florinc20 Reputație: 149 Postat Aprilie 15, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Aprilie 15, 2023 Ofer spre închiriere in regim hotelier, apartament 2 camere, vizavi de Eso Girocului. Zona retrasa, locuri de parcare Apartamentul este in bloc nou, mobila noua. 0766.240.495 1
m0f0ss Reputație: 287 Postat Mai 25, 2023 Postat Mai 25, 2023 Ofer spre inchiriere, in regim hotelier: - Apartament 2 camere, mobilat si utilat, AC, balcon, interfon, locuri de parcare, Iulius.Mall - Lipovei. - Apartament 2 camere, mobilat si utilat, AC, balcon, interfon, locuri de parcare, L. Rebreanu. ROG SERIOZITATE! * Preturi negociabile 🙂 Detalii in PM. 1
johndoe73 Reputație: 0 Postat Mai 27, 2023 Postat Mai 27, 2023 Pune si tu un nr de telefon ca nu toti avem posibilitatea sa trimitem PM
M0ff0ss Reputație: 525 Postat August 6, 2024 Oras:T M Oras:T M Postat August 6, 2024 Acum 2 ore, Cozonac77 a spus: ... E apartamentul ăla de pe Rebreanu defect... Te tot lasă omu' să tot bagi bâză cu "Rebreanu'-n sus și "Rebreanu'"-n jos (ca o blondă din-aia de nu-i mai tace gura).. dar, totuși 🙂
manutm Reputație: 3089 Postat August 6, 2024 Oras:Tm Oras:Tm Postat August 6, 2024 12 minutes ago, M0ff0ss said: Te tot lasă omu' să tot bagi bâză cu "Rebreanu'-n sus și "Rebreanu'"-n jos (ca o blondă din-aia de nu-i mai tace gura).. dar, totuși 🙂 Ii apartamentul tau? 2
Membru Premium Cozonac77 Reputație: 4174 Postat August 6, 2024 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Membru Premium Postat August 6, 2024 Acum 24 minute, M0ff0ss a spus: Te tot lasă omu' să tot bagi bâză cu "Rebreanu'-n sus și "Rebreanu'"-n jos (ca o blondă din-aia de nu-i mai tace gura).. dar, totuși 🙂 Totuși... N-am zis nimic rău legat de fete. I prefer blondes! (Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum