Vizitator Reputație: 0 Postat August 13, 2023 Postat August 13, 2023 4 minutes ago, bic.c said: Vai p. mea, era sa-mi cadă șapca de pe cap. Esti putin balonată, este? Las-o, o iei când se întoarce , las-o sa se distreze
Vizitator Reputație: 0 Postat August 13, 2023 Postat August 13, 2023 Just now, Criticul said: Îndeplinesc cu brio ultima condiție, ba chiar pot da și la alții... Nu e suficient? Ai burtica ? Și eu am ne fu-fu-fu in burtici
Membru Premium Criticul Reputație: 5432 Postat August 13, 2023 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat August 13, 2023 Acum 3 minute, Bruneta168 a spus: Ai burtica ? Și eu am ne fu-fu-fu in burtici E grav căci nu știu dacă o am așa de lungă ca să acopere centimetrii ce-i pierdem din cauza burții... Nu uita cum m-a descris chiar Girlsexy99, burtos cu puța mică... Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
bic.c Reputație: -1560 Postat August 13, 2023 Oras:. Oras:. Postat August 13, 2023 Acum 1 minut, Bruneta168 a spus: Las-o, o iei când se întoarce , las-o sa se distreze De luat nu am cum să o iau, crede-mă, nu am ce să fac cu ea. Am gresit oare cand am zis de balonare, sa fie doar retentie de apă?!? 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat August 13, 2023 Postat August 13, 2023 10 minutes ago, Criticul said: E grav căci nu știu dacă o am așa de lungă ca să acopere centimetrii ce-i pierdem din cauza burții... Nu uita cum m-a descris chiar Girlsexy99, burtos cu puța mică... Sincer? Nici nu am citit ce debitează ea , nici nu-mi pasa cine ești ! Atât timp cât ma respecți , Primești respect ! Eu cred ca nici nu știe cum arati , serios
Membru Premium Criticul Reputație: 5432 Postat August 13, 2023 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat August 13, 2023 Acum 6 minute, Bruneta168 a spus: ... Eu cred ca nici nu știe cum arati , serios Ea e plinuță iar eu sunt gras, că să-ți faci o idee... Știe cum arăt chiar dacă spune că nu m-a fotografiat pe ascuns... 1 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Girlsexy99 Reputație: 8338 Postat August 13, 2023 Telefon: 0772056560 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0772056560 Oras:Bucuresti Disponibila Postat August 13, 2023 Acum 29 minute, bic.c a spus: Vai p. mea, era sa-mi cadă șapca de pe cap. Esti putin balonată, este? Puțin grasa dar îmi place așa cum arat ! Am talentul meu si Frumusețea mea !
Vizitator Reputație: 0 Postat August 13, 2023 Postat August 13, 2023 1 minute ago, Criticul said: Ea e plinuță iar eu sunt gras, că să-ți faci o idee... Știe cum arăt chiar dacă spune că nu m-a fotografiat pe ascuns... lasati mai fata sa se distreze ce aveți cu ea ? Când revine , reluam , pana atunci o sa vina castelano , sa lămurească ceva …
CIMCOF Reputație: 1937 Postat August 13, 2023 Oras:Floreasca Oras:Floreasca Postat August 13, 2023 Acum 1 minut, Bruneta168 a spus: Te-o prins sa te văd acum Măi Ana. De când se vorbește ardelenește pe Calea Victoriei?
CIMCOF Reputație: 1937 Postat August 13, 2023 Oras:Floreasca Oras:Floreasca Postat August 13, 2023 Acum 1 oră, Girlsexy99 a spus: Iubesc marea 💋 Aoleu mamă... Porumbul fiert unde este? 1
Membru Premium Criticul Reputație: 5432 Postat August 13, 2023 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat August 13, 2023 Acum 6 minute, Bruneta168 a spus: ... o sa vina castelano , sa lămurească ceva … Pune-i numele cum trebuie, tu te referi la alt user... Iar capo di tutti capi nu se bagă în conflicte, nu a făcut-o vreme de peste un deceniu, nu cred că începe acum. Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
CIMCOF Reputație: 1937 Postat August 13, 2023 Oras:Floreasca Oras:Floreasca Postat August 13, 2023 Acum 10 minute, Girlsexy99 a spus: Puțin grasa dar îmi place așa cum arat ! Am talentul meu si Frumusețea mea !
Vizitator Reputație: 0 Postat August 13, 2023 Postat August 13, 2023 7 minutes ago, CIMCOF said: Măi Ana. De când se vorbește ardelenește pe Calea Victoriei? Pai vezi ? Tu ai auzit decât ce este mai rău despre mine sunt născuta in tarnaveni , am venit in buc de la 6 ani , muma nea era unguroaica , taica era tigan și ma simt mândra de asta mulți dintre voi nu știti cum sunt eu eu va arat doar fata rea , îți voi spune alta data o mica poveste , nu azi , cândva , ti-o scriu 😇
Vizitator Reputație: 0 Postat August 13, 2023 Postat August 13, 2023 2 minutes ago, Criticul said: Pune-i numele cum trebuie, tu te referi la alt user... Iar capo di tutti capi nu se bagă în conflicte, nu a făcut-o vreme de peste un deceniu, nu cred că începe acum. Nu știu numele lui , se înțelege ce și cum !
Membru Premium Criticul Reputație: 5432 Postat August 13, 2023 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat August 13, 2023 Pentru unii se termină weekendul, la alții e de abia la jumătate, oare vedem vreo "telenovelă" zilele astea? Eu aștept să-mi ofere cineva ceva de săpat, cosit, să pot bea și eu măcar o bere (lucrez pe băutură și țigări). Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Membru Premium Criticul Reputație: 5432 Postat August 13, 2023 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat August 13, 2023 Acum 1 minut, Bruneta168 a spus: Nu știu numele lui , se înțelege ce și cum ! Pune doi de "l" Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
bic.c Reputație: -1560 Postat August 13, 2023 Oras:. Oras:. Postat August 13, 2023 Acum 7 minute, CIMCOF a spus: Aoleu mamă... Porumbul fiert unde este? Galeata? Cred că nu a incăput in cadru 1 1
CIMCOF Reputație: 1937 Postat August 13, 2023 Oras:Floreasca Oras:Floreasca Postat August 13, 2023 Acum 1 minut, Bruneta168 a spus: Pai vezi ? Tu ai auzit decât ce este mai rău despre mine sunt născuta in tarnaveni , am venit in buc de la 6 ani , muma nea era unguroaica , taica era tigan și ma simt mândra de asta mulți dintre voi nu știi cum sunt eu eu va arat doar fata rea , îți voi spune alta data o mica poveste , nu azi , cândva , ti-o scriu 😇 Mno fată dragă... Ne-om fute sau ne-om cântări?
Vizitator Reputație: 0 Postat August 13, 2023 Postat August 13, 2023 2 minutes ago, Criticul said: Pune doi de "l" Ce contează ? Tot aia e
Membru Premium Criticul Reputație: 5432 Postat August 13, 2023 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat August 13, 2023 Acum 4 minute, Bruneta168 a spus: ... muma nea era unguroaica , taica era tigan Dacă mergem pe prejudecăți rasiale, când nu e vorba de înșelat și mândrie, e o combinație potrivită pentru o "arzoaică". Am spus-o de destule ori, dpdv sexual, cea mai tare fată prinsă de mine era o țigăncușă din Brăila, nu am găsit vreuna să se apropie de ce putea face fata și ce idei avea... tot timpul m-a futut ea pe mine, nu eu pe ea. Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Vizitator Reputație: 0 Postat August 13, 2023 Postat August 13, 2023 3 minutes ago, CIMCOF said: Mno fată dragă... Ne-om fute sau ne-om cântări? Ne cântărim tu păsărica , eu penisul urat îmi sade așa penisul , penisul când o sa mai înjur , o sa zic așa : “da-te-n penisul meu “
Membru Premium Criticul Reputație: 5432 Postat August 13, 2023 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat August 13, 2023 Acum 2 minute, Bruneta168 a spus: Ce contează ? Tot aia e Nu, chiar deloc. Cum ar fi să faci sex pe 20 de lei în loc de 200? 1 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Vizitator Reputație: 0 Postat August 13, 2023 Postat August 13, 2023 Just now, Criticul said: Dacă mergem pe prejudecăți rasiale, când nu e vorba de înșelat și mândrie, e o combinație potrivită pentru o "arzoaică". Am spus-o de destule ori, dpdv sexual, cea mai tare fată prinsă de mine era o țigăncușă din Brăila, nu am găsit vreuna să se apropie de ce putea face fata și ce idei avea... tot timpul m-a futut ea pe mine, nu eu pe ea. Sunt calda înăuntru așa sunt țigăncile + ca am si sange de unguroaica
Vizitator Reputație: 0 Postat August 13, 2023 Postat August 13, 2023 1 minute ago, Criticul said: Nu, chiar deloc. Cum ar fi să faci sex pe 20 de lei în loc de 200? Tot aia e
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum