Georgi225 Reputație: 590 Postat Mai 5 Oras:București Oras:București Postat Mai 5 Acum 2 ore, florinbidi a spus: Nu mai au curaj să scrie...🤣🤣🤣 Fata e destul de ok la servicii și comportament...cel puțin cu mine...de restul , sincer prea puțin îmi pasă...fără supărare Dacă nu era...cu siguranță nu era cerută și nu mai revenea la Bacău Mulțumesc frumos Te pupăcesc și îmbrățișez cu drag😘 1
emilianus Reputație: 9 Postat Mai 6 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Mai 6 Vizitat titulara, o tipă minionă, blondă, vorbăreață, la dus tot ce trebuie, plăcută la corp, locație curată, oral neașteptat, nu am să dau note dar m am simțit f bine în compania ei. 1
Georgi225 Reputație: 590 Postat Mai 7 Oras:București Oras:București Postat Mai 7 Acum 15 ore, emilianus a spus: Vizitat titulara, o tipă minionă, blondă, vorbăreață, la dus tot ce trebuie, plăcută la corp, locație curată, oral neașteptat, nu am să dau note dar m am simțit f bine în compania ei. Mulțumesc frumos pentru vizită cat și pentru recenzie Te pupăcesc și să ne revedem cu drag când mă voi întoarce în Bacău
Georgi225 Reputație: 590 Postat Mai 19 Oras:București Oras:București Postat Mai 19 Hey dragilor Mâine voi reveni la voi in oraș Imediat ce voi ajunge va voi lăsa disponibilitatea și locația
Georgi225 Reputație: 590 Postat Mai 20 Oras:București Oras:București Postat Mai 20 Hey dragilor Am ajuns la voi in oraș Locația este pe 22 decembrie Disponibila pentru programări
Georgi225 Reputație: 590 Postat Mai 21 Oras:București Oras:București Postat Mai 21 Buna dimineața dragilor Disponibila pentru programări
Georgi225 Reputație: 590 Postat Mai 22 Oras:București Oras:București Postat Mai 22 Neața dragilor Disponibila
Membru Premium florinbidi Reputație: 1733 Postat Mai 23 Oras:Bacau Disponibila Oras:Bacau Disponibila Membru Premium Postat Mai 23 La 22.05.2025 la 14:31, Georgi225 a spus: Poziția trebuie reincercata....cât timp mai petreci pe meleagurile bacoviene Fac ceea ce vocile din lenjeria mea imi spun sa fac 🤪🤪🤪
Ionutsnow Reputație: 21 Postat Mai 23 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Mai 23 Am vizitat și eu domnișoara, este foarte amabila am comunicat pe whatasap toate detaliile ulterior am ajuns la locație 22 decembrie ma întâmpinat într un body rosu și tocuri foarte eleganta amabila am primit un oral foarte bun în timpul asta și eu ii dezmierdam piersicuta după câteva minute i am cerut sa ne oprim pentru ca simțeam ca finalizez și îmi doream sa ma bucur puțin mai mult a trecut la marginea patului în poziția capra, o priveliște de vis nu am rezistat foarte mult din cauza imaginii superbe fundul acela e de milioane, nu am fost grăbit la fel de amabila și după finalizare comunicativa chiar am mai stat de vorba despre una alta, o recomand cu toată inima iar ca si note i as da un 8 pentru prestație locația 8 pentru ca au fost probleme cu interfonul nu funcționa foarte bine m am chinuit puțin sa întru :)) 1
Georgi225 Reputație: 590 Postat Mai 23 Oras:București Oras:București Postat Mai 23 1 oră în urmă, florinbidi a spus: Poziția trebuie reincercata....cât timp mai petreci pe meleagurile bacoviene Bună dimineața Voi fi în Bacău până duminică inclus cu posibile prelungiri te aștept cu mare drag🤫🤪
Georgi225 Reputație: 590 Postat Mai 23 Oras:București Oras:București Postat Mai 23 Neața dragilor Disponibilă pentru programări
Georgi225 Reputație: 590 Postat Mai 23 Oras:București Oras:București Postat Mai 23 Acum 5 ore, Ionutsnow a spus: Am vizitat și eu domnișoara, este foarte amabila am comunicat pe whatasap toate detaliile ulterior am ajuns la locație 22 decembrie ma întâmpinat într un body rosu și tocuri foarte eleganta amabila am primit un oral foarte bun în timpul asta și eu ii dezmierdam piersicuta după câteva minute i am cerut sa ne oprim pentru ca simțeam ca finalizez și îmi doream sa ma bucur puțin mai mult a trecut la marginea patului în poziția capra, o priveliște de vis nu am rezistat foarte mult din cauza imaginii superbe fundul acela e de milioane, nu am fost grăbit la fel de amabila și după finalizare comunicativa chiar am mai stat de vorba despre una alta, o recomand cu toată inima iar ca si note i as da un 8 pentru prestație locația 8 pentru ca au fost probleme cu interfonul nu funcționa foarte bine m am chinuit puțin sa întru :)) Mulțumesc frumos pentru vizita cât și pentru recenzie
Georgi225 Reputație: 590 Postat Mai 24 Oras:București Oras:București Postat Mai 24 Hey dragilor disponibila pentru programări
Georgi225 Reputație: 590 Postat Mai 25 Oras:București Oras:București Postat Mai 25 Buna dimineața dragilor Disponibila 😘😉
Georgi225 Reputație: 590 Postat Mai 26 Oras:București Oras:București Postat Mai 26 Buna dimineața dragilor Disponibila ultimele 2 zile
Georgi225 Reputație: 590 Postat Mai 27 Oras:București Oras:București Postat Mai 27 Neața dragilor disponibila pentru programări ultima zi
Georgi225 Reputație: 590 Postat Iunie 30 Oras:București Oras:București Postat Iunie 30 Buna dragilor Mâine voi reveni pentru câteva zile la voi in oraș Imediat ce voi ajunge va voi lăsa locația Va pup și să ne vedem cu bine🥰😉
Georgi225 Reputație: 590 Postat Iulie 1 Oras:București Oras:București Postat Iulie 1 Hey dragilor Am ajuns la voi in oraș Locația este pe Stefan cel mare 11 langa Peco Aral ❤️ o finalizare in 30 min (200 lei) ❤️ 1/2 finalizari 1h (350 lei) 🤍Normal protejat 🤍Oral protejat/neprotejat in funcție de igiena 🤍Diferite poziții/pozitia 69 🤍Sarutari corporale 🤍Finalizare corporală 🤍Fk (în funcție de compatibilitate) 🤍Masaj inclus la oră ✨️✨️✨️✨️✨️✨️ 💜Finalizare orala/faciala 50 lei extra 💜masaj 50 extra 💜Fusserotik 50 lei extra 💜Masaj prostatic 50 de lei extra ❌️Nu practic anal ❌️Nu primesc mărimi mari (19 cm) ❌️Nu primesc persoane in stare de ebrietate ❌️ Nu cu accesorii
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum