Sari la conținut

"Curtea" suprema

Vizitator 1_potrivitu

Postări Recomandate

• Oras:Online
  • Oras:Online
Postat
Acum 2 minute, sorinalexandru a spus:

Prima gluma pe 2025 😃😃

Iti asumi dunga ? 😁 

• Membru Premium
  • Oras:under the earth
Postat
Acum 2 minute, cleopatra01 a spus:

Iti asumi dunga ? 😁 

Acum 1 minut, sorinalexandru a spus:

Scuzeeee:)) dar nu m am putut abține :)))

Vreau si eu sa stiu care era gluma ca ati șters repede 😡

Postat
Chiar acum, Subteranaa a spus:

Vreau si eu sa stiu care era gluma ca ati șters repede 😡

Am spus la o fată “așteptăm recenziile” iar eu am spus ca e prima gluma pe 2025 😄😄 gen nu o sa aibă recenezii 🫠

• Haha 1
  • Oras:*
Postat
1 hour ago, reptilozaurusrex said:

Nu e nicio exprimare dura, problema e ca s-au pizdificat prea multi barbatii si imediat se ataca daca ai un limbaj mai direct cu ei...

Uneori, e o linie fina intre o exprimare directa si jignire. Asta nu e un repros sau aluzie, doar o parere. Insa e adevarat ca astazi lumea se ofenseaza din orice.

• Like 1
  • Membru Premium
Postat
Acum 7 minute, sorinalexandru a spus:

Am spus la o fată “așteptăm recenziile” iar eu am spus ca e prima gluma pe 2025 😄😄 gen nu o sa aibă recenezii 🫠

Probabil kim e “victima” glumei. cred ca 80% e realitate nu gluma 🤣🤣

• Like 1
  • Oras:Centru-dreapta
  • Oras:Centru-dreapta
Postat
15 minutes ago, cleopatra01 said:

Iti asumi dunga ? 😁 

Se poate negocia?🤣

• Haha 1
  • Membru Premium
Postat

Probabil kim e “victima” glumei. cred ca 80% e realitate nu gluma 🤣🤣

Scuzați-ma pe mine ca a apărut acum o recenzie de la un cont făcut in 2013(an problematic 😅😂) care are 4 postări siiiiii ce credeți? S-a gândit tocmai acum sa facă recenzie 🥶🥶🥶🥶😬😬😬😬 una la 12 ani e bine zic eu 🫣

Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 8 minute, Subteranaa a spus:

Scuzați-ma pe mine ca a apărut acum o recenzie de la un cont făcut in 2013(an problematic 😅😂) care are 4 postări siiiiii ce credeți? S-a gândit tocmai acum sa facă recenzie 🥶🥶🥶🥶😬😬😬😬 una la 12 ani e bine zic eu 🫣

Mai are una de acum 5 ani parca 😂

Oricum, imi pare ca baiatul s-a lasat entuziasmat de aspectul fizic al fetei, nimic nemaivazut sau nemaiauzit, dar fata care de fapt nu i-a oferit nimic. Nici fk nici cim...nimic 😁 doar ca l-a lasat sa o linga.

Ambalaj de fapt 😂

• Oras:🐱 + 🐺 = 🦊
Postat
1 hour ago, Daniro1985 said:

Eu la Alessia când am fost a treia oara am uitat sa dau cadoul. Dar mi-a adus aminte frumos la sfârșit. M-am scuzat și am lăsat cadoul pe masă 

Ei, tocmai s-a lasat de munca de tot inainte de sarbatori, dupa spusele ei. Mi-a multumit pentru tot ajutorul oferit, cica am ajutat-o foarte mult si eu cred ca e adevarat dar nu a vrut sa imi intoarca favoarea pe care initial a acceptat-o pentru un threesome, asa ca nu ne-am despartit amiabil din pacate. Apropo stii ce mi-a zis in fata, ceea ce stiam deja, ea a facut meseria ca sa ia banii de la fraieri, avea baieti care i-au dat cate 10 mii de euro moca, mi-a aratat si dovada (contul bancar). Deci ca sa stiti si voi de ce serviciile putine si proaste pe bani multi, dar bineinteles frumusetea si tineretea au ajutat-o enorm de mult. Unele fete au norocul acesta. 

Eu cred ca dupa un timp fara aceasta munca, va reveni, sunt destul de sigur, cand va vedea cum se fac banii de fapt.

• Confuz 1
  • Trist 1
Postat
Acum 2 minute, lucianpbt a spus:

Ei, tocmai s-a lasat de munca de tot inainte de sarbatori, dupa spusele ei. Mi-a multumit pentru tot ajutorul oferit, cica am ajutat-o foarte mult si eu cred ca e adevarat dar nu a vrut sa imi intoarca favoarea pe care initial a acceptat-o pentru un threesome, asa ca nu ne-am despartit amiabil din pacate. Apropo stii ce mi-a zis in fata, ceea ce stiam deja, ea a facut meseria ca sa ia banii de la fraieri, avea baieti care i-au dat cate 10 mii de euro moca, mi-a aratat si dovada (contul bancar). Deci ca sa stiti si voi de ce serviciile putine si proaste pe bani multi, dar bineinteles frumusetea si tineretea au ajutat-o enorm de mult. Unele fete au norocul acesta. 

Eu cred ca dupa un timp fara aceasta munca, va reveni, sunt destul de sigur, cand va vedea cum se fac banii de fapt.

Și mie mi-a dat același mesaj sau asemănător probabil în aceeași zi când ți-a dat și ție. I-am dat mesaj chiar azi sa o întreb dacă chiar s-a lăsat. Vad ca nu a răspuns deci probabil a renunțat la munca asta. Prima oara când am fost la ea a fost bine, excelent. Apoi serviciile au mai scăzut simțitor. Ochi frumoși ce avea și buze.. Tânără da.. Am fost de 3, 4 ori la ea. Îmi era îndeajuns. Și eu am ajutat-o dar nu cum ai făcut-o tu...

• Like 1
  • Minus 1
Postat
Just now, Daniro1985 said:

Și mie mi-a dat același mesaj sau asemănător probabil în aceeași zi când ți-a dat și ție. I-am dat mesaj chiar azi sa o întreb dacă chiar s-a lăsat. Vad ca nu a răspuns deci probabil a renunțat la munca asta. Prima oara când am fost la ea a fost bine, excelent. Apoi serviciile au mai scăzut simțitor. Ochi frumoși ce avea și buze.. Tânără da.. Am fost de 3, 4 ori la ea. Îmi era îndeajuns. Și eu am ajutat-o dar nu cum ai făcut-o tu...

Pai vezi, iti dai seama ca nu spun prostii pe aici.

• Like 2
Postat
7 minutes ago, lucianpbt said:

avea baieti care i-au dat cate 10 mii de euro moca, mi-a aratat si dovada (contul bancar)

Adica a primit acele sume fara sa i se ceara nimic in schimbul lor? Atunci chiar ca e noroc (pentru ea).

• Like 1
  • Membru Premium
Postat
Acum 5 minute, lucianpbt a spus:

Adica o parvenita! Eu nu dau doi bani pe frumusetea ei sau pe persoane de genul asta(bine i-am dat 200 parca pe o finalizare si mi-a fost suficient) in rest una așa nu merita nici măcar scuipata si vorbesc serios.

Astea sunt genul de persoane(nu ma refer doar la femei ci la oameni in general) care îți distrug viața, sunt persoane perverse si perfide.

Asta e, lumea e facuta si din fraieri nu pot spune ca nu și-o merita si ei dar tare m-aș bucura sa nu mai fie așa de mulți si clienții sa fie selectivi si in funcție de alte criterii nu doar de frumusete.

• Like 2
  • Inimioara 1
Postat
Just now, natoporus said:

Adica a primit acele sume fara sa i se ceara nimic in schimbul lor? Atunci chiar ca e noroc (pentru ea).

Exact... Greu de crezut stiu. Cred ca au vrut sa o impresioneze cu banii multi, arucand pe ea moca.

• Like 1
Postat
2 minutes ago, Subteranaa said:

Adica o parvenita! Eu nu dau doi bani pe frumusetea ei sau pe persoane de genul asta(bine i-am dat 200 parca pe o finalizare si mi-a fost suficient) in rest una așa nu merita nici măcar scuipata si vorbesc serios.

Astea sunt genul de persoane(nu ma refer doar la femei ci la oameni in general) care îți distrug viața, sunt persoane perverse si perfide.

Asta e, lumea e facuta si din fraieri nu pot spune ca nu și-o merita si ei dar tare m-aș bucura sa nu mai fie așa de mulți si clienții sa fie selectivi si in funcție de alte criterii nu doar de frumusete.

Asa e. Trebuie sa te arzi bine o data sau de cateva ori ca sa te trezesti :D 

• Haha 2
Postat

Cred ca exagerezi. Fata și-a văzut interesul. Dacă vreunul avea bani și nu avea ce face cu ei.. a făcut sex cu ea și ia dat banii. Bafta ei. Cu mine s-a purtat civilizat. Am avut și eu și ea de câștigat. Eu sex cu una tânără și frumușică. Ea câțiva bănuți 

• Haha 2
  • Minus 1
Postat
Just now, lucianpbt said:

Exact... Greu de crezut stiu. Cred ca au vrut sa o impresioneze cu banii multi, arucand pe ea moca.

Am fost surprins pentru ca din ce stiu oamenii nu dau bani degeaba, mai ales cand e vorba de sume mari. Daca dau bani, e pentru ca se asteapta la ceva in schimbul lor.

Desigur, regula asta nu e absoluta dar din ce ati scris, am inteles ca nu a fost doar partea unui singur om ci a mai multora. Asta e intr-adevar surprinzator.

• Like 1
Postat
Just now, natoporus said:

Am fost surprins pentru ca din ce stiu oamenii nu dau bani degeaba, mai ales cand e vorba de sume mari. Daca dau bani, e pentru ca se asteapta la ceva in schimbul lor.

Desigur, regula asta nu e absoluta dar din ce ati scris, am inteles ca nu a fost doar partea unui singur om ci a mai multora. Asta e intr-adevar surprinzator.

Dupa cum am zis mai sus, poate sa o impresioneze sa se apropie de ea. Cine stie, oricum ar fi, ce mai conteaza. Daca a disparut din domeniu, a disparut si pentru mine..

• Like 1
  • Membru Premium
Postat
Chiar acum, Daniro1985 a spus:

Cred ca exagerezi. Fata și-a văzut interesul. Dacă vreunul avea bani și nu avea ce face cu ei.. a făcut sex cu ea și ia dat banii. Bafta ei. Cu mine s-a purtat civilizat. Am avut și eu și ea de câștigat. Eu sex cu una tânără și frumușică. Ea câțiva bănuți 

Colegule te rog eu sa nu trăiești in fantezie. Nimeni nu-i da bani așa fara ca ea sa conduca lucrurile in direcția asta. Cine stie cum i-a păcălit poate chiar le-a cerut ea ca are nevoie sa-si cumpere casa sărăcuța sau i-a făcut sa se îndrăgostească de ea sau mai stiu eu ce. Deci sigur nu s-a trezit cu banii in cont fara sa păcălească într-un fel sau altul.

• Oras:Capitala
  • Oras:Capitala
Postat
Acum 7 minute, Subteranaa a spus:

Știi ,că păsărica finei,nasul o vede o data...după,este istorie!!!

Postat
2 minutes ago, Subteranaa said:

Colegule te rog eu sa nu trăiești in fantezie. Nimeni nu-i da bani așa fara ca ea sa conduca lucrurile in direcția asta. Cine stie cum i-a păcălit poate chiar le-a cerut ea ca are nevoie sa-si cumpere casa sărăcuța sau i-a făcut sa se îndrăgostească de ea sau mai stiu eu ce. Deci sigur nu s-a trezit cu banii in cont fara sa păcălească într-un fel sau altul.

Sincer nu cred ca le-a cerut, nu pare genul de fata, eu o cunosc mai bine. Dar mai sunt si idioti de genul asta, cu multi bani dar putina minte.

Postat
7 minutes ago, Daniro1985 said:

Nu doar cativa banuti, din ce se discuta. :)

Dar daca i s-au oferit banii, nu a refuzat, cam asa inteleg situatia.

• Like 3

Postat
Acum 5 minute, Subteranaa a spus:

Cu toții avem doza noastră de ipocrizie. La ea e mai mare. Avea manipularea la îndemână ei. Până la urma meseria ei e sa câștige bani pe baza păsăricii. Dacă acei oameni au dat bani sa fie sănătoși. Înseamnă că au de unde probabil 

• Like 2
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...