Sari la conținut

0739691843 / 0731853498 masaj Ruby


Postări Recomandate

  • Oras:TM
  • Oras:TM

Salutare!

A fost cineva la fatuca asta? Pare ca in ambele link-uri din Publi e aceeasi poza:

https://www.publi24.ro/anunturi/servicii/cosmetica-wellnes-medicale/anunt/ceau-dragilor-sunt-ruby-la-mine-nu-ai-mai-fost/i0g30521d98g71632hifg8he23458ig5.html

sau

https://www.publi24.ro/anunturi/servicii/cosmetica-wellnes-medicale/anunt/fac-masaj/h389052gd08i748fe21f51g9h9364220.html

Detalii: masaj de relaxare topless 150 ron, nud 200 ron, cu finalizare manuala, nu face oral sau normal.

Link spre comentariu

  • Membru Premium
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Acum 9 ore, Meddi a spus:

Chiar nu a fost nimeni aici? Am sunat și eu și am primit tariful 250 nud, 200 topless.

 

Am fost eu acum mai bine de jumatate de an. Locatia e undeva pe o straduta paralela cu Rebreanu, aproape de intersectia cu Sagului. Apartamentul destul de vechi, cu o masa de masaj in sufragerie. Fata, dupa cum se vede si din poza, e frumoasa la fata insa foooarte slaba. Zicea atunci ca vrea sa mai puna pe ea cateva kilograme. Ca sa va faceti o idee, trebuia sa mai puna vreo 10-15 dupa parerea mea. Nu mai tin minte cum a fost masajul pentru ca nu m-a interesat decat finalizarea. Stiu ca a trebuit sa duc munca de lamurire sa se dezbrace pana la chiloti (pe aia n-a vrut sa-i dea jos) si asta din cauza ca era putin complexata de felul cum arata. Ca si atitudine mie mi s-a parut OK, insa nu am revenit doar pentru atitudine. De platit tin minte ca am platit 200 de lei. As mai trece pe la ea doar sa vad daca a mai pus ceva kilograme si de ce nu, sa o vad dezbracata complet. Si nu in ultimul rand sa vad daca nu se poate mai mult. Cand am vizitat-o, am intrebat, dar am fost refuzat politicos dar nu categoric. Ceea ce imi spune ca poate, poate.

Atunci cand a fost eu mai impartea apartamentul cu o fata care are si ea anunt, una, tot asa, dragutica la fata si cu niste sani mari (cel putin asa se vedeau in poze). Cred ca mai sunt si acum impreuna, pentru ca exista si varianta masajului la 4 maini care e 400 de lei. Cel putin asa mi-au spus mie acu' vreo luna cand am sunat. 

P.S. Nu stiu cat te ajuta cele scrise de mine, dar daca tot ai intrebat, ti-am raspuns. N-am scris la momentul respectiv nimic, pentru ca nu mi s-a parut ca merita ...osteneala.

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...