Sari la conținut

"Curtea" suprema

Vizitator 1_potrivitu

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat
1 oră în urmă, marianblaga a spus:

1. eu am crezut ca e de bine ce am scris.

referitor la pct. 2: in general , consider ca sunt ok recenziile tale (nu glumesc), dar "ieri" m-ai bagat in ceata. ai scris ca tipa e FOARTE naturala, cu un tatuaj, un piercing si silicoane!!!

ce termen am putea folosi (in afara de "100% natural"), pt. a caracteriza o fata care nu are tatuaje, piercing-uri, silicoane?

PS. eu sunt destul de critic si autocritic, de obicei. nu cred ca ai fost inspirat cand m-ai pus sa-ti dau un like...

Dar tu chiar ai citit toata recenzia aia? Pe bune? 😱 Adica chiar ai avut rabdare sa citesti tot la cat am scris acolo? In fine...

Si nu inteleg cu ce am gresit. Am spus ca e FOARTE naturala, nu am spus ca e total sau 100% naturala. E doar FOARTE naturala in afara de UN singur tatuaj, UN singur piercing si silicoanele de care am mentionat. 

Si in fond e doar o recenzie pe un site de curve si curvari, nu trebuie sa fim atat de critici cu privire la o formulare in cel mai rau caz doar putin nefericita. Asta e un motiv sa nu dai like?

Mariane te-ai schimbat in ultimul timp. Si nu in bine, nu stiu ce sa mai zic...😂😂😂

Ps- hai cu like-ul ala!

• Oras:Nicaeri
Postat
Acum 17 minute, MisterX a spus:

Da-i Marcus, fii generos ...ca de unde dai Dumnezeu iti da inapoi 😂

Ba nu am dat de mult ca mie scarba si mie greu sa stau sa dau negativ pe ristrictia ce e,dar el e prea prost omul a dat o zi doua da el continuă, acu nu am timp dar o sa ma ocup de el.

• Trist 1
  • Minus 1
Postat
Acum 17 minute, MisterX a spus:

...vezi ca face si deep complet daca vrea 😉

Dai din casa😂

• Haha 2
  • Oras:sibiu
  • Oras:sibiu
Postat
Acum 9 minute, Albdom82 a spus:

Dar tu chiar ai citit toata recenzia aia? Pe bune? 😱 Adica chiar ai avut rabdare sa citesti tot la cat am scris acolo? In fine...

Si nu inteleg cu ce am gresit. Am spus ca e FOARTE naturala, nu am spus ca e total sau 100% naturala. E doar FOARTE naturala in afara de UN singur tatuaj, UN singur piercing si silicoanele de care am mentionat. 

Si in fond e doar o recenzie pe un site de curve si curvari, nu trebuie sa fim atat de critici cu privire la o formulare in cel mai rau caz doar putin nefericita. Asta e un motiv sa nu dai like?

Mariane te-ai schimbat in ultimul timp. Si nu in bine, nu stiu ce sa mai zic...😂😂😂

Ps- hai cu like-ul ala!

nu pot sa fac rabat de la critica / autocritica, asa ca iti dau like aici, fiindca esti baiat cum-se-cade si ma pot baza pe ce scrii in recenzii (chiar daca ajung ft. rar singur in bucuresti si nu stiu cat ma ajuta asta in mod real).

Vizitator
Postat
Acum 16 minute, marianblaga a spus:

nu pot sa fac rabat de la critica / autocritica, asa ca iti dau like aici, fiindca esti baiat cum-se-cade si ma pot baza pe ce scrii in recenzii (chiar daca ajung ft. rar singur in bucuresti si nu stiu cat ma ajuta asta in mod real).

Incearca totusi sa-mi explici unde am gresit ca eu tot nu inteleg. Asta avand in vedere ca tot faci referire la critica si autocritica. Am spus doar "FOARTE naturala", ci nu "TOTAL sau 100% naturala".

Deci unde e greseala ca nu inteleg?

Si hai cu like-ul ala ca eu nu mai dorm noaptea pana nu-mi dai like! Poti incerca chiar si o ❤️ ca nu ma supar.

Am zis! 😠

• Membru Premium
  • Oras:Bucuresti
Postat
Acum 16 minute, 1marcus a spus:

Ba nu am dat de mult ca mie scarba si mie greu sa stau sa dau negativ pe ristrictia ce e,dar el e prea prost omul a dat o zi doua da el continuă, acu nu am timp dar o sa ma ocup de el.

Iti dai seama ca glumeam in postarea aia. Sincer sa fiu nici mie nu imi place caracterul lui insa nu cred ca merita sa stai sa te minusezi cu el. E o pierdere de timp. 

• Like 2

Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu!

Postat
Acum 2 minute, MisterX a spus:

Iti dai seama ca glumeam in postarea aia. Sincer sa fiu nici mie nu imi place caracterul lui insa nu cred ca merita sa stai sa te minusezi cu el. E o pierdere de timp. 

Nu ai ce sa le faci mă ,pe astea numa  funia i mai scapă😇

• Like 1
  • Minus 1
Postat
1 oră în urmă, AlexaNdrA1q a spus:

BA DA! CU MARCUS MA VOI INTALNII FIE LA O CAFEA FIE LA O PROGRAMARE CIVILA ASA.... DAR CU SIGURANTA O SA NE INTALNIM! Eu nu mai sunt suparata pe tine... eu am inima mai buna 

Ar fi si culmea sa fii tot tu cea suparata..., cind tu esti cea care ai ramas datoare cu doua intilniri🙈😀😀

Vizitator
Postat
Acum 42 minute, MisterX a spus:

...vezi ca face si deep complet daca vrea 😉

Dar tu chiar dai din casa dl misterxxxx😅😘😘😘 😂😂 repede ... dar măcar ai pus accent pe "dacă vrea" aia e partea interesanta!! 🤗

Acum 25 minute, 1marcus a spus:

Dai din casa😂

Nimic nu mai pot sa ascund și eu 😅😅

Vizitator
Postat
Acum 37 minute, AlexaNdrA1q a spus:

Dar tu chiar dai din casa dl misterxxxx😅😘😘😘 😂😂 repede ... dar măcar ai pus accent pe "dacă vrea" aia e partea interesanta!! 🤗

Vezi ca tu cu mine n-ai facut deep complet cum ai facut cu Mister, se vede treaba ca n-ai vrut! 😥

Bine, ca nici n-ai fi putut 😂😂

• Membru Premium
Postat
Acum 26 minute, AlexaNdrA1q a spus:

Nimic nu mai pot sa ascund și eu 😅😅

Nu dau, nu am spus nimic nou. Ai mai spus si tu ca faci cat de deep poti iar eu confirm ca daca vrei cu adevarat poti! Te-am pupat 😘🤗

• Like 3

Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu!

Vizitator
Postat
Acum 36 minute, Albdom82 a spus:

Vezi ca tu cu mine n-ai facut deep complet cum ai facut cu Mister, se vede treaba ca n-ai vrut! 😥

Bine, ca nici n-ai fi putut 😂😂

😅 oare dau din casa cu asta!?? 😅hai lasa ce contează.... bai dar chiar asa aveți cam aceeași puli voi doi si am putut. Dar e dupa cheful meu si starea mea....😂😂 eu rețin pulele ..nu degeaba stau și ma holbez 😁🤣 ce mai o dam cotita... fac pana ma innec la cei cu care am ceva mai mult decât o simpla chimie asa..ca suntem oameni🙄🙄

• Membru Premium
  • Oras:Nicăieri
Postat

Și dacă ai material de lucru, nu ca la mine. :(

Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. 

"Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield 

Vizitator
Postat

@MisterX mi ai apărut la sugestii pe Facebook 😅😅 deci ce ai cautat la mn pe profil!? 😅 ca în general îmi apar ceapar îmi vizitează profilul 

Vizitator
Postat
Acum 9 minute, AlexaNdrA1q a spus:

😅 oare dau din casa cu asta!?? 😅hai lasa ce contează.... bai dar chiar asa aveți cam aceeași puli voi doi si am putut. Dar e dupa cheful meu si starea mea....😂😂 eu rețin pulele ..nu degeaba stau și ma holbez 😁🤣 ce mai o dam cotita... fac pana ma innec la cei cu care am ceva mai mult decât o simpla chimie asa..ca suntem oameni🙄🙄

@MisterX tu vezi ce zice fata asta aici?

Acum, adevarul e ca eu nici nu prea mai stiu ce am facut cu ea in afara de facesitting 🙂

• Membru Premium
Postat
Acum 2 minute, Albdom82 a spus:

@MisterX tu vezi ce zice fata asta aici?

Acum, adevarul e ca eu nici nu prea mai stiu ce am facut cu ea in afara de facesitting 🙂

Am vazut. O nebunatica 😊

• Like 1
  • Haha 1

• Membru Premium
Postat
Acum 1 oră, Flx01 a spus:

Ar fi si culmea sa fii tot tu cea suparata..., cind tu esti cea care ai ramas datoare cu doua intilniri🙈😀😀

A învățat de la mine să poarte briceagul cu ea, ai grijă să nu o superi că taie ce e între degetele mari de la picioare... 

• Haha 1

Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. 

"Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield 

Vizitator
Postat
Acum 8 minute, MisterX a spus:

Am vazut. O nebunatica 😊

Adevărat!! Dansează bine ,  frumoasă.... 

cum mama naibii să nu supere vârstnicele 😏

• Membru Premium
Postat
Acum 26 minute, AlexaNdrA1q a spus:

😅 eu rețin pulele ..

Adică îi castrezi? :shocked

Vizitator
Postat
Acum 7 minute, Criticul a spus:

A învățat de la mine să poarte briceagul cu ea, ai grijă să nu o superi că taie ce între degetele mari de la picioare... 

Cutitaruu  dc nu ai schimbat contul??? Ce ai zis ca faci??? A??? 🤨🤨 ți am zis ca eu nu s cu briceag ca ma duc singura la pușcărie..  mai bn electro . 

Acum 1 minut, potrivitu a spus:

Iar dai subiect de carcota??? 

• Membru Premium
Postat
Acum 4 minute, potrivitu a spus:

Nu mai baga batul prin gard 🤫

• Like 4

• Membru Premium
Postat
Acum 5 minute, AlexaNdrA1q a spus:

... Ce ai zis ca faci??? A??

Că trebuie să ne mai vedem... :138x

Să sperăm că supraviețuim amândoi :bravo

Vizitator
Postat
Acum 6 minute, Criticul a spus:

Că trebuie să ne mai vedem... :138x

Să sperăm că supraviețuim amândoi :bravo

La cafea poate .. 

• Membru Premium
Postat
Chiar acum, AlexaNdrA1q a spus:

La cafea poate .. 

De ce ar fi asta o problemă? Dacă nu mă înșel, făcusem propunerea de cafea dinainte de a ne întâlni... 

Sunt fete la care merg doar pentru sex dar sunt altele la care compania e plăcută și atunci întâlnirile nu trebuie să aibe ca finalitate o ejaculare. 

Chiar așa am făcut cu una care a interacționat aici pe topic, ne-am întâlnit amical (ne-am tras-o ziua următoare). 

Vizitator
Postat

Hai gata ca sunt la munca și cică trebuie sa și muncesc 😁😘😅

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...