Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 25, 2023 Partajează Postat Iulie 25, 2023 Disponibilă pana la 23:00 dragilor 💋Va aștept 😻😚 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 26, 2023 Partajează Postat Iulie 26, 2023 Hei dragilor astăzi voi fi disponibilă pana la 23:00 🤗Maine INDISPONIBILĂ ‼️‼️‼️ Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 28, 2023 Partajează Postat Iulie 28, 2023 Buna dimineața 😊 ASTĂZI este ultima zi in orașul vostru , va pup și va aștept la ultimele programări 💋 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 28, 2023 Partajează Postat Iulie 28, 2023 Buna seara dragilor ! NU MAI AM NICIUN LOC DISPONIBIL .Mi-a făcut plăcere sa va cunosc și sa interacționez cu așa persoane minunate,sper sa ne revedem cu bine data viitoare când voi reveni. Toate cele bune va doresc 🥰♥️♥️ Link spre comentariu
AloBazaBaza Reputație: -68 Postat Septembrie 10, 2023 Oras:Marte Oras:Marte Partajează Postat Septembrie 10, 2023 mai esti dispo ? 1 Link spre comentariu
ElementulX Reputație: 3 Postat Octombrie 17, 2023 Oras:marte Oras:marte Partajează Postat Octombrie 17, 2023 Miruna pe ce oras mai lucri ? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2023 Partajează Postat Decembrie 8, 2023 Hei dragilor!! 🤗🤗😘 Nu ne am mai văzut de mult timp așa ca m am gândit sa revin in orașul vostru,peste 3 zile . Voi reveni cu locația exactă când voi ajunge , pupici 😘😘 Telfonul va fi deschis pentru programări 👅 (De preferat mesaje whatssap) https://onlyfans.com/rebecaaa086 Link spre comentariu
Membru Premium danp123 Reputație: 2812 Postat Decembrie 9, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Partajează Postat Decembrie 9, 2023 Draga @Miruna07 am si eu o nelamurire... poate o clarifici. Oferi FK si sex anal? Am observat ca in listele de servicii oferite, acestea 2 ba apar, ba dispar! Daca vreau o ora cu tine, incluzand serviciile de mai sus ar fi RON 250.00 (o ora cu 2 finalizari) + 50 (FK) + 100 (anal) = RON 400.00 o ora in compania ta cu tot ce-mi doreste inimioara! Zic bine, sau sunt total pe langa (n-ar fi prima data.... probabil nici ultima)?! 1 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum