Sari la conținut

"Curtea" suprema

Vizitator 1_potrivitu

Postări Recomandate

Vizitator markus6
Reputație: 0
Acum 1 oră, cleopatra01 a spus:

Tu nu ai luat nici o dunga in mod nemeritat.

Intre timp:

1. Sterge celalalt cont pe care il mai ai

2. Cand ma mai injuri tine cont ca si @pisicuts iti vede postarile. Are el multe pacate dar nu-i sta in fire sa injure femeile sau sa le vorbeasca urat indiferent cat de suparat ar fi.

3. Nici eu nici motanul nu trebuie sa ne justificam pentru deciziile pe care le luam sau sa-ti cerem tie aprobarea.

4. Nu e treaba ta sa judeci alti utilizatori sau sa-i jignesti. Indiferent ce crezi tu ca stii sau dupa ce ti-au povestit tie fetele. Fetele pot sa tasteze singure daca au ceva de spus si au dovezi ca sa-si sustina afirmatiile.

5. Daca cineva te-a votat nu inseamna ca-i clona. Membrii de pe fiecare sectiune se sustin intre ei.

De clone ma ocup eu, nu am nevoie de ajutorul tau. Daca am trecut anumite lucruri cu vederea la unii utilizatori au fost avertizati sa nu repete greselile. Daca le repeta nu-i mai iert.

6. Daca am gresit fata de cineva mi-am remediat greseala.

7. Pe mine sa nu ma mai citezi pe viitor. Nu exista nici o scuza pentru modul de exprimare pe care l-ai folosit. Daca femeile din viata ta il accepta le priveste. Eu nu tolerez asa ceva.

Il citezi pe @pisicuts ii treaba lui daca iti raspunde sau nu.

1 Visați doar  conturi decand sunteti moderatoare?

2 vorbesc cum vreau si nu dau nimanui explicatii.

3 Greselele ce li ati facut aici nu le mai indreptati nici daca mai stati 10 ani moderatoare.

Nici nu cred ca le stiti toate.

Nici eu nu am mare nevoie sa ma citati 

Link spre comentariu
Vizitator markus6
Acum 38 minute, Criticul a spus:

Pe cei vechi, puțin îi interesează ce spun alții căci sunt validați în ani de zile... @Mocureloaded @talibanu@talibanu sunt niște exemple... 

A trecut moda cu cei Vechi,fetele nu mai dau doi bani pe voi,eii,nici pe taliban nici pe nici unul.

Majoritatea acuma la moda sunt clientii tineri si banu,le doare n pizda pe ele ce tastati voi.

Link spre comentariu
  • Oras:Online
  • Oras:Online

1. Amadeus12  ip-ul nu ma minte chiar daca voi incercati. Nu i-a iesit nici lui singur1

2. Nu dorim explicatii doar un limbaj civilizat.

3. Nu s-a luat nici o decizie fara aprobarea lui @pisicuts

Daca nu-ti place la noi nu ne suparam. 

Nu pretindem ca toata lumea sa inteleaga schimbarile si modul nou de administrare.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Nicăieri
  • Oras:Nicăieri
Acum 8 minute, markus6 a spus:

A trecut moda cu cei Vechi,fetele nu mai dau doi bani pe voi,eii,nici pe taliban nici pe nici unul.

Majoritatea acuma la moda sunt clientii tineri si banu,le doare n pizda pe ele ce tastati voi.

Nu le doare, dar cei vechi merg anonim... Dacă Mocu sau talibanu spun despre o fată că nu e ok, se așterne liniștea în telefonul ei... La fel cu florinbidi din Bacău dar el e scrie recenzii și-i place sau nu dar e "influencer" la el în zonă. 

Link spre comentariu
Vizitator markus6
Acum 3 minute, cleopatra01 a spus:

1. Amadeus12  ip-ul nu ma minte chiar daca voi incercati. Nu i-a iesit nici lui singur1

Nu pretindem ca toata lumea sa inteleaga schimbarile si modul nou de administrare.

1 Nu stiu despre ce vorbiti ,chiar nu va inteleg.

2 Nici nu am cui da explicatii.

3 Nu e vorba ca imi place ,dar nu am ajuns inca sa fiu condus de cineva.

Parca era vorba sa nu ma mai citati ca nu mi face placere.

Link spre comentariu
Vizitator markus6
Acum 8 minute, Criticul a spus:

Nu le doare, dar cei vechi merg anonim... Dacă Mocu sau talibanu spun despre o fată că nu e ok, se așterne liniștea în telefonul ei... La fel cu florinbidi din Bacău dar el e scrie recenzii și-i place sau nu dar e "influencer" la el în zonă. 

Au plecat timpurile alea nu prea mai sunt fete ce sa le fie frica de recenzie proasta.

lasama si cu florinbidi 🤦

Link spre comentariu
Vizitator markus6
Acum 19 minute, cleopatra01 a spus:

Ba sa fiu al dracu ce bucuros e Șobo seful clonelor sau cum i ati zis?

"PREACUNOSCUTUL DOMN CU SUTE DE CONTURI" atunci nu va aprecia,acuma cand vede ca dati in dusmanii lui i rade inima si va iubeste,va da inimioare clona😂  cica preacunoscutul domn🤦😂😂😂😂😂

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
1 oră în urmă, Criticul a spus:

Pe cei vechi, puțin îi interesează ce spun alții căci sunt validați în ani de zile... @Mocureloaded @talibanu@talibanu sunt niște exemple... 

Multumesc de nominalizare :)) m-am saturat de cate ori am fost facut peste, manager etc. Nu mai fac recenzii complete de mult ca sa nu mai "deranjez" pe nimeni si nici nu ma mai intereseaza parerea altora despre mine. Asa e la pensie 😀

Acum 22 minute, markus6 a spus:

Asa e varule, greu la pensie, nu te mai vrea nimeni ;) eu si cu fratele irinel...

Acum 11 minute, Criticul a spus:

Eu nu mai zic despre fete ca nu sunt ok, se gasesc vreo 17 conturi fake sa imi explice moartea caprioarei. Cei care ma urmaresc de mult timp isi dau seama din ceea ce scriu daca o fata e ok sau nu, chiar daca eu scriu de bine 😀🤣

Ps: de cand am iesit la pensie nu mai sunt asa activ, asta e viata, cand imbatranesti nu te mai vrea nimeni 🤣🤣

• Haha 3
Link spre comentariu
Vizitator markus6
Acum 3 minute, talibanu a spus:

Multumesc de nominalizare :)) m-am saturat de cate ori am fost facut peste, manager etc. Nu mai fac recenzii complete de mult ca sa nu mai "deranjez" pe nimeni si nici nu ma mai intereseaza parerea altora despre mine. Asa e la pensie 😀

Asa e varule, greu la pensie, nu te mai vrea nimeni ;) eu si cu fratele irinel...

Eu nu mai zic despre fete ca nu sunt ok, se gasesc vreo 17 conturi fake sa imi explice moartea caprioarei. Cei care ma urmaresc de mult timp isi dau seama din ceea ce scriu daca o fata e ok sau nu, chiar daca eu scriu de bine 😀🤣

Ps: de cand am iesit la pensie nu mai sunt asa activ, asta e viata, cand imbatranesti nu te mai vrea nimeni 🤣🤣

Pai zii tu taliban nu e asa?

Pai eu am observat ca majoritatea fetelor tinere le plac astea tineri si frumosi,eu inca nu am ajuns hodorog ca voi dar ajung si eu.

Diferenta e ca eu o sa pot si atunci nu chiar ca voi😂😂😂

Link spre comentariu
Vizitator markus6
Acum 4 minute, Dezastru007 a spus:

Ohooo, aici începe iar un dezastru parcă prevăd, dar știu sigur că nu va câștiga nimeni nimic din toate astea care se spun pe aici. 

Nimeni nu a castigat nimic aici,doar au perdut timp si bani incarcand sute de conturi ,ca si preacunoscutul domn vorba preaiubitei  noastra doamna.😂😂😂😂

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 28 minute, cleopatra01 a spus:

Buna seara Reginuțo!, știți ce nu ințeleg eu! Pai daca ați descoperit..., si sunteți sigura de ce nu luați masurile care dvs spuneati ca le luați in astfel de cazuri??? 

Nu am nici o treaba cu contul/conturile  la care faceti referire, dar demonstrati ca contul are dreptate!!! De afara asa se vede🤦‍♂️

• Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Vizitator markus6
Acum 6 minute, Criticul a spus:

Hmmm... s-ar putea să ai o surpriză cu talibanul chiar dacă e vechi pe forum... 

Nu e mai vechi ca si mine, stiu de el.

Oricum pe mine inca ma doresc multe fete in pat.

Eu ma refer la astea pana in 25  de ani si cu patratele mai ceva ca ale mele.

Acuma cred ca preacunoscutul domn  crede ca si el se incadreaza ca merge la sala,el nu observa ca nu si vede matul de burta😂😂😂

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 1 minut, markus6 a spus:

Nu e mai vechi ca si mine, stiu de el.

Oricum pe mine inca ma doresc multe fete in pat.

Eu ma refer la astea pana in 25  de ani si cu patratele mai ceva ca ale mele.

Acuma cred ca preacunoscutul domn  crede ca si el se incadreaza ca merge la sala,el nu observa ca nu si vede matul de burta😂😂😂

Eu nu am patratele varule, eu am un cerculeț ;) si de vazut, nu l-am mai vazut de ani buni 🤣🤣 toate fetele stiu cat de mic e asa ca nici burta nu trebuie sa fie prea mare ca sa il faca disparut 🤣🤣

• Haha 3
Link spre comentariu
  • Oras:Otopeni
  • Oras:Otopeni
Acum 2 minute, markus6 a spus:

Nici nu am observat ca am citat un mucos.

Nu prea am obicei sa citez toti .......

Ai dat cu mucii în fasole iar, dacă eu sunt mucos tu ești o râie. Bă Marcu sau cum ți-oi mai spune tu cu mine nu te joci cum ai făcut cu adminu și modelatoare. Eu îți dau din ghiveci. Oricum o să fi dungat iar că nu te potolești și continui aici ca un vechi frustrat. Nu îmi mai răspunde că iar o să îți meargă rău de tot.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...