Vizitator Reputație: 0 Postat August 7, 2023 Postat August 7, 2023 @sweetkati. Ți-am răsfoit un pic profilul și am constatat că arăți bine de tot . Pune și tu aici niște poze , să vadă băieți cu cine stau de vorbă.
Membru Premium silverlion Reputație: 2775 Postat August 7, 2023 Telefon: [email protected] Oras:Cape Town Telefon: [email protected] Oras:Cape Town Membru Premium Postat August 7, 2023 Acum 2 minute, potrivitu a spus: Ce draku procent să-mi dai tu mie? 😄😄 E mult 50% ? 😄😄 Salut confrate @potrivitu. Lasa femeia in pace ce ai? Nu suntem pe forum sa ne recomandam femei unul altuia sau sa ne certam cu ele. Suntem aici ca sa vizitam femeile despre care credem noi ca ni se potrivesc din punct de vedere sexual si nimic mai mult. Sa afirmi despre @Bruneta168 ca nu este o femeie misto din toate punctele de vedere si nu are un caracter frumos iti garantez ca te inseli amarnic. Iti dau cuvantul meu ca @Bruneta168 are un caracter frumos si stie ce inseamna onoarea si respectul! Cuvantul meu si coaiele sunt tot ce am in viata asta asa ca nu-mi dau cuvantul daca acesta nu este acoperit de fapte. 😉 Sa ai o saptamana frumoasa si lasa cearta cu femeile, sunt sigur ca ai lucruri mult mai importante de facut! 😉🍷🍷 3
Vizitator Reputație: 0 Postat August 7, 2023 Postat August 7, 2023 Acum 2 minute, silverlion a spus: Salut confrate @potrivitu. Lasa femeia in pace ce ai? Nu suntem pe forum sa ne recomandam femei unul altuia sau sa ne certam cu ele. Suntem aici ca sa vizitam femeile despre care credem noi ca ni se potrivesc din punct de vedere sexual si nimic mai mult. Sa afirmi despre @Bruneta168 ca nu este o femeie misto din toate punctele de vedere si nu are un caracter frumos iti garantez ca te inseli amarnic. Iti dau cuvantul meu ca @Bruneta168 are un caracter frumos si stie ce inseamna onoarea si respectul! Cuvantul meu si coaiele sunt tot ce am in viata asta asa ca nu-mi dau cuvantul daca acesta nu este acoperit de fapte. 😉 Sa ai o saptamana frumoasa si lasa cearta cu femeile, sunt sigur ca ai lucruri mult mai importante de facut! 😉🍷🍷 Ok Boss . Ești un băiat salon , așa că îți voi da un singur răspuns. Să ai o zi frumoasă Frate
Vizitator Reputație: 0 Postat August 7, 2023 Postat August 7, 2023 2 minutes ago, silverlion said: Salut confrate @potrivitu. Lasa femeia in pace ce ai? Nu suntem pe forum sa ne recomandam femei unul altuia sau sa ne certam cu ele. Suntem aici ca sa vizitam femeile despre care credem noi ca ni se potrivesc din punct de vedere sexual si nimic mai mult. Sa afirmi despre @Bruneta168 ca nu este o femeie misto din toate punctele de vedere si nu are un caracter frumos iti garantez ca te inseli amarnic. Iti dau cuvantul meu ca @Bruneta168 are un caracter frumos si stie ce inseamna onoarea si respectul! Cuvantul meu si coaiele sunt tot ce am in viata asta asa ca nu-mi dau cuvantul daca acesta nu este acoperit de fapte. 😉 Sa ai o saptamana frumoasa si lasa cearta cu femeile, sunt sigur ca ai lucruri mult mai importante de facut! 😉🍷🍷 Nu-ti bate capul , nu trebuie sa știe el ceva despre mine , îl las in pace ca încă mai am Gramul ăla de respect , dar dacă ma mai înțeapă , îl fac sa-și șteargă contul …
JocelynEon Reputație: 11900 Postat August 7, 2023 Postat August 7, 2023 1 minute ago, silverlion said: Salut confrate @potrivitu. Lasa femeia in pace ce ai? Nu suntem pe forum sa ne recomandam femei unul altuia sau sa ne certam cu ele. Suntem aici ca sa vizitam femeile despre care credem noi ca ni se potrivesc din punct de vedere sexual si nimic mai mult. Sa afirmi despre @Bruneta168 ca nu este o femeie misto din toate punctele de vedere si nu are un caracter frumos iti garantez ca te inseli amarnic. Iti dau cuvantul meu ca @Bruneta168 are un caracter frumos si stie ce inseamna onoarea si respectul! Cuvantul meu si coaiele sunt tot ce am in viata asta asa ca nu-mi dau cuvantul daca acesta nu este acoperit de fapte. 😉 Sa ai o saptamana frumoasa si lasa cearta cu femeile, sunt sigur ca ai lucruri mult mai importante de facut! 😉🍷🍷 All I have in this world is my balls and my word! And I don't break 'em for no one.
Vizitator Reputație: 0 Postat August 7, 2023 Postat August 7, 2023 @Rebekaxxx. Am intră și pe profilul tău 😘 Mama natură , a fost tare darnică cu tine . Dacă se poate o poză cu tine și aici , ne-ar prinde tare bine . Și cred că și ție. Zi frumoasă.
andrei_911 Reputație: 1330 Postat August 7, 2023 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat August 7, 2023 32 minutes ago, JocelynEon said: 1 2 1
Membru Premium silverlion Reputație: 2775 Postat August 7, 2023 Telefon: [email protected] Oras:Cape Town Telefon: [email protected] Oras:Cape Town Membru Premium Postat August 7, 2023 Acum 2 minute, potrivitu a spus: Ok Boss . Ești un băiat salon , așa că îți voi da un singur răspuns. Să ai o zi frumoasă Frate Si eu te-am considerat si te consider baiat de salon in ciuda disputelor pe care le mai ai tu din cand in cand cu femeile dar stiu ca poti fi si gentleman atunci cand vrei. Sa ai o zi frumoasa! 😉🍷🍷
Membru Premium silverlion Reputație: 2775 Postat August 7, 2023 Telefon: [email protected] Oras:Cape Town Telefon: [email protected] Oras:Cape Town Membru Premium Postat August 7, 2023 Acum 6 minute, JocelynEon a spus: All I have in this world is my balls and my word! And I don't break 'em for no one. Exact confrate @JocelynEon vezi cine stie, cunoaste! 😁 I-am rupt pe Ghencea, i-am rupt la noi acasa! 😉 Daca nici anul asta nu luam campionatul. Ma las de futut si ma apuc de table! 😂😂 1 1
JocelynEon Reputație: 11900 Postat August 7, 2023 Postat August 7, 2023 1 minute ago, silverlion said: Exact confrate @JocelynEon vezi cine stie, cunoaste! 😁 I-am rupt pe Ghencea, i-am rupt la noi acasa! 😉 Daca nici anul asta nu luam campionatul. Ma las de futut si ma apuc de table! 😂😂 Îl luăm sigur pariez apartamentul că anul ăsta îl câștigăm! 1
Membru Premium silverlion Reputație: 2775 Postat August 7, 2023 Telefon: [email protected] Oras:Cape Town Telefon: [email protected] Oras:Cape Town Membru Premium Postat August 7, 2023 Acum 10 minute, Bruneta168 a spus: Nu-ti bate capul , nu trebuie sa știe el ceva despre mine , îl las in pace ca încă mai am Gramul ăla de respect , dar dacă ma mai înțeapă , îl fac sa-și șteargă contul … Incheie subiectul, te rog! Stai linistita confratele @potrivitu nu te va mai intepa. 🤗😘 1
Vizitator Reputație: 0 Postat August 7, 2023 Postat August 7, 2023 Acum 3 minute, silverlion a spus: Si eu te-am considerat si te consider baiat de salon in ciuda disputelor pe care le mai ai tu din cand in cand cu femeile dar stiu ca poti fi si gentleman atunci cand vrei. Sa ai o zi frumoasa! 😉🍷🍷 Nu știu ce ai văzut tu frate Da îți spun 100% că nu eu mă leg de ele . Ele ( două , hai trei) se tot legă de mine . Poate nu și urmărit firul postărilor niciodată nu i-am vorbit urât Anei . Ba mai mult , chiar îmi era dragă. Aia e , ea a vrut să se certe cu mine . Aceiași părere o am și eu despre tine , doar că te rog să fii un picuț mai atent .
Membru Premium silverlion Reputație: 2775 Postat August 7, 2023 Telefon: [email protected] Oras:Cape Town Telefon: [email protected] Oras:Cape Town Membru Premium Postat August 7, 2023 Chiar acum, potrivitu a spus: Nu știu ce ai văzut tu frate Da îți spun 100% că nu eu mă leg de ele . Ele ( două , hai trei) se tot legă de mine . Poate nu și urmărit firul postărilor niciodată nu i-am vorbit urât Anei . Ba mai mult , chiar îmi era dragă. Aia e , ea a vrut să se certe cu mine . Aceiași părere o am și eu despre tine , doar că te rog să fii un picuț mai atent . Ok, voi fi mai atent! 😉🍷🍷
Membru Premium silverlion Reputație: 2775 Postat August 7, 2023 Telefon: [email protected] Oras:Cape Town Telefon: [email protected] Oras:Cape Town Membru Premium Postat August 7, 2023 Acum 6 minute, JocelynEon a spus: Îl luăm sigur pariez apartamentul că anul ăsta îl câștigăm! Este imperios necesar! Nu as vrea sa ma apuc de table! 😂😂 1
Membru Premium MisterX Reputație: 25344 Postat August 7, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat August 7, 2023 Acum 59 minute, Bruneta168 a spus: Bai omule încetează , ce pula mea ai ? Dacă nu ma recomanzi tu , nu ma fute nimeni ? Sau cum? Ca nu te înțeleg ? Ce sloboz ai ? Nu-ti mai merg treburile ? Tu ma înțepi ! Cum plm îți permiți sa ma pomenești in discuțiile tale ? Pe ce motiv ? @MisterX , deci el te convine sa mergi la curve , am inteles spor sa ai și tu ! Ana, in primul rand nu ma bagati in disputa voastra, valabil si pentru colegul@potrivitu. Cand eram la inceput pe forum mi-a recomandat multe fete la care a fost el, sau despre care stia ca fac serviciile care imi plac mie. Si da, mi-a spus si de tine. La tine am ajuns relativ tarziu, dar ce m-a convins nu a fost el, ci recenziile primite de tine, in special una cu finalizare in gat, una din fanteziile mele 😊 Nu am nevoie de nimeni sa ma trimita la futut sau sa insiste pentru ca ma duc singur de placere! 😂 Legat de fetele si discutiile de aici, cum i-am spus si lui in privat, pe mine ma intereseaza doar sa va fut, nu sa ma bag in certurile voastre! Asa ca puteti continua daca va place cearta, dar fara mine! 4 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu!
Vizitator Reputație: 0 Postat August 7, 2023 Postat August 7, 2023 Just now, MisterX said: Ana, in primul rand nu ma bagati in disputa voastra, valabil si pentru colegul@potrivitu. Cand eram la inceput pe forum mi-a recomandat multe fete la care a fost el, sau despre care stia ca fac serviciile care imi plac mie. Si da, mi-a spus si de tine. La tine am ajuns relativ tarziu, dar ce m-a convins nu a fost el, ci recenziile primite de tine, in special una cu finalizare in gat, una din fanteziile mele 😊 Nu am nevoie de nimeni sa ma trimita la futut sau sa insiste pentru ca ma duc singur de placere! 😂 Legat de fetele si discutiile de aici, cum i-am spus si lui in privat, pe mine ma intereseaza doar sa va fut, nu sa ma bag in certurile voastre! Asa ca puteti continua daca va place cearta, dar fara mine! Eu nu te-am băgat , el te-o băgat a scris cu mânuță lui ca s-a dat de pământ pana te-o convins ! Și cu tine și fără tine , tot am sa ma cert . Ca nu ma mai suportați voi , puțin îmi pasa , v-am stricat joaca ! Eu nu cred ca te-am adus in discuție … citește .
Vizitator Reputație: 0 Postat August 7, 2023 Postat August 7, 2023 10 minutes ago, potrivitu said: Nu știu ce ai văzut tu frate Da îți spun 100% că nu eu mă leg de ele . Ele ( două , hai trei) se tot legă de mine . Poate nu și urmărit firul postărilor niciodată nu i-am vorbit urât Anei . Ba mai mult , chiar îmi era dragă. Aia e , ea a vrut să se certe cu mine . Aceiași părere o am și eu despre tine , doar că te rog să fii un picuț mai atent . Nu sunt Ana ca nu ne cunoaștem sa-ti zic pe numele de scena ? Pai vezi ? Nu ai tu nici un cuvant de spus înaintea mea , nu mi-ai dat tu sa pap încerca sa le “ promovezi “ pe preferatele tale , nu pe mine ! Dacă scoți cei mai rău din mine , crezi ca nu mai îmi merge ? Stau și eu aici ca poate îmi agat clienți , ce ai tu cu mine ? Eu nu am nimic , dar tot nu te las sa ai ultimul cuvant
Vizitator Reputație: 0 Postat August 7, 2023 Postat August 7, 2023 15 minutes ago, JocelynEon said: Îl luăm sigur pariez apartamentul că anul ăsta îl câștigăm! Fu pomana penalty ăla nici nu m-am mai uitat
Membru Premium MisterX Reputație: 25344 Postat August 7, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat August 7, 2023 Acum 2 minute, Bruneta168 a spus: Eu nu te-am băgat , el te-o băgat a scris cu mânuță lui ca s-a dat de pământ pana te-o convins ! Și cu tine și fără tine , tot am sa ma cert . Ca nu ma mai suportați voi , puțin îmi pasa , v-am stricat joaca ! Eu nu cred ca te-am adus in discuție … citește . Am citit si i-am spus si lui. Ana, nu mai vorbi cu "voi" ca iarasi ma incluzi. Mie nu mi-ai stricat nici o joaca. Ma joc cand vreau si cu cine vreau in continuare 😉. 3 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu!
Membru Premium silverlion Reputație: 2775 Postat August 7, 2023 Telefon: [email protected] Oras:Cape Town Telefon: [email protected] Oras:Cape Town Membru Premium Postat August 7, 2023 Acum 3 minute, Bruneta168 a spus: Nu sunt Ana ca nu ne cunoaștem sa-ti zic pe numele de scena ? Pai vezi ? Nu ai tu nici un cuvant de spus înaintea mea , nu mi-ai dat tu sa pap încerca sa le “ promovezi “ pe preferatele tale , nu pe mine ! Dacă scoți cei mai rău din mine , crezi ca nu mai îmi merge ? Stau și eu aici ca poate îmi agat clienți , ce ai tu cu mine ? Eu nu am nimic , dar tot nu te las sa ai ultimul cuvant Pai este ceva normal ca femeia sa aiba ultimul cuvant, asa este in viata! 😂🤗 2
Membru Premium silverlion Reputație: 2775 Postat August 7, 2023 Telefon: [email protected] Oras:Cape Town Telefon: [email protected] Oras:Cape Town Membru Premium Postat August 7, 2023 Acum 2 minute, MisterX a spus: Am citit si i-am spus si lui. Ana, nu mai vorbi cu "voi" ca iarasi ma incluzi. Mie nu mi-ai stricat nici o joaca. Ma joc cand vreau si cu cine vreau in continuare 😉. Perfect, de asta suntem aici sa ne jucam, si sa futem nu sa ne certam! Life is tough make some fun and have some sex cum ar zice americanul! 😉🍷🍷 1
extraterestru78 Reputație: 108855 Postat August 7, 2023 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat August 7, 2023 Acum 4 minute, silverlion a spus: Pai este ceva normal ca femeia sa aiba ultimul cuvant, asa este in viata! 😂🤗 Femeile astea, fac ce fac și tot în picioare cad🤣🤣🤣
Vizitator Reputație: 0 Postat August 7, 2023 Postat August 7, 2023 10 minutes ago, MisterX said: Am citit si i-am spus si lui. Ana, nu mai vorbi cu "voi" ca iarasi ma incluzi. Mie nu mi-ai stricat nici o joaca. Ma joc cand vreau si cu cine vreau in continuare 😉. Nu te înțepam pe tine , nu înțeleg de ce te simți , treci mai departe ca și eu trec msi departe vis-a-vis de tine . E clar ca omul ăla doar promovează
Vizitator Reputație: 0 Postat August 7, 2023 Postat August 7, 2023 1 minute ago, extraterestru78 said: Femeile astea, fac ce fac și tot în picioare cad🤣🤣🤣 Cad in genunchi
Vizitator Reputație: 0 Postat August 7, 2023 Postat August 7, 2023 3 minutes ago, silverlion said: Perfect, de asta suntem aici sa ne jucam, si sa futem nu sa ne certam! Life is tough make some fun and have some sex cum ar zice americanul! 😉🍷🍷 “ dragoste “ cu năbădăi ! Vrea sa -mi dea o muie și cred ca nu știe cum
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum