Sari la conținut

"Curtea" suprema

Vizitator 1_potrivitu

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat
4 minutes ago, bic.c said:

Vai p. mea, era sa-mi cadă șapca de pe cap. Esti putin balonată, este? 

Las-o, o iei când se întoarce , las-o sa se distreze :) 

Vizitator
Postat
Just now, Criticul said:

Îndeplinesc cu brio ultima condiție, ba chiar pot da și la alții... Nu e suficient? 

Ai burtica ? Și eu am :) ne fu-fu-fu in burtici :)

• Membru Premium
  • Oras:Nicăieri
Postat
Acum 3 minute, Bruneta168 a spus:

Ai burtica ? Și eu am :) ne fu-fu-fu in burtici :)

E grav căci nu știu dacă o am așa de lungă ca să acopere centimetrii ce-i pierdem din cauza burții... 

Nu uita cum m-a descris chiar Girlsexy99, burtos cu puța mică... :(

Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. 

"Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield 

• Oras:.
Postat
Acum 1 minut, Bruneta168 a spus:

Las-o, o iei când se întoarce , las-o sa se distreze :) 

De luat nu am cum să o iau, crede-mă, nu am ce să fac cu ea. 

Am gresit oare cand am zis de balonare, sa fie doar retentie de apă?!? 

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Postat
10 minutes ago, Criticul said:

E grav căci nu știu dacă o am așa de lungă ca să acopere centimetrii ce-i pierdem din cauza burții... 

Nu uita cum m-a descris chiar Girlsexy99, burtos cu puța mică... :(

Sincer? Nici nu am citit ce debitează ea , nici nu-mi pasa cine ești ! Atât timp cât ma respecți , Primești respect ! Eu cred ca nici nu știe cum arati , serios 

• Membru Premium
Postat
Acum 6 minute, Bruneta168 a spus:

... Eu cred ca nici nu știe cum arati , serios 

Ea e plinuță iar eu sunt gras, că să-ți faci o idee... Știe cum arăt chiar dacă spune că nu m-a fotografiat pe ascuns... 

• Haha 1

Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. 

"Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield 

• Telefon: 0772056560
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Telefon: 0772056560
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
Postat
Acum 29 minute, bic.c a spus:

Vai p. mea, era sa-mi cadă șapca de pe cap. Esti putin balonată, este? 

Puțin grasa dar îmi place așa cum arat ! Am talentul meu si Frumusețea mea ! 

Vizitator
Postat
1 minute ago, Criticul said:

Ea e plinuță iar eu sunt gras, că să-ți faci o idee... Știe cum arăt chiar dacă spune că nu m-a fotografiat pe ascuns... 

lasati mai fata sa se distreze :) ce aveți cu ea ? Când revine , reluam , pana atunci o sa vina castelano , sa lămurească ceva …

Vizitator
Postat

Te-o prins :) sa te văd acum :) 

• Oras:Floreasca
Postat

Te-o prins :) sa te văd acum :) 

Măi Ana. De când se vorbește ardelenește pe Calea Victoriei?

Postat
Acum 1 oră, Girlsexy99 a spus:

Iubesc marea 💋

FC9D7A6D-7D47-4650-9F0B-3804E2B354C5.jpeg

Aoleu mamă... Porumbul fiert unde este?

• Haha 1
  • Membru Premium
Postat
Acum 6 minute, Bruneta168 a spus:

... o sa vina castelano , sa lămurească ceva …

Pune-i numele cum trebuie, tu te referi la alt user... Iar capo di tutti capi nu se bagă în conflicte, nu a făcut-o vreme de peste un deceniu, nu cred că începe acum. 

Postat
Acum 10 minute, Girlsexy99 a spus:

Puțin grasa dar îmi place așa cum arat ! Am talentul meu si Frumusețea mea ! 

Vizitator
Postat
7 minutes ago, CIMCOF said:

Măi Ana. De când se vorbește ardelenește pe Calea Victoriei?

Pai vezi ? Tu ai auzit decât ce este mai rău despre mine :) sunt născuta in tarnaveni , am venit in buc de la 6 ani , muma nea era unguroaica , taica  era tigan :) și ma simt mândra de asta :) mulți dintre voi nu știti cum sunt eu :) eu va arat doar fata rea , îți voi spune alta data o mica poveste , nu azi , cândva , ti-o scriu 😇

Vizitator
Postat
2 minutes ago, Criticul said:

Pune-i numele cum trebuie, tu te referi la alt user... Iar capo di tutti capi nu se bagă în conflicte, nu a făcut-o vreme de peste un deceniu, nu cred că începe acum. 

Nu știu numele lui , se înțelege ce și cum ! 

• Membru Premium
Postat

Pentru unii se termină weekendul, la alții e de abia la jumătate, oare vedem vreo "telenovelă" zilele astea? 

Eu aștept să-mi ofere cineva ceva de săpat, cosit, să pot bea și eu măcar o bere (lucrez pe băutură și țigări). 

• Membru Premium
Postat

Nu știu numele lui , se înțelege ce și cum ! 

Pune doi de "l" 

Postat
Acum 7 minute, CIMCOF a spus:

Aoleu mamă... Porumbul fiert unde este?

Galeata? Cred că nu a incăput in cadru

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Pai vezi ? Tu ai auzit decât ce este mai rău despre mine :) sunt născuta in tarnaveni , am venit in buc de la 6 ani , muma nea era unguroaica , taica  era tigan :) și ma simt mândra de asta :) mulți dintre voi nu știi cum sunt eu :) eu va arat doar fata rea , îți voi spune alta data o mica poveste , nu azi , cândva , ti-o scriu 😇

Mno fată dragă... Ne-om fute sau ne-om cântări?

Vizitator
Postat
2 minutes ago, Criticul said:

Pune doi de "l" 

Ce contează ? Tot aia e :) 

• Membru Premium
Postat
Acum 4 minute, Bruneta168 a spus:

... muma nea era unguroaica , taica  era tigan

Dacă mergem pe prejudecăți rasiale, când nu e vorba de înșelat și mândrie, e o combinație potrivită pentru o "arzoaică". 

Am spus-o de destule ori, dpdv sexual, cea mai tare fată prinsă de mine era o țigăncușă din Brăila, nu am găsit vreuna să se apropie de ce putea face fata și ce idei avea... tot timpul m-a futut ea pe mine, nu eu pe ea. 

Vizitator
Postat
3 minutes ago, CIMCOF said:

Mno fată dragă... Ne-om fute sau ne-om cântări?

Ne cântărim :) tu păsărica , eu penisul :) urat îmi sade așa :) penisul , penisul :) când o sa mai înjur , o sa zic așa :  “da-te-n penisul meu “ :) 

• Membru Premium
Postat
Acum 2 minute, Bruneta168 a spus:

Ce contează ? Tot aia e :) 

Nu, chiar deloc. Cum ar fi să faci sex pe 20 de lei în loc de 200?

• Haha 1

Vizitator
Postat
Just now, Criticul said:

Dacă mergem pe prejudecăți rasiale, când nu e vorba de înșelat și mândrie, e o combinație potrivită pentru o "arzoaică". 

Am spus-o de destule ori, dpdv sexual, cea mai tare fată prinsă de mine era o țigăncușă din Brăila, nu am găsit vreuna să se apropie de ce putea face fata și ce idei avea... tot timpul m-a futut ea pe mine, nu eu pe ea. 

Sunt calda înăuntru :) așa sunt țigăncile + ca am si sange de unguroaica :) 

Vizitator
Postat
1 minute ago, Criticul said:

Nu, chiar deloc. Cum ar fi să faci sex pe 20 de lei în loc de 200?

Tot aia e :) 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...