare cu ce ii place.
germanicul28 Reputație: 106 Postat Septembrie 20 Postat Septembrie 20 nu prea se merita am fost asa de o descarcare , abia am reusit sa finalizez ea se implica dar fizicul in special sinii nu o ajuta , acum fiecre face ce vrea cu banii lui 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum