Sari la conținut

"Curtea" suprema

Vizitator 1_potrivitu

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 1 minut, marianblaga a spus:

care ar fi scopul?

Sa ma plusez singur ca sa ajung si eu la 16460 de puncte.

• Oras:*
Postat
Just now, Albdom82 said:

Si ce ati face apoi cu ele? :)

• Oras:sibiu
Postat
Chiar acum, Albdom82 a spus:

asta am presupus. dar ce se intampla daca ajungi la 25000 de puncte?

Vizitator
Postat
La 19.08.2023 la 8:57, AlexaNdrA1q a spus:

Ai uitat ultima noastră conversație?? 🤨🤨 ce ai ales!?!!! 

Ai greșit și tu un pic 🤏

Da în lumina ultimelor evenimente ,   m-am gândit , că nu meriți așa ceva și poate am exagerat și eu un pic 😔

Uite ce bine zice Adrian. 

💙

• Oras:Ploiești
  • Oras:Ploiești
Postat
La 15.07.2023 la 22:22, ioana34 a spus:

Bunaaaa,îmi place doar sa citesc pe aici!

Seara frumoasă tuturor!

Ca babele alea 🤣🤣🤣

• Haha 1
Vizitator
Postat
Acum 7 minute, natoporus a spus:

Absolut nimic

Acum 7 minute, marianblaga a spus:

asta am presupus. dar ce se intampla daca ajungi la 25000 de puncte?

Nu mi-as permite sa ajung la cat zici tu din simplul motiv ca asta ar insemna sa-l depasesc pe colegul @MisterX si nu-mi permit asa ceva in veci 😁

• Oras:Dark Side
  • Oras:Dark Side
Postat
Acum 13 minute, natoporus a spus:

Esti mai de încredere si primesti sex gratis pt recenzii :)

• Haha 2
Postat
3 minutes ago, Albdom82 said:

Absolut nimic

Ar fi bune de tiparit pe o carte de vizita, ceva de genul asta. Vorbind de puncte, mi-ar prinde bine si mie vreo 2 puncte, sa ajung la 2500. Nu e mult dar un castig. :)

• Like 2
  • Haha 1
Postat
Acum 2 minute, catalin2015 a spus:

Esti mai de încredere si primesti sex gratis pt recenzii :)

albdom n-are nevoie de sex gratis pt. recenzii. el scrie din pasiune, nu pt. favoruri.

• Haha 3
Vizitator
Postat
Acum 7 minute, marianblaga a spus:

albdom n-are nevoie de sex gratis pt. recenzii. el scrie din pasiune, nu pt. favoruri.

Un comentariu foarte rautacios din partea ta. Chiar nu te recunosc, te-a schimbat mult forumul asta si nu in bine. 😂

Dar da, asa e ai dreptate.

Ps- apropo, cauta recenzia scrisa ieri de mine si fa bine si baga un 👍 acolo.

Postat
Acum 38 minute, Albdom82 a spus:

1. Un comentariu foarte rautacios din partea ta. Chiar nu te recunosc, te-a schimbat mult forumul asta si nu in bine. 😂

Dar da, asa e ai dreptate.

2. Ps- apropo, cauta recenzia scrisa ieri de mine si fa bine si baga un 👍 acolo.

1. eu am crezut ca e de bine ce am scris.

referitor la pct. 2: in general , consider ca sunt ok recenziile tale (nu glumesc), dar "ieri" m-ai bagat in ceata. ai scris ca tipa e FOARTE naturala, cu un tatuaj, un piercing si silicoane!!!

ce termen am putea folosi (in afara de "100% natural"), pt. a caracteriza o fata care nu are tatuaje, piercing-uri, silicoane?

PS. eu sunt destul de critic si autocritic, de obicei. nu cred ca ai fost inspirat cand m-ai pus sa-ti dau un like...

• Membru Premium
  • Oras:Nicăieri
Postat
1 oră în urmă, marianblaga a spus:

Știi ce bine e să scrii pentru favoruri? Sau ca să nu scrii când ești cunoscut că nu dai note de zece... 

Mie îmi fac fetele de mâncare câte trei feluri, fiecare însoțit de o băutură potrivit, îmi spală hainele, le calcă, îmi fac manichiura, pedichiura... 

• Haha 5

Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. 

"Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield 

Postat
Acum 1 minut, Criticul a spus:

Știi ce bine e să scrii pentru favoruri? Sau ca să nu scrii când ești cunoscut că nu dai note de zece... 

Mie îmi fac fetele de mâncare câte trei feluri, fiecare însoțit de o băutură potrivit, îmi spală hainele, le calcă, îmi fac manichiura, pedichiura... 

nu stiu. eu nu dau note de 10.

Vizitator
Postat
Acum 1 oră, potrivitu a spus:

Ai greșit și tu un pic 🤏

Da în lumina ultimelor evenimente ,   m-am gândit , că nu meriți așa ceva și poate am exagerat și eu un pic 😔

Uite ce bine zice Adrian. 

💙

❤️❤️❤️‍🔥❤️‍🔥 cafeaua aia bat-o vina!! 

https://youtu.be/6v42nE2OEZI

duminica era ziua cu manele nu? 

• Membru Premium
Postat
Chiar acum, marianblaga a spus:

nu stiu. eu nu dau note de 10.

Atunci nu ai știut cum să le pui problema... Eu nu cheltuiesc bani pe mâncare sau detergent și am și consumul de apă redus... Nici de gel de duș nu am nevoie, tot la ele mă spal 😛

Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. 

"Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield 

Postat
11 minutes ago, Criticul said:

Si dupa asta vine o nota foarte piperata de plata.. :)

Postat
Acum 5 minute, Criticul a spus:

Atunci nu ai știut cum să le pui problema... Eu nu cheltuiesc bani pe mâncare sau detergent și am și consumul de apă redus... Nici de gel de duș nu am nevoie, tot la ele mă spal 😛

nu pot sa ma bucur de beneficiile despre care vorbesti. mi-e frica sa nu fiu otravit (chiar daca nu reiese asta din recenzii).

Vizitator
Postat
Acum 11 ore, Flx01 a spus:

Sa fii sanatoasa si sa ai parte doar  de lucruri pozitive in viata ta🤗😘

... Chiar daca sunt inca suparat pe tine🙈😜

Si sa nu te intilnesti cu  "unu Marcus" 😂😂😂😂

BA DA! CU MARCUS MA VOI INTALNII FIE LA O CAFEA FIE LA O PROGRAMARE CIVILA ASA.... DAR CU SIGURANTA O SA NE INTALNIM! Eu nu mai sunt suparata pe tine... eu am inima mai buna 

• Membru Premium
Postat
Acum 1 minut, marianblaga a spus:

nu pot sa ma bucur de beneficiile despre care vorbesti. mi-e frica sa nu fiu otravit (chiar daca nu reiese asta din recenzii).

Le pui pe ele să guste mai întâi... Cele ce nu știu să gătească, comandă de la catering iar câteodată iau masa în restaurant și plătesc ele. 

Postat
Acum 4 ore, 1marcus a spus:

Esti gelos?Te înțeleg nu esti doar tu.

Nuuu. Am zis doar asa sa te enervez! 🙈

Daca ai ocazia.... Sa nu o ratezi. 

• Oras:Nicaeri
Postat
Acum 3 ore, Albdom82 a spus:

Daca ati stii ce creste inima in mine cand vad ca mai primesc si eu cate un like...🙂

Sa vezi ce creste inima in mine ca sunt minusat zilnic.😂

Sa zic drept nu prea ma mai deranjeaza ca nu mai pun pret pe cont.

Dar dator nui raman o sa l minusez de pe contul asta la toate postarile cand o sa am timp,la sfarsitul luni inchid contul si deschid altul,cate conturi o sa am de pe toate il rezolvu.

• Like 1
  • Haha 2
Postat
Acum 4 minute, Flx01 a spus:

Nuuu. Am zis doar asa sa te enervez! 🙈

Daca ai ocazia.... Sa nu o ratezi. 

Asta incerc sa nu o ratez .

• Like 2
  • Membru Premium
  • Oras:Bucuresti
Postat
Acum 22 minute, 1marcus a spus:

Sa vezi ce creste inima in mine ca sunt minusat zilnic.😂

Sa zic drept nu prea ma mai deranjeaza ca nu mai pun pret pe cont.

Dar dator nui raman o sa l minusez de pe contul asta la toate postarile cand o sa am timp,la sfarsitul luni inchid contul si deschid altul,cate conturi o sa am de pe toate il rezolvu.

Da-i Marcus, fii generos ...ca de unde dai Dumnezeu iti da inapoi 😂

• Like 1
  • Haha 2

Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu!

• Membru Premium
Postat
Acum 24 minute, 1marcus a spus:

Asta incerc sa nu o ratez .

...vezi ca face si deep complet daca vrea 😉

• Like 2

Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...