Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 21, 2023 Partajează Postat Iunie 21, 2023 SERVICIILE MELE 🤗💋 💎sex oral protejat/neprotejat (in funcție de igiena) 💎Fk-50 lei extra 💎 sex normal(protejat) 💎mici fantezii (anilingus pasiv, cunnilingus, 69, diferite poziții) 💎masaj de relaxare( La ora) 💎finalizare corporală 💎Finalizare faciala-100 lei extra 💎Cadoul meu 🎁200= finalizarea (maxim 30 min) 🎁350= ora (60 min) Deplasări (hotel) pentru minim o ora și tariful este 500 (+ extra dacă este cazul) Programările se fac doar pe whatssap 🤗 ‼️‼️ NU ACCEPT CU BILE , sau alte accesorii ‼️‼️ Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 21, 2023 Partajează Postat Iunie 21, 2023 Locuri libere pentru programări 🥰 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 22, 2023 Partajează Postat Iunie 22, 2023 Cu cine ma joc azi ? 😻🥵😋 PROGRAM DE LUCRU PANA LA 23:00 🍭150 finalizarea 🍭250 Ora Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 22, 2023 Partajează Postat Iunie 22, 2023 Buna seara dragilor, va anunt ca de maine îmi voi schimba locația,voi fi pe Strada Take Ionescu. 💋💋 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 23, 2023 Partajează Postat Iunie 23, 2023 Buna dragilor va aștept la noua mea Locatie 📍Strada Take Ionescu 29 Langa ING. Apartamentul este dotat cu,clima și toate cele necesare 😍 . DISPONIBILITATE PANA LA 23:00 PROGRAMĂRI PE WHATSSAP Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2023 Partajează Postat Iunie 24, 2023 La 22.06.2023 la 14:24, Miruna07 a spus: Cu cine ma joc azi ? 😻🥵😋 PROGRAM DE LUCRU PANA LA 23:00 🍭150 finalizarea 🍭250 Ora Buna frumoșilor 🥰 Disponibilă Pt programări 💋😋 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2023 Partajează Postat Iunie 26, 2023 La 23.06.2023 la 14:24, Miruna07 a spus: Buna dragilor va aștept la noua mea Locatie 📍Strada Take Ionescu 29 Langa ING. Apartamentul este dotat cu,clima și toate cele necesare 😍 . DISPONIBILITATE PANA LA 23:00 PROGRAMĂRI PE WHATSSAP Disponibilă dragii mei 😍 pupici 💎sex oral protejat/neprotejat (in funcție de igiena) 💎 sex normal(protejat) 💎 Fk-extra 50 lei 💎mici fantezii (anilingus pasiv, cunnilingus, 69, diferite poziții) 💎masaj de relaxare( La ora) 💎finalizare corporală(sau faciala extra 50 lei) 💎dețin și jucării Cadoul meu 🎁150 = finalizarea (maxim 30 min) 🎁250 = ora (60 min) Deplasări (hotel) pentru minim o ora și tariful este 500 (+ extra dacă este cazul) 🤗 ‼️‼️ NU ACCEPT CU BILE , sau alte accesorii ‼️‼️ Link spre comentariu
Membru Premium nellu2012 Reputație: 13944 Postat Iunie 27, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Partajează Postat Iunie 27, 2023 Am vizitat-o si eu ieri pe Miruna. Programarea (telefonica) a decurs fara probleme, in jumatate de ora de la apel fiind la ea in apartament. Locatia OK, nu lux, insa ai tot ce-ti trebuie, inclusiv o “bucata” catel, foarte simpatic de altfel si foarte cuminte. Nici nu stii ca e in apartament. Despre Miruna pot spune ca mi-a placut. Parerea mea ca arata mai bine in realitate decat in poze: frumoasa la fata, cu niste sani exceptionali, cu ceva carne pe ea si placuta la vorba. Dupa dusul de rigoare si plata aferenta intalnirii (200 de lei pentru ca am vrut si sarut) am trecut la treaba, adica la sarut. Un sarut bun, nu sa ma dea pe spate, dar nici facut in bataie de joc. Dupa sarut i-am facut cateva minute de oral, insa, desi fata s-a manifestat bine, nu am reusit sa o termin (zicea ca se termina greu iar eu nu prea am avut timp). Am schimbat apoi rolurile si a trecut Miruna la oral. Un oral “decent”, fara atentie la vecinatati, fara artificii, fara deep si fara maini (asta dupa ce i-am atras atentia sa lase manuta de-o parte, deoarece avea tendinta sa o foloseasca). Dupa cateva minute, am cerut pelerina si am intrat. Senzatia buna, dar cu siguranta era si mai buna daca nu folosea gel. La normal, Miruna se manifesta bine, da contre, te mangaie, te saruta si cel mai important, reuseste sa te termine. Lucru care s-a si intamplat cu mine dupa doar cateva minute (nu foarte multe). La final inca un dus, o tigara si ...la drum ca aveam treaba (cel putin eu). Timp total petrecut: exact 30 de minute, cu vreo 20 minute de actiune efectiva. Jurizare: locatie: 9 (desi ai tot ce-ti trebuie, nu pot da 10. Locatia e destul de expusa si intre noi fie vorba, sunt alte apartamente care arata mult ma bine) aspect general fata: 9 (pentru o fata plinuta ca ea, arata foarte bine. Sanii, in acceptiunea mea, sunt de 10 iar fatza de 9,5) igiena: 10 (nu am simtit nimic suspect nici sus si nici jos) atitudine: 10 (nu am ce sa bag de vina) oral (neprotejat): 9 (nu a avut nimic special, insa nici nu a fost facut de mantuiala. Iar de oprit s-a oprit cand i-am spus eu, nu dupa 2-3 minute cum fac altele) normal (protejat): 9 (daca nu folosea gelul, poate dadeam mai mult. Asa...) GFE: 9 (sarut bun, insa a lipsit ceva) raport calitate/pret: bun – 200 de lei – (era foarte bun daca sarutul era...mai pe placul inimii mele) de recomandat: DA. Nu am niciun motiv sa nu o recomand. Mie chiar mi-a placut cum arata Miruna. Iar pentru cei carora le plac fetele cu carnita pe ele, Miruna poate fi o varianta...chiar foarte buna. CIOCANE TARI SA AVETI! 7 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2023 Partajează Postat Iunie 27, 2023 ‼️‼️INDISPONIBILA‼️ 3-4 zile dragilor 🛑 Voi anunta revenirea pupici 😚😘 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 30, 2023 Partajează Postat Iunie 30, 2023 Buna Dimineata dragilor,am revenit 😍😍 .Va aștept la programări 🍭😘🤗 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 30, 2023 Partajează Postat Iunie 30, 2023 La 27.06.2023 la 6:43, nellu2012 a spus: Am vizitat-o si eu ieri pe Miruna. Programarea (telefonica) a decurs fara probleme, in jumatate de ora de la apel fiind la ea in apartament. Locatia OK, nu lux, insa ai tot ce-ti trebuie, inclusiv o “bucata” catel, foarte simpatic de altfel si foarte cuminte. Nici nu stii ca e in apartament. Despre Miruna pot spune ca mi-a placut. Parerea mea ca arata mai bine in realitate decat in poze: frumoasa la fata, cu niste sani exceptionali, cu ceva carne pe ea si placuta la vorba. Dupa dusul de rigoare si plata aferenta intalnirii (200 de lei pentru ca am vrut si sarut) am trecut la treaba, adica la sarut. Un sarut bun, nu sa ma dea pe spate, dar nici facut in bataie de joc. Dupa sarut i-am facut cateva minute de oral, insa, desi fata s-a manifestat bine, nu am reusit sa o termin (zicea ca se termina greu iar eu nu prea am avut timp). Am schimbat apoi rolurile si a trecut Miruna la oral. Un oral “decent”, fara atentie la vecinatati, fara artificii, fara deep si fara maini (asta dupa ce i-am atras atentia sa lase manuta de-o parte, deoarece avea tendinta sa o foloseasca). Dupa cateva minute, am cerut pelerina si am intrat. Senzatia buna, dar cu siguranta era si mai buna daca nu folosea gel. La normal, Miruna se manifesta bine, da contre, te mangaie, te saruta si cel mai important, reuseste sa te termine. Lucru care s-a si intamplat cu mine dupa doar cateva minute (nu foarte multe). La final inca un dus, o tigara si ...la drum ca aveam treaba (cel putin eu). Timp total petrecut: exact 30 de minute, cu vreo 20 minute de actiune efectiva. Jurizare: locatie: 9 (desi ai tot ce-ti trebuie, nu pot da 10. Locatia e destul de expusa si intre noi fie vorba, sunt alte apartamente care arata mult ma bine) aspect general fata: 9 (pentru o fata plinuta ca ea, arata foarte bine. Sanii, in acceptiunea mea, sunt de 10 iar fatza de 9,5) igiena: 10 (nu am simtit nimic suspect nici sus si nici jos) atitudine: 10 (nu am ce sa bag de vina) oral (neprotejat): 9 (nu a avut nimic special, insa nici nu a fost facut de mantuiala. Iar de oprit s-a oprit cand i-am spus eu, nu dupa 2-3 minute cum fac altele) normal (protejat): 9 (daca nu folosea gelul, poate dadeam mai mult. Asa...) GFE: 9 (sarut bun, insa a lipsit ceva) raport calitate/pret: bun – 200 de lei – (era foarte bun daca sarutul era...mai pe placul inimii mele) de recomandat: DA. Nu am niciun motiv sa nu o recomand. Mie chiar mi-a placut cum arata Miruna. Iar pentru cei carora le plac fetele cu carnita pe ele, Miruna poate fi o varianta...chiar foarte buna. CIOCANE TARI SA AVETI! Mulțumesc frumos dragule , te pup și te mai aștept cu mare drag 🥰💋 Pupici Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 30, 2023 Partajează Postat Iunie 30, 2023 Buna băieți locuri disponibile pana la ora 22:00 , va aștept 🥰🍭 Link spre comentariu
rock10 Reputație: 593 Postat Iulie 1, 2023 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Iulie 1, 2023 La 12.05.2023 la 15:59, Miruna07 a spus: Hei frumosilor 😍 Astăzi mai am locuri libere de la 19:30. Iar programul meu începând de maine va fi de la 10:00 la 23:00 ( Nu voi mai putea posta pana la reînnoirea abonamentului ) PROGRAMARI WHATSSAP 🔞🤗🤗Va aștept cu mare drag 😘 Pozitia din aceste poze hmm mi-aș dori sa incerc cu Miruna după cum stă. E ce trebuie .Nu am ajuns la ea dar sper sa o fac .. 🌹 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2023 Partajează Postat Iulie 1, 2023 Buna dragilor 🙂 DISPONIBILĂ PENTRU PRPOGRAMARI 🤩 Pupici 😊 Link spre comentariu
candy1980 Reputație: 17 Postat Iulie 1, 2023 Partajează Postat Iulie 1, 2023 Buna @miruna07 as vrea sa. Vizitez ms Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2023 Partajează Postat Iulie 1, 2023 Acum 7 ore, rock10 a spus: Pozitia din aceste poze hmm mi-aș dori sa incerc cu Miruna după cum stă. E ce trebuie .Nu am ajuns la ea dar sper sa o fac .. 🌹 Te aștept pe whatssap Pt Programare 😘 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2023 Partajează Postat Iulie 2, 2023 Buna 🤗DISPONIBILĂ 😻 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2023 Partajează Postat Iulie 3, 2023 Hei dragilor 😻 Va aștept la programări pupici 🍭🤗 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2023 Partajează Postat Iulie 4, 2023 Locuri libere dragilor 🍭 Va aștept la programări 💋 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 5, 2023 Partajează Postat Iulie 5, 2023 La 22.06.2023 la 14:24, Miruna07 a spus: Cu cine ma joc azi ? 😻🥵😋 PROGRAM DE LUCRU PANA LA 23:00 🍭150 finalizarea 🍭250 Ora Disponibilă 🍭♥️👅🥵🥵 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2023 Partajează Postat Iulie 6, 2023 Buna dragilor 💋 Disponibilă pana la 23:00🤗🍭❤️ Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 7, 2023 Partajează Postat Iulie 7, 2023 Locuri libere 😊💋!! Va aștept cu drag 🥰🤩 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2023 Partajează Postat Iulie 8, 2023 Acum 22 ore, Miruna07 a spus: Locuri libere 😊💋!! Va aștept cu drag 🥰🤩 DISPONIBILĂ DRAGII MEI 🥵😻😻😋 Link spre comentariu
LingPizdaa Reputație: -95 Postat Iulie 10, 2023 Oras:Yas Oras:Yas Partajează Postat Iulie 10, 2023 mai esti in timisora Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 11, 2023 Partajează Postat Iulie 11, 2023 DISPONIBILĂ DRAGILOR,VA AȘTEPT LA PROGRAMĂRI 💋💋💋 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum