Sari la conținut

"Curtea" suprema

Vizitator 1_potrivitu

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Acum 1 minut, armando77 a spus:

Cam așa ceva s-ar părea . Poate să lucreze chiar la guvern . Distribuie banii de la UE care are nevoie de fonduri nerambursabile😂

Sânt muncitor, de 6 luni merg la excorte din nou și am tocat tot și economii dar mai am. Am stat și 2 ani fără pizdă, dar și când o fac o fac. Va dați seama că-ți bani a pierdut Jessica, am cheltuit între 2 și 400 pe zi. 

• Trist 2
Link spre comentariu
Acum 8 minute, JeanVal a spus:

Am înțeles. Mai fac angajări?

Mi-ar plăcea și mie să am bani și zile de concediu ca tine. Și să mă placă fetele cum te plac pe tine, dar cred că cer prea mult...

Ce meserie ai inginer în ce domeniu?

Cred ca pot să te ajut.

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
Acum 4 minute, JeanVal a spus:

Am înțeles. Mai fac angajări?

Mi-ar plăcea și mie să am bani și zile de concediu ca tine. Și să mă placă fetele cum te plac pe tine, dar cred că cer prea mult...

Sigur ceri prea mult.La fete pe bani,nu prea exista plăcere fără  lovele.Ce drk.vb.

• Like 1
Link spre comentariu
Acum 6 minute, Puttero a spus:

Sânt muncitor, de 6 luni merg la excorte din nou și am tocat tot și economii dar mai am. Am stat și 2 ani fără pizdă, dar și când o fac o fac. Va dați seama că-ți bani a pierdut Jessica, am cheltuit între 2 și 400 pe zi. 

Care a fost povestea cu Jessica de nu te mai primeste?

Am vazut ca e buna rau de 🍆

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Reputație: 5068
  • Oras:Micul Paris(Outcal)
Acum 7 minute, Puttero a spus:

Prea o faci . Ar trebui sa fi mai echilibrat . Crezi că acum mergând zi de zi îi mai recuperezi pe cei 2 ani fără ?🤷‍♂️🙈😂

Fii blândă cu inima mea și o fiară cu trupul meu! 

Link spre comentariu
Acum 4 minute, Barbarian a spus:

Sigur ceri prea mult.La fete pe bani,nu prea exista plăcere fără  lovele.Ce drk.vb.

Întreabă pe Alina ce înseamnă să aibă un client sigur care vine mereu am fost de 8 ori la ea.

Link spre comentariu
Chiar acum, Puttero a spus:

Întreabă pe Alina ce înseamnă să aibă un client sigur care vine mereu am fost de 8 ori la ea.

Am futut multe Alina,care din ele?Mai explicit,te rog asta asa sa nu ajung la tine...

Link spre comentariu
Acum 8 minute, reptilozaurusrex a spus:

Care a fost povestea cu Jessica de nu te mai primeste?

Am vazut ca e buna rau de 🍆

La ea am futut de toți banii, plus că mă cam îndrăgostise de ea și a simțit. Cred că na vrut complicații.

• Haha 1
  • Trist 1
Link spre comentariu
Reputație: 1928
2 minutes ago, Puttero said:

Ce meserie ai inginer în ce domeniu?

Cred ca pot să te ajut.

Nu sunt inginer, M, lucrez în vânzări. Nu cred că sunt posturi pentru mine acolo. Dar mi-ar plăcea și mie un job la stat, să am și eu un loc de muncă sigur și fără stres.

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 6 minute, Puttero a spus:

La ea am futut de toți banii, plus că mă cam îndrăgostise de ea și a simțit. Cred că na vrut complicații.

Ce vroiai să-ți de-a restul 😂.Mai lasă și tu de la tine câteva minute altă dată să ai pentru data viitoare că nu ești la farmacie 😂

Link spre comentariu
Acum 1 minut, armando77 a spus:

Ce vroiai să-ți de-a restul 😂.Mai lasă și tu de la tine câteva minute altă dată să ai pentru data viitoare că nu ești la farmacie 😂

E nașpa când futi acasă și nevasta  îți dă restul..

• Haha 1
Link spre comentariu
Acum 3 minute, JeanVal a spus:

Nu sunt inginer, M, lucrez în vânzări. Nu cred că sunt posturi pentru mine acolo. Dar mi-ar plăcea și mie un job la stat, să am și eu un loc de muncă sigur și fără stres.

Nu e chiar asa mare inginerie sa lucrezi la stat, am lucrat si eu si nu m-a dat pe spate. Tot asa conteaza mult ce sefi si ce colectiv ai.

• Like 1
Link spre comentariu
7 minutes ago, Puttero said:

M, eu sunt de vină... De când ai spus că vrei să o iei de soție, i-am interzis să te mai primească pentru că eram nesigur pe mine și mă temeam că mi-o vei fura. Chiar și acum, când îmi mai spune că i-ai trimis mesaje, am anumite temeri.

Oricum, noi suntem logodiți acum, așa că sper că asta te va ajuta să treci mai ușor peste sentimentele pe care le ai pentru ea.

• Haha 2
Link spre comentariu
Acum 11 minute, Puttero a spus:

Sau ea se indragostise de tine si a zis ca decat sa o lasi cu inima franta la un moment dat, mai bine pune ea stop. :)

• Haha 1
Link spre comentariu
Chiar acum, armando77 a spus:

Jessica e un subiect încheiat am 10 care o pot înlocui și nu mă refuză nici una. Și pe ea au întrebat-o colegii de mine. Cred ca am să mă duc pe Baduc la mature și fut pe gratis. 

• Haha 1
Link spre comentariu
Just now, reptilozaurusrex said:

Sau ea se indragostise de tine si a zis ca decat sa o lasi cu inima franta la un moment dat, mai bine pune ea stop. :)

Asta e, în esență, adevărul…

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 2 minute, Barbarian a spus:

E nașpa când futi acasă și nevasta  îți dă restul..

Nici prin gând nu-i trece de rest , vorbeam in deplasare 😂

Link spre comentariu
Acum 3 minute, Puttero a spus:

Jessica e un subiect încheiat am 10 care o pot înlocui și nu mă refuză nici una. Și pe ea au întrebat-o colegii de mine. Cred ca am să mă duc pe Baduc la mature și fut pe gratis. 

Baduc? Ce-i ala? Sau ai vrut sa spui Badoo?

• Confuz 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 2 minute, Puttero a spus:

Ușor de zis , greu de făcut . Înseamnă că ești vedetă de a întrebat-o . Poate colegele au întrebat-o  vrei să spui 😂. Unde e gratis că nimic nu e moca 😂

Link spre comentariu
Acum 6 minute, JeanVal a spus:

M, eu sunt de vină... De când ai spus că vrei să o iei de soție, i-am interzis să te mai primească pentru că eram nesigur pe mine și mă temeam că mi-o vei fura. Chiar și acum, când îmi mai spune că i-ai trimis mesaje, am anumite temeri.

Oricum, noi suntem logodiți acum, așa că sper că asta te va ajuta să treci mai ușor peste sentimentele pe care le ai pentru ea.

Finule nu mai zice că nu te cred, nu ziceai tu că ți-e frică să nu ți-o fur că de futut oricum.

Link spre comentariu
Acum 5 minute, reptilozaurusrex a spus:

Baduc? Ce-i ala? Sau ai vrut sa spui Badoo?

Am greșit am aflat de la taximetrist azi când ma duceam la Alinuța. Al drak ala a futut 300 de acolo și încă un sait nu mai știu cum îi zice.

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 1 minut, Puttero a spus:

Am greșit am aflat de la taximetrist azi când ma duceam la Alinuța. Al drak ala a futut 300 de acolo și încă un sait nu mai știu cum îi zice.

O fi zis omu Bamboo Club și tu ai înțeles Badoo, Baduc 😂

• Haha 1

Link spre comentariu

Acum 15 minute, JeanVal a spus:

Casă de piatră vezi să nu te bați cu Cătălin 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...