Sari la conținut

Miruna ‪🔞🔞 0759553314‬

Vizitator

Postări Recomandate

Reputație: 5778
  • Oras:Timisoara
Postat

Mieruna o surpriza delicioasa

Pozele mi-au placut de la inceput  dar nu si recenziile primului tur

In al 2 lea acum de data asta am simtit un suflu nou , corectat pro client si nu m-am pacalit

Chiar mi s-a parut ca isi da silinta sa serveasca clientul sa fie multumit , cu mine a reusit f bine

La corp e ca in poze apetisanta dar surpriza e figura care i punctul forte ,  frumusica foc

cu aroma orientala ruseasca tatarasca etc , fiind din est. 

Aveam intentii de explorarea a formelor voluptuoase dar vrajit de chipul ei m-am reorientat si cum atitudinea ei permitea m-am lasat prada unui lung  titsfuck cu  on egoist :-)

Un peisaj unic  gurita mica de gillette plina si okii superbi privindu -ma 

Desi zicea ea ca de asa grosime nu a dat - de vina e si ea ca face parte dintre cele care reusesc sa imi umfle vena la max - si fiind  ffff stramta , e remarcabil ca asa cu rabdare si incetisor am reusit sa facem un np care mie mi-a placut maxim iar ei probabil gen ah-au dar cum eram pe modul egoist mie imi parea ca i numa ah-ah :-)

Ca sa nu chinui totusi fata cu greu m-am smuls din singura pozitie facuta,  misionar , spre a ma lasa finalizat din on.

On ul e bun desi are gurita mica o foloseste cu elan si drag de munca. Dt rezonabil , suficient , pe la jumate .

FK foarte dulce si bun cu buze naturale ten finut.

Ea e o finuta in ciuda formelor mai generoase, se umbla usor cu ea.

Sanii mi-au placut chiar dc la asa volum nu pot sta obraznici ci mai strviti sub propria greutate insa is placuti la manuire eu m-am jucat cu ei ca nu mereu gasim xxx size tits.

E foarte atenta cu igiena , apa de gura control la culoarea tegumentelor :-) sa fie naturala dar nu prea o ajuta locatia cam forjata , o stiu ca am mai fost acolo.

De aceea recomand rebreanu e net superior , nu degeaba merg atatea acolo , e bun.

Dar e ok si aici , pozitia in oras e buna, usor de ajuns, etaj 1 , e acceptabil .

Eu o recomand cu incredere si dc se poarta cu toti asa cum am avut eu parte sau chiar mai bine cred ca va avea succes la noi.

300 achitati la inceput 

vreo 45 min actiune

Multumesc Mieruna :-)

• Like 8
  • Inimioara 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat
La 22.05.2023 la 12:27, Miruna07 a spus:

☺️

💎sex oral protejat/neprotejat (in funcție de igiena)🫦👅

💎 sex normal(protejat)😍😍

💎Anal(Protejat)-Extra 100lei🍑🍑

💎mici fantezii (anilingus pasiv, cunnilingus, 69, diferite poziții)

💋Fk- in funcție de igiena(50 lei extra)

💎masaj de relaxare👐🏼

💎finalizare corporală(sau faciala extra 50 lei)  💦💦

💎dețin și jucării

Cadoul meu  

🎁150 = finalizarea (maxim 30 min)😻

🎁250 = ora (60 min)🥰🥰

Buna dragilor va astept la programări  pe WhatsApp pupici 👄👄👄

Vizitator fucku87
Postat

Mă bucur că am reușit să o vizitez pe Miruna înainte de a fi vizitată de @tomson 🤣🤣🤣 . Nu voi intra foarte mult in detalii,  dar pentru mine a fost o oră frumoasă petrecută în compania ei . Este o fată frumoasă,  cu bun simț și este pro client. Poate nu are cel mai demențial oral dar eu unul nu am ce sa reproșez.  De la începutul vizitei până la final a fost o experiență frumoasă. Ba mai mult la plecare vroia sa imi dea și o bombonică....Dar am refuzat-o deoarece a fost ea o bombonică 😉 

Reputație: 5778
Postat
Acum 8 ore, fucku87 a spus:

Mă bucur că am reușit să o vizitez pe Miruna înainte de a fi vizitată de @tomson 🤣🤣🤣 . Nu voi intra foarte mult in detalii,  dar pentru mine a fost o oră frumoasă petrecută în compania ei . Este o fată frumoasă,  cu bun simț și este pro client. Poate nu are cel mai demențial oral dar eu unul nu am ce sa reproșez.  De la începutul vizitei până la final a fost o experiență frumoasă. Ba mai mult la plecare vroia sa imi dea și o bombonică....Dar am refuzat-o deoarece a fost ea o bombonică 😉 

este poate cea mai petite dintre cate am vizitat

Vizitator
Postat

Buna drăguții mei ☺️ Locuri libere pentru programări 🥰 

Vizitator
Postat

Buna♥️🤗🤗 ULTIMA SĂPTĂMÂNA LA VOI IN ORAȘ!😗 Va pup și va aștept la ultimele Programări.

Vizitator
Postat

Buna frumoșilor 😍 De la 17:00 va aștept la programări 👅 kiss 😻

Vizitator
Postat

Buna Dimi👄🤗 Ultimele 2 zile la voi in oraș,disponibilă Pt  programări de la ora 17:00😻🥰O zi frumoasa va doresc 

Vizitator
Postat
Acum 3 ore, Gangiubass a spus:

@Miruna07

Bună😘

Mâine fiind ultima zi?

Ce program vei avea mâine?

Mersi!😊

Buna💋 maine programul va fi de la 10:00 la 23:00 👄

Vizitator
Postat

Buna seara dragii mei, țin sa va anunt ca a intervenit ceva🛑 și maine nu voi mai putea face nici o Programare! Va doresc toate cele bune și voi reveni cu Drag in orașul vostru ‼️‼️‼️‼️‼️pupici 😘😘

Vizitator
Postat

Hei 👋♥️ Astazi am revenit dragilor dar abia de maine voi începe programul‼️Va imbratisez și va aștept pe whatssap sa stabilim o întâlnire,pupici dulci 💋💋🤗  

Vizitator
Postat

Am început programul dragilor 😍 Disponibilă pana la 23:00 ,va astept cu drag 🤗

Vizitator
Postat

🥰😍👅👅

Vizitator
Postat
La 22.05.2023 la 12:27, Miruna07 a spus:

Neața frumoșilor,liberă Pt programări 😻♥️ Va aștept cu drag ☺️

💎sex oral protejat/neprotejat (in funcție de igiena)🫦👅

💎 sex normal(protejat)😍😍

💎Anal(Protejat)-Extra 100lei🍑🍑

💎mici fantezii (anilingus pasiv, cunnilingus, 69, diferite poziții)

💋Fk- in funcție de igiena(50 lei extra)

💎masaj de relaxare👐🏼

💎finalizare corporală(sau faciala extra 50 lei)  💦💦

💎dețin și jucării

Cadoul meu  

🎁150 = finalizarea (maxim 30 min)😻

🎁250 = ora (60 min)🥰🥰

Locuri libere pentru programări 😘

Vizitator
Postat

Neața 🤗 

DISPONIBILA ❤️‼️ 

Vizitator
Postat

Locuri disponibile dragilor 

Vizitator
Postat

bifat-am o primă vizită la  domnița Miruna zilele acestea.

Modalitate de contact WhatsApp cu confirmarea 30min înainte de întalnire.Locatie pe Divizia 9 Cavalerie,garsonieră micuța dar curată,la baie cele (strict) necesare & prosop(big one).

Miruna o fată frumușică cu piercing in obrăjor care îi stă chiar bine plus vreo 2 tatoo. Punctul forte sunt sânii de dimensiuni mai mult decât generoase de care m-am putut bucura din plin atât la preludiu cât și în timpul acțiunii. ON sa zicem ok(no deep sau atentie la  vecini))  dar cu priviri d'alea pătimașe și bătăi pe limbă. Igiena in regula zic eu la 69 testată.Accepta COB dar numai pe sâni ceea ce am și pus in practica la al doilea număr. 

O întâlnire destul de reușită. cadoul 250 lei pt ceva mai putin de 1h.

Vizitator
Postat
Acum 9 ore, Decius a spus:

bifat-am o primă vizită la  domnița Miruna zilele acestea.

Modalitate de contact WhatsApp cu confirmarea 30min înainte de întalnire.Locatie pe Divizia 9 Cavalerie,garsonieră micuța dar curată,la baie cele (strict) necesare & prosop(big one).

Miruna o fată frumușică cu piercing in obrăjor care îi stă chiar bine plus vreo 2 tatoo. Punctul forte sunt sânii de dimensiuni mai mult decât generoase de care m-am putut bucura din plin atât la preludiu cât și în timpul acțiunii. ON sa zicem ok(no deep sau atentie la  vecini))  dar cu priviri d'alea pătimașe și bătăi pe limbă. Igiena in regula zic eu la 69 testată.Accepta COB dar numai pe sâni ceea ce am și pus in practica la al doilea număr. 

O întâlnire destul de reușită. cadoul 250 lei pt ceva mai putin de 1h.

Mulțumesc frumos pentru recenzie ☺️Te mai aștept cu mare drag 💋 🫶🏾

Vizitator
Postat

Disponibilă Pt programări dragilor ‼️‼️ Pupici va aștept 😘😘😘

Vizitator
Postat

Buna dragii mei locuri disponibile de la ora 17:00 👅Va astept 💋😘

Vizitator
Postat

Buna seara dragilor programul meu de maine va fi de la 10:00 la 00:00. Programările se fac  pe whatssap . Pupici 💋💋

Vizitator
Postat
La 15.06.2023 la 17:02, Miruna07 a spus:

Locuri disponibile dragilor 🫶🏾👇🏼👌

4CC82D0A-126C-4AA5-BA09-3902EC6669EB.jpeg

Buna frumoșilor👌👅locuri disponibile va aștept 🥰 Programul va fi pana la 00:00

Vizitator
Postat

🤑DISPONIBILĂ, VA AȘTEPT DRAGILOR 😙 😍

Vizitator
Postat

Buna dragilor locuri disponibile pana la 00:00 😍☺️

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...