Sari la conținut

"Curtea" suprema

Vizitator 1_potrivitu

Postări Recomandate

• Oras:Nicăieri

Astăzi am rămas cu două dileme:

1 să scriu sau nu despre vizita de azi? Dacă o fac, aș da note mici deși experiența mi-a plăcut chiar dacă fata nu a performant dar are darul de a se face, plăcută e puțin spus, atât de curativă încât îți plac toate stângăciile și lipsurile avute (și au fost destule). Cam toate notele ar fi de 5, inclusiv la igienă pentru că s-a spălat pe dinți cu periuța... La anal ar obține notă mai mare, poate 6, poate 6,5... Cea mai mare la pro-client: 7

2. Dacă nu apare ceva în viitorul apropiat, trebuie să lărgesc aria de căutare a unei fete ce face și anal, am epuizat pe cele ce activează și sunt ok pe o rază de 150 km, acum trebuie să mă uit la fetele din Cluj, Brașov, Sibiu, Baia Mare, Ploiești ca să aleg o nouă țintă... Ce oraș să aleg și pe cine? 

Link spre comentariu
  • Telefon: 0729608378
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Telefon: 0729608378
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
2 minutes ago, Subteranaa said:

Dilema mea, pe unde ai umblat ai? 🤨

Ufff din dormitor la baie si de la baie în bucatarie si iar în dormitor🤣🤣🤣🤣

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Oras:Online
  • Oras:Online
Acum 2 minute, Criticul a spus:

1 să scriu sau nu despre vizita de azi? Dacă o fac, aș da note mici deși experiența mi-a plăcut deși fata nu a performant dar are darul de a se face, plăcută e puțin spus, atât de curativă încât îți plac toate stângăciile și lipsurile avute (și au fost destule). Cam toate notele ar fi de 5, inclusiv la igienă pentru că s-a spălat pe dinți cu periuța... 

2. Dacă nu apare ceva în viitorul apropiat, trebuie să lărgesc aria de căutare a unei fete ce face și anal, am epuizat pe cele ce activează și sunt ok pe o rază de 150 km, acum trebuie să mă uit la fetele din Cluj, Brașov, Sibiu, Baia Mare, Ploiești ca să aleg o nouă țintă... Ce oraș să aleg și pe cine? 

Nu speria si fetele din alte orase. :) 

• Haha 3
Link spre comentariu

Eu aștept sugestii cu fete de vizitat ce au anal in servicii din orașele spuse. 

Am renunțat să caut abonamente după ce una mi-a spus că are agenda plină ca să o văd după aceea că anunță orele când e disponibilă :(

Mai ușor găsesc fete ce fac anal decât pe cele ce au GFE, mai ales cu unul dintre cei mai urâți oameni de pe Pământ dar care are pretenții și e și critic și se manifestă coleric. 

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 26 minute, Criticul a spus:

1 să scriu sau nu despre vizita de azi? Dacă o fac, aș da note mici deși experiența mi-a plăcut chiar dacă fata nu a performant dar are darul de a se face, plăcută e puțin spus, atât de curativă încât îți plac toate stângăciile și lipsurile avute (și au fost destule). Cam toate notele ar fi de 5, inclusiv la igienă pentru că s-a spălat pe dinți cu periuța... La anal ar obține notă mai mare, poate 6, poate 6,5... Cea mai mare la pro-client: 7

Dilema e cu Dilema? 🤔🤔🤔

Doar nu o sa te cramponezi in dilema si nu o sa scrii recenzia aferenta si regulamentara

Link spre comentariu
Acum 2 minute, cleopatra01 a spus:

Nu speria si fetele din alte orase. :) 

Mi-ai dat-o idee... să deschid topic în acele zone și să întreb care vor să fie vizitate... 

Deși mă aștept că dacă primesc o ofertă și mă duc, comitetul de primire să fie format din niște "iuby" cărora nu le-a plăcut recenzia lăsată protejatei lor. 

• Haha 3
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: -
  • Oras:Buzau
  • Telefon: -
  • Oras:Buzau
1 hour ago, EmmaDilema said:

Buna seara🤗

Buna! 🤗 Mi-a placut cum te prezinti in anuntul de pe Sibiu, daca esti asa si in realitate, esti ceea ce caut. 😊

Ai rezolvat dilema noului oras? 😜

• Like 2
Link spre comentariu
Chiar acum, Subteranaa a spus:

Cu ce voiai sa se spele pe dinti? Cu 🍆

Chiar nu glumesc... Apa de gură e sfântă, periuța, lama de bărbierit, aparatul de epilat NU SE FOLOSESC CÂTEVA ORE BUNE ÎNAINTE DE ÎNTÂLNIRI căci provoacă microleziuni prin care se transmit toate bolile cu transmitere prin fluide, inclusiv sânge, adică cele mai riscante: sifilis, HIV, hepatita C. 

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 2 minute, Criticul a spus:

Mi-ai dat-o idee... să deschid topic în acele zone și să întreb care vor să fie vizitate... 

Deși mă aștept că dacă primesc o ofertă și mă duc, comitetul de primire să fie format din niște "iuby" cărora nu le-a plăcut recenzia lăsată protejatei lor. 

Da de unde! Nu e nevoie, comitetul de primire va fi doar una singura "kvl" nu-ți trebuie altul🙈😂😂😂

Link spre comentariu
Acum 1 minut, Timidu89 a spus:

Buna! 🤗 Mi-a placut cum te prezinti in anuntul de pe Sibiu, daca esti asa si in realitate, esti ceea ce caut. 😊

Citește și mâine... Poate modifica oricând anunțul, cel inițial era mult diferit. O știu de la prima postare, când a deschis topic greșit în secțiunea de masaj... 😛

Link spre comentariu
Acum 2 minute, Flx01 a spus:

Da de unde! Nu e nevoie, comitetul de primire va fi doar una singura "kvl" nu-ți trebuie altul🙈😂😂😂

Sunt 99% convins că kvl ar vrea să o vizitez, e curioasă rău în ce mă privește, chiar dacă ar afla post factum și nu ar putea să folosească sucitorul sau tigaia de fontă pe mine. 

• Haha 2
Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 9 minute, Criticul a spus:

Sunt 99% convins că kvl ar vrea să o vizitez, e curioasă rău în ce mă privește, chiar dacă ar afla post factum și nu ar putea să folosească sucitorul sau tigaia de fontă pe mine. 

Poate pe "Criticul"......, dar pe "colericul" sigur ar turna o cratita de apa fiarta🙈😂😂😂

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...