lucianpbt Reputație: 1654 Postat Ianuarie 3 Oras:🐱 + 🐺 = 🦊 Oras:🐱 + 🐺 = 🦊 Postat Ianuarie 3 Just now, natoporus said: Nu doar cativa banuti, din ce se discuta. Dar daca i s-au oferit banii, nu a refuzat, cam asa inteleg situatia. Nu ar avea de ce sa refuze, ar fi fraiera si ea nu e. 2
Daniro1985 Reputație: 23 Postat Ianuarie 3 Postat Ianuarie 3 @lucianpbt Tocmai ce mi-a răspuns pe whatsapp. S-a lăsat categoric. Asa mi-a zis 2 1
lucianpbt Reputație: 1654 Postat Ianuarie 3 Oras:🐱 + 🐺 = 🦊 Oras:🐱 + 🐺 = 🦊 Postat Ianuarie 3 2 minutes ago, Daniro1985 said: @lucianpbt Tocmai ce mi-a răspuns pe whatsapp. S-a lăsat categoric. Asa mi-a zis Ce coincidenta ca a raspuns acum cand tocmai vorbeam de ea... Edit: Mai vedem peste un an cat de categoric e de fapt.
Daniro1985 Reputație: 23 Postat Ianuarie 3 Postat Ianuarie 3 Chiar acum, lucianpbt a spus: Ce coincidenta ca a raspuns acum cand tocmai vorbeam de ea... Nu cred ca citeste aici. E doar o coincidență zic eu 1 1
natoporus Reputație: 5106 Postat Ianuarie 3 Oras:* Oras:* Postat Ianuarie 3 3 minutes ago, Daniro1985 said: @lucianpbt Tocmai ce mi-a răspuns pe whatsapp. S-a lăsat categoric. Asa mi-a zis Daca a adunat suficienti bani, ar putea sa-i investeasca ca sa-i inmulteasca si atunci nu mai are nevoie sa faca cea mai veche meserie.
lucianpbt Reputație: 1654 Postat Ianuarie 3 Oras:🐱 + 🐺 = 🦊 Oras:🐱 + 🐺 = 🦊 Postat Ianuarie 3 Just now, natoporus said: Daca a adunat suficienti bani, ar putea sa-i investeasca ca sa-i inmulteasca si atunci nu mai are nevoiesa sa faca cea mai veche meserie. Nu o duce mintea pentru asa ceva. Doar daca si-a gasit pe cineva sa o ajute.
lucianpbt Reputație: 1654 Postat Ianuarie 3 Oras:🐱 + 🐺 = 🦊 Oras:🐱 + 🐺 = 🦊 Postat Ianuarie 3 2 minutes ago, Daniro1985 said: Nu cred ca citeste aici. E doar o coincidență zic eu Nimic nu e o coincidenta man. Intr-un fel sau altul.
natoporus Reputație: 5106 Postat Ianuarie 3 Oras:* Oras:* Postat Ianuarie 3 1 minute ago, lucianpbt said: Nu o duce mintea pentru asa ceva. Doar daca si-a gasit pe cineva sa o ajute. N-am fost niciodata la ea si deci nu o cunosc. Dar presupun ca e inteligenta si de aceea am vorbit de investirea capitalului. In cele din urma, o priveste pe ea ce face. 1
Daniro1985 Reputație: 23 Postat Ianuarie 3 Postat Ianuarie 3 Acum 1 minut, lucianpbt a spus: Nimic nu e o coincidenta man. Intr-un fel sau altul. Ca idee. Doar am întrebat-o de dimineață dacă chiar s-a lăsat. Și acum fata mi-a zis ca și-a realizat visurile și a renunțat. Ăsta fost toată discuția. Nu o s-o întreb de faza asta dacă a luat asa mulți bani de la oameni nu e treaba mea.. Dar am întrebat-o care sunt visurile pe care și le-a îndeplinit. Sunt curios 😁 1
lucianpbt Reputație: 1654 Postat Ianuarie 3 Oras:🐱 + 🐺 = 🦊 Oras:🐱 + 🐺 = 🦊 Postat Ianuarie 3 Just now, Daniro1985 said: Ca idee. Doar am întrebat-o de dimineață dacă chiar s-a lăsat. Și acum fata mi-a zis ca și-a realizat visurile și a renunțat. Ăsta fost toată discuția. Nu o s-o întreb de faza asta dacă a luat asa mulți bani de la oameni nu e treaba mea.. Dar am întrebat-o care sunt visurile pe care și le-a îndeplinit. Sunt curios 😁 Apartament in Bucuresti, si alte cateva achizitii. Din ce stiu eu.
cleopatra01 Reputație: 4875 Postat Ianuarie 3 Oras:Online Oras:Online Postat Ianuarie 3 Acum 44 minute, Onlyfire a spus: Se poate negocia?🤣 Nu negociem. 😂 1
Daniro1985 Reputație: 23 Postat Ianuarie 3 Postat Ianuarie 3 Chiar acum, lucianpbt a spus: Apartament in Bucuresti, si alte cateva achizitii. Din ce stiu eu. Bun. Sunt realizări mari sa știi. Sa fie sănătoasa și ea și aia de au dat bani mulți și noi de am dat mai putini 😁 Sănătoși sa fim 1 1
lucianpbt Reputație: 1654 Postat Ianuarie 3 Oras:🐱 + 🐺 = 🦊 Oras:🐱 + 🐺 = 🦊 Postat Ianuarie 3 Just now, Daniro1985 said: Bun. Sunt realizări mari sa știi. Sa fie sănătoasa și ea și aia de au dat bani mulți și noi de am dat mai putini 😁 Sănătoși sa fim La varsta de 20 de ani. E enorm! 1
natoporus Reputație: 5106 Postat Ianuarie 3 Oras:* Oras:* Postat Ianuarie 3 Putem filozofa in continuare dar, in cele din urma, concluzia este "sa-i fie de bine". Sa ai apartament in Bucuresti nu e putin lucru, mai ales in contextul actual. 1
Membru Premium Criticul Reputație: 5364 Postat Ianuarie 3 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Ianuarie 3 Acum 44 minute, lucianpbt a spus: Pai vezi, iti dai seama ca nu spun prostii pe aici. În schimb o faci pe topicele de recenzii unde te erijezi în apărătorul lor, comentând când altcineva își spune opinia despre una din favoritele tale... Ai curajul să spui PE ACEST TOPIC că se poate GFE FĂRĂ FK? 😛 1 1 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
natoporus Reputație: 5106 Postat Ianuarie 3 Oras:* Oras:* Postat Ianuarie 3 4 minutes ago, Criticul said: În schimb o faci pe topicele de recenzii unde te erijezi în apărătorul lor, comentând când altcineva își spune opinia despre una din favoritele tale... Ai curajul să spui PE ACEST TOPIC că se poate GFE FĂRĂ FK? 😛 De ce nu se poate GFE fara FK? Poate nu toate si nu toti sunt pupaciosi.
lucianpbt Reputație: 1654 Postat Ianuarie 3 Oras:🐱 + 🐺 = 🦊 Oras:🐱 + 🐺 = 🦊 Postat Ianuarie 3 8 minutes ago, Criticul said: În schimb o faci pe topicele de recenzii unde te erijezi în apărătorul lor, comentând când altcineva își spune opinia despre una din favoritele tale... Ai curajul să spui PE ACEST TOPIC că se poate GFE FĂRĂ FK? 😛 Nu se poate sa se comporte ca o iubita fara FK stiu, dar nu ai cum sa le schimbi parerea. Edit: Mai bine le esti prieten decat dusman.
Membru Premium Criticul Reputație: 5364 Postat Ianuarie 3 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Ianuarie 3 Chiar acum, natoporus a spus: De ce nu se poate GFE fara FK? Poate nu toate si nu toti sunt pupaciosi. Simplu... Poți face omletă fără ouă? GFE înseamnă comportament de iubită... cei ce notează GFE fără FK și ajung într-o relație, sper să nu sărute vreodată. ATENȚIE: chiar dacă e FK asta nu înseamnă obligatoriu GFE, trebuie mult mai multe. Rezumând: "poate exista FK fără să fie GFE dar invers nu se poate. 2 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Membru Premium Criticul Reputație: 5364 Postat Ianuarie 3 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Ianuarie 3 Acum 1 minut, lucianpbt a spus: Nu se poate sa se comporte ca o iubita fara FK stiu, dar nu ai cum sa le schimbi parerea. Edit: Mai bine le esti prieten decat dusman. Ba DA, POȚI! Nu le cauți scuze, le spui REPETAT până înțeleg. Și crede-mă că funcționează, am făcut-o cu câteva fete. Unele au modificat lista de servicii, scoțând GFE dar altele au introdus FK chiar dacă contracost. Vrei un exemplu? Raissssa e una dintre ele... poți să o întrebi. 2 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
natoporus Reputație: 5106 Postat Ianuarie 3 Oras:* Oras:* Postat Ianuarie 3 Just now, Criticul said: Simplu... Poți face omletă fără ouă? GFE înseamnă comportament de iubită... cei ce notează GFE fără FK și ajung într-o relație, sper să nu sărute vreodată. ATENȚIE: chiar dacă e FK asta nu înseamnă obligatoriu GFE, trebuie mult mai multe. Rezumând: "poate exista FK fără să fie GFE dar invers nu se poate. Am glumit. Si totusi, m-am gandit ca poate exista si cupluri care nu prea (sau chiar deloc) se pupa ci se manifesta in alte feluri. Cand e vorba de oameni, te poti astepta practic la orice.
Membru Premium Criticul Reputație: 5364 Postat Ianuarie 3 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Ianuarie 3 Acum 13 minute, natoporus a spus: Am glumit. Si totusi, m-am gandit ca poate exista si cupluri care nu prea (sau chiar deloc) se pupa ci se manifesta in alte feluri. Cand e vorba de oameni, te poti astepta practic la orice. Exact, inuiții se "sărută" frecându-și nasurile... 😛 E o metodă de siguranță căci la - 40, de grade există șanse să se "sudeze" buzele. Ca idee, sărutul a fost introdus de romani, așa verificau bărbații dacă femeile din familie au băut... apoi a fost descoperit erotismul acțiunii și a fost folosit intens de bacante... Nu știu cine a introdus și folosirea limbii în sărut, posibil tot atunci, nu știu cum le-a fost atribuit francezilor... 😛 1 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Daniro1985 Reputație: 23 Postat Ianuarie 3 Postat Ianuarie 3 Acum 11 minute, Criticul a spus: Exact, inuiții se "sărută" frecându-și nasurile... 😛 E o metodă de siguranță căci la - 40, de grade există șanse să se "sudeze" buzele. Ca idee, sărutul a fost introdus de romani, așa verificau bărbații dacă femeile din familie au băut... apoi a fost descoperit erotismul acțiunii și a fost folosit intens de bacante... Nu știu cine a introdus și folosirea limbii în sărut, posibil tot atunci, nu știu cum le-a fost atribuit francezilor... 😛 " Sărutul este un gest uman vechi de mii de ani, dar originile exacte ale acestuia nu sunt pe deplin cunoscute. Cele mai vechi referințe la sărut provin din texte sanscrite din India, datând de acum aproximativ 3.500 de ani. În scrierile vedice, sărutul este descris ca un gest prin care oamenii "își miros gurile unul altuia", ceea ce pare să fie o descriere a unui tip de sărut. Totuși, sărutul ca gest de afecțiune sau romantism nu era universal. În unele culturi antice, cum ar fi cele din Mesopotamia sau Egiptul Antic, nu există dovezi clare despre utilizarea sărutului în acest fel, deși contactul fizic apropiat era prezent sub alte forme. În schimb, romanii antici au popularizat sărutul în diverse contexte – romantic, social și politic – și l-au răspândit în culturile pe care le-au influențat. Pe scurt, sărutul există de mii de ani și a fost practicat în moduri și contexte diferite, dar nu a fost un obicei universal în toate culturile umane." 1
natoporus Reputație: 5106 Postat Ianuarie 3 Oras:* Oras:* Postat Ianuarie 3 4 minutes ago, Daniro1985 said: " Sărutul este un gest uman vechi de mii de ani, dar originile exacte ale acestuia nu sunt pe deplin cunoscute. Cele mai vechi referințe la sărut provin din texte sanscrite din India, datând de acum aproximativ 3.500 de ani. În scrierile vedice, sărutul este descris ca un gest prin care oamenii "își miros gurile unul altuia", ceea ce pare să fie o descriere a unui tip de sărut. Totuși, sărutul ca gest de afecțiune sau romantism nu era universal. În unele culturi antice, cum ar fi cele din Mesopotamia sau Egiptul Antic, nu există dovezi clare despre utilizarea sărutului în acest fel, deși contactul fizic apropiat era prezent sub alte forme. În schimb, romanii antici au popularizat sărutul în diverse contexte – romantic, social și politic – și l-au răspândit în culturile pe care le-au influențat. Pe scurt, sărutul există de mii de ani și a fost practicat în moduri și contexte diferite, dar nu a fost un obicei universal în toate culturile umane." Deci concluzia e ca de fapt se poate GFE fara FK. :) 2
Membru Premium reptilozaurusrex Reputație: 7296 Postat Ianuarie 3 Oras:Nimfomane City Oras:Nimfomane City Membru Premium Postat Ianuarie 3 Acum 1 oră, lucianpbt a spus: Ei, tocmai s-a lasat de munca de tot inainte de sarbatori, dupa spusele ei. Mi-a multumit pentru tot ajutorul oferit, cica am ajutat-o foarte mult si eu cred ca e adevarat dar nu a vrut sa imi intoarca favoarea pe care initial a acceptat-o pentru un threesome, asa ca nu ne-am despartit amiabil din pacate. Apropo stii ce mi-a zis in fata, ceea ce stiam deja, ea a facut meseria ca sa ia banii de la fraieri, avea baieti care i-au dat cate 10 mii de euro moca, mi-a aratat si dovada (contul bancar). Deci ca sa stiti si voi de ce serviciile putine si proaste pe bani multi, dar bineinteles frumusetea si tineretea au ajutat-o enorm de mult. Unele fete au norocul acesta. Eu cred ca dupa un timp fara aceasta munca, va reveni, sunt destul de sigur, cand va vedea cum se fac banii de fapt. Pacat, chiar mi-ar fi placut s-o revizitez. 👌 Dacă femeia exclamă "Oooh Doamne ce mare este", în 99% din cazuri vede un păianjen! 👍
lucianpbt Reputație: 1654 Postat Ianuarie 3 Oras:🐱 + 🐺 = 🦊 Oras:🐱 + 🐺 = 🦊 Postat Ianuarie 3 2 minutes ago, reptilozaurusrex said: Pacat, chiar mi-ar fi placut s-o revizitez. 👌 Cand sunt multe optiuni, destul de greu sa o alegi pe ea chiar daca era extrem de frumoasa. De acum nu se mai poate 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum