natoporus Reputație: 5037 Postat August 4, 2023 Oras:* Oras:* Postat August 4, 2023 1 minute ago, extraterestru78 said: Eu mereu va mint pe toate, asa ca puteți sa vorbiți cât vreți despre mine😅😅😅😅 Mai bine fiti atent la ce spuneti, aici suntem la Curtea Suprema si s-ar putea sa fiti cercetat pentru fals in declaratii. 1
CIMCOF Reputație: 1937 Postat August 4, 2023 Oras:Floreasca Oras:Floreasca Postat August 4, 2023 Acum 6 minute, extraterestru78 a spus: Eu mereu va mint pe toate, asa ca puteți sa vorbiți cât vreți despre mine😅😅😅😅 Glumești?
Vizitator Reputație: 0 Postat August 4, 2023 Postat August 4, 2023 12 minutes ago, extraterestru78 said: Eu mereu va mint pe toate, asa ca puteți sa vorbiți cât vreți despre mine😅😅😅😅 Sa intru chioara in pământ dacă nici nu știu cum te cheamă , pe bune vorbesc , nici câți ani ai , ce lucri, de unde vii/ etc , noi vb despre sex, experimentam încet , cu răbdare , siiiii, bummmm , o ieșit 😂😂😂😂
Vizitator Reputație: 0 Postat August 4, 2023 Postat August 4, 2023 19 minutes ago, CIMCOF said: Blochează-mă din nou... Să-ți fac o surpriză! Neh, lasa ca asa mai te uiți la stările mele și pozele pe care le postez pe whatsapp
eturit Reputație: 3331 Postat August 4, 2023 Oras:București Oras:București Postat August 4, 2023 6 minutes ago, extraterestru78 said: Eu mereu va mint pe toate, asa ca puteți sa vorbiți cât vreți despre mine😅😅😅😅 Stai așa, că mulți au sărit "bă, l-ai văzut pe ală, audiat, cu OZN-uri, extratereștri..." Pot să le dau peste nas cu "stați, mă, a zis extraterestru' că-s minciuni"? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat August 4, 2023 Postat August 4, 2023 Just now, eturit said: Stai așa, că mulți au sărit "bă, l-ai văzut pe ală, audiat, cu OZN-uri, extratereștri..." Pot să le dau peste nas cu "stați, mă, a zis extraterestru' că-s minciuni"? Îl știu de peste 1 ani și jur ca nici nu știu cum îl cheamă , o zis sa-i zic cum vreau eu
CIMCOF Reputație: 1937 Postat August 4, 2023 Oras:Floreasca Oras:Floreasca Postat August 4, 2023 Chiar acum, Bruneta168 a spus: Neh, lasa ca asa mai te uiți la stările mele și pozele pe care le postez pe whatsapp Îmi amintesc niște unghiuțe de excepție... Stai să caut! 🤔
Vizitator Reputație: 0 Postat August 4, 2023 Postat August 4, 2023 13 minutes ago, eturit said: N-a luat colericu' pe nimeni de mână când a mers să fută ca să știm dacă a stat sau nu peste timp. Doar neportivitu' s-a trezit să spună despre el că e un atârnache care stă 100% peste timp. Adică fix ca un amețit care vine pe topicul unei fete și șcrie "tu 100% faci anal și normal neprotejat". Zero argumente sau dovezi. Despre asta este vorba... Nu știu ce-i cu tipul asta de câteva luni de zile , dar parca nu mai este el ! Bagă numai râca și scandaluri , nu înțeleg de ce! “ favoritele lui “ sunt top/lux, forța , noi suntem varza , astea mai bătrânele nu mai zic nimic , taccccc
eturit Reputație: 3331 Postat August 4, 2023 Oras:București Oras:București Postat August 4, 2023 Just now, Bruneta168 said: Îl știu de peste 1 ani și jur ca nici nu știu cum îl cheamă , o zis sa-i zic cum vreau eu "Plătește și mă simt bine cu el? Da! Ne vedem în runda următoare." Așa să gândească fetele de aici! P.S.: ...cum primește un client "golden buzz"? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat August 4, 2023 Postat August 4, 2023 1 minute ago, eturit said: "Plătește și mă simt bine cu el? Da! Ne vedem în runda următoare." Așa să gândească fetele de aici! P.S.: ...cum primește un client "golden buzz"? Chiar plătește nu l-am propus la clientul anului , însă mai este timp! Cam asta înseamnă clientul anului , plătitor , fără balamuc , fără discuții , mai știe și meserie vorba aia “ mănânci , plătești , pleci ! A avut noroc diva ca m-o potolit el prin mesaje , ca nu ieșea din gura mea
Vizitator Reputație: 0 Postat August 4, 2023 Postat August 4, 2023 5 minutes ago, eturit said: "Plătește și mă simt bine cu el? Da! Ne vedem în runda următoare." Așa să gândească fetele de aici! P.S.: ...cum primește un client "golden buzz"? Bummmm ăla , era de la mine știe el despre ce vorbesc hahaha
CIMCOF Reputație: 1937 Postat August 4, 2023 Oras:Floreasca Oras:Floreasca Postat August 4, 2023 Acum 12 minute, Bruneta168 a spus: Neh, lasa ca asa mai te uiți la stările mele și pozele pe care le postez pe whatsapp
natoporus Reputație: 5037 Postat August 4, 2023 Oras:* Oras:* Postat August 4, 2023 2 minutes ago, Bruneta168 said: Chiar plătește nu l-am propus la clientul anului , însă mai este timp! Cam asta înseamnă clientul anului , plătitor , fără balamuc , fără discuții , mai știe și meserie vorba aia “ mănânci , plătești , pleci ! A avut noroc diva ca m-o potolit el prin mesaje , ca nu ieșea din gura mea A fi client e o meserie? Se invata de undeva cum sa devii meserias?
CIMCOF Reputație: 1937 Postat August 4, 2023 Oras:Floreasca Oras:Floreasca Postat August 4, 2023 Chiar acum, CIMCOF a spus: La unghiuțe mă refeream. ☀️
Vizitator Reputație: 0 Postat August 4, 2023 Postat August 4, 2023 1 minute ago, CIMCOF said: Mamaaaa , ce păsărica frumoasa am , dacă as putea , mi-as da limbi singura , se oferă cineva ? Dar nu plătesc , moka
extraterestru78 Reputație: 108855 Postat August 4, 2023 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat August 4, 2023 Acum 10 minute, Bruneta168 a spus: Îl știu de peste 1 ani și jur ca nici nu știu cum îl cheamă , o zis sa-i zic cum vreau eu Săptămâna asta vorbeam cu o fata și îmi tot vorbeam noi una alta și îmi zice extraterestrul, am fost acolo, estraterestrule sus, extraterestrul jos... și la un moment dat îmi zice, auzi, dar cum dreaq te cheamă ca te știu de 2 ani dar numele real nu ți-l stiu 😅😅😅😅
Vizitator Reputație: 0 Postat August 4, 2023 Postat August 4, 2023 1 minute ago, natoporus said: A fi client e o meserie? Se invata de undeva cum sa devii meserias? Nu trebuie sa devii meseriaș , trebuie sa ai cei 7 ani de acasă !
Vizitator Reputație: 0 Postat August 4, 2023 Postat August 4, 2023 Just now, extraterestru78 said: Săptămâna asta vorbeam cu o fata și îmi tot vorbeam noi una alta și îmi zice extraterestrul, am fost acolo, estraterestrule sus, extraterestrul jos... și la un moment dat îmi zice, auzi, dar cum dreaq te cheamă ca te știu de 2 ani dar numele real nu ți-l stiu 😅😅😅😅 Nimeni nu știe
eturit Reputație: 3331 Postat August 4, 2023 Oras:București Oras:București Postat August 4, 2023 2 minutes ago, extraterestru78 said: Săptămâna asta vorbeam cu o fata și îmi tot vorbeam noi una alta și îmi zice extraterestrul, am fost acolo, estraterestrule sus, extraterestrul jos... și la un moment dat îmi zice, auzi, dar cum dreaq te cheamă ca te știu de 2 ani dar numele real nu ți-l stiu 😅😅😅😅 "Păi cum să mă cheme... extraterestru'!" 1
Vizitator Reputație: 0 Postat August 4, 2023 Postat August 4, 2023 Femeia este ca vinul după ce primim bani și uneori pula , trebuie sa ieșiți cât mai repede , știu doare rău , dar realitate este alta , nu ceea ce scriem noi aici
extraterestru78 Reputație: 108855 Postat August 4, 2023 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat August 4, 2023 Acum 1 minut, eturit a spus: "Păi cum să mă cheme... extraterstru'!" Normal😅
natoporus Reputație: 5037 Postat August 4, 2023 Oras:* Oras:* Postat August 4, 2023 2 minutes ago, Bruneta168 said: Nu trebuie sa devii meseriaș , trebuie sa ai cei 7 ani de acasă ! Am glumit, of course. Mai serios, m-am gandit si eu ca asta ar putea fi raspunsul.
Vizitator Reputație: 0 Postat August 4, 2023 Postat August 4, 2023 5 minutes ago, CIMCOF said: Pe bune ca am o păsărica diferită și frumoasa ❤️❤️❤️
CIMCOF Reputație: 1937 Postat August 4, 2023 Oras:Floreasca Oras:Floreasca Postat August 4, 2023 Acum 1 minut, Bruneta168 a spus: Mamaaaa , ce păsărica frumoasa am , dacă as putea , mi-as da limbi singura , se oferă cineva ? Dar nu plătesc , moka Am programare făcută. Vorbim!
extraterestru78 Reputație: 108855 Postat August 4, 2023 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat August 4, 2023 Acum 1 minut, Bruneta168 a spus: Pe bune ca am o păsărica diferită și frumoasa ❤️❤️❤️ Rozalinda 🤤🤤🤤🤤 abia aștept sa o fac sa "plãngă" 💦
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum