Sari la conținut

20 ani

Postări Recomandate

• Oras:Romania
Postat
Acum 34 minute, arkanas a spus:

probabil ca o face pt bani multi daca e dispusa la normal neprotejat

Cere 250 lei, nu asta contează cât cere, problema e ca o face.....nebuni sunt destui. Eu ca să ma asigur ca sunt ok fetele le întreb și lucrul asta, în momentul în care accepta pentru o suma "x" clar nu e de mers pentru mine. Fiecare face ce vrea cu sănătatea lui. 

• pisicuts a schimbat titlul în 20 ani
  • Oras:Slobozia
Postat
Acum 3 ore, claudiu2510 a spus:

Cere 250 lei, nu asta contează cât cere, problema e ca o face.....nebuni sunt destui. Eu ca să ma asigur ca sunt ok fetele le întreb și lucrul asta, în momentul în care accepta pentru o suma "x" clar nu e de mers pentru mine. Fiecare face ce vrea cu sănătatea lui. 

corect 👍

Postat
Acum 3 ore, nimsoc9 a spus:

Nu vreau să bag mana in foc pentru ea , dar eu când am cerut detalii nu a specificat nimic despre normal neprotejat.

eu cred ca daca au nevoie urgenta de bani atunci accepta, merg pe principiul ca doar odata nu li se intampla nimic....niste inconstiente. Insa mai sunt si idiotii ce vor normal si anal neprotejat, de oral nu mai vorbesc ca 99% asa vor. Ganditi-va dupa ce a facut anal neprotejat cu unul infectat de hepatite sau hiv sa il ia pe altul la oral neprotejat 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

• Oras:Brasov
Postat
1 oră în urmă, arkanas a spus:

eu cred ca daca au nevoie urgenta de bani atunci accepta, merg pe principiul ca doar odata nu li se intampla nimic....niste inconstiente. Insa mai sunt si idiotii ce vor normal si anal neprotejat, de oral nu mai vorbesc ca 99% asa vor. Ganditi-va dupa ce a facut anal neprotejat cu unul infectat de hepatite sau hiv sa il ia pe altul la oral neprotejat 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

Nu te contrazic, clar sunt foarte mulți inconștienți 

Postat
Acum 5 ore, Iepurila84 a spus:

Aha, într-adevăr și înainte avea tot poza asta în anunț.

Bine de știut, păcat ca nu mai sunt burlac 😁

Și dacă erai burlac la o petrecere cu asa ceva divorțezi rapid cu rețeta  in mana 😂😂😂

Postat

Vrajeala cu recenzia buna, e o figuranta care cere sume mari si care nu are experienta in nimic, pentru un show de strip de 15 minute cere 750 de lei 😂😂si ca sa mai stea o ora cu tine dupa la un pahar alte 300 de lei, plina de basini si nici macar nu arata in mare fel ca sa o numesti VIP, clar de evitat! 

• Like 1
Postat

Fata este chiar bună. Foarte dulce, tânăr, frumos (corpul este clar din fotografie). Apoi face ceea ce promite. Oral adancime para prezervativ cu totul merge în gură. Face bine ceea ce ar trebui să facă, dar nu este pretențios. Pentru mine experienta a fost foarte pozitiva. Dar nu este deloc ieftina de fapt (350 jumatate de ora). Și nu este activitatea principală (atunci nu e foarte disponibil).

Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 1 oră, st_xxx a spus:

Fata este chiar bună. Foarte dulce, tânăr, frumos (corpul este clar din fotografie). Apoi face ceea ce promite. Oral adancime para prezervativ cu totul merge în gură. Face bine ceea ce ar trebui să facă, dar nu este pretențios. Pentru mine experienta a fost foarte pozitiva. Dar nu este deloc ieftina de fapt (350 jumatate de ora). Și nu este activitatea principală (atunci nu e foarte disponibil).

Tu ai scris cu google translate? 

Postat
10 hours ago, JamesHunt said:

Tu ai scris cu google translate? 

Eu nu sunt roman. So largely yes with help of google. Still don't understand why don't you like my comment in substance. I found this forum to be amazingly useful, bcs ppl share their experiences, and not language skills. Especially if you're foreigner and have not experience here, I would say it is even more valuable for you... even if you need largely google help to understand what ppl say

• Like 1
  • Oras:in zona
  • Disponibila
  • Oras:in zona
  • Disponibila
Postat
Acum 28 minute, st_xxx a spus:

Eu nu sunt roman. So largely yes with help of google. Still don't understand why don't you like my comment in substance. I found this forum to be amazingly useful, bcs ppl share their experiences, and not language skills. Especially if you're foreigner and have not experience here, I would say it is even more valuable for you... even if you need largely google help to understand what ppl say

My recommendation is that you can visit girls which they where visit by old members of this forum and as well to bring your point of view in reviews.

Postat
16 minutes ago, b24ud said:

My recommendation is that you can visit girls which they where visit by old members of this forum and as well to bring your point of view in reviews.

Multumesc :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...