Pottrivitul Reputație: 244 Postat 9 ore în urmă Oras:- Oras:- Postat 9 ore în urmă Acum 21 ore, Laris a spus: Maca maca 😂😂💋 Bună dimineața. Să știi că te simt că nu ești fată rea și îmi pare rău că ți-am răspuns urât așa cum ai făcut-o tu . Scuze sincere și baftă în tot ce fac . 😘 1
Laris Reputație: 6832 Postat 5 ore în urmă Telefon: 0725153420 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0725153420 Oras:Bucuresti Disponibila Postat 5 ore în urmă Acum 3 ore, Pottrivitul a spus: Bună dimineața. Să știi că te simt că nu ești fată rea și îmi pare rău că ți-am răspuns urât așa cum ai făcut-o tu . Scuze sincere și baftă în tot ce fac . 😘 Pai nu sunt, sunt chiar fata de comitet , tu bagi bete prin gard si ațâți lumea pe mine, nu stiu de ce dar nici nu ma consum sa aflu Nu eu te-am etichetat ci tu 😅eu nici nu ti-am observat prezenta pana nu m-ai etichetat 🤭 1
Pottrivitul Reputație: 244 Postat 3 ore în urmă Oras:- Oras:- Postat 3 ore în urmă Acum 1 oră, Laris a spus: Pai nu sunt, sunt chiar fata de comitet , tu bagi bete prin gard si ațâți lumea pe mine, nu stiu de ce dar nici nu ma consum sa aflu Nu eu te-am etichetat ci tu 😅eu nici nu ti-am observat prezenta pana nu m-ai etichetat 🤭 Laris , așa cum zici că e dreptul tău..... așa consider și eu, că e dreptul meu să aduc în discuție un anumit subiect. Că tu consideri că e băț în gard , aia e . Eu te-am etichetat , adevărat.... și iar este adevărat , că matale ai răspuns fix cum ar fi răspuns orice om prost crescut. Îți doresc multă sănătate și putere de muncă. .
Laris Reputație: 6832 Postat 3 ore în urmă Telefon: 0725153420 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0725153420 Oras:Bucuresti Disponibila Postat 3 ore în urmă Acum 36 minute, Pottrivitul a spus: Laris , așa cum zici că e dreptul tău..... așa consider și eu, că e dreptul meu să aduc în discuție un anumit subiect. Că tu consideri că e băț în gard , aia e . Eu te-am etichetat , adevărat.... și iar este adevărat , că matale ai răspuns fix cum ar fi răspuns orice om prost crescut. Îți doresc multă sănătate și putere de muncă. . Maca maca 😂😂 ma plictisesti, prost crescut mult prea apus, obraznica poate 🤭💋 1
Membru Premium guest2023 Reputație: 866 Postat 1 oră în urmă Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat 1 oră în urmă Mai am un singur dor Dacă o ai mică sau ai fost cel mai prost din curtea scolii, te rog să imi dai minusuri in neștire
Membru Premium guest2023 Reputație: 866 Postat 1 oră în urmă Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat 1 oră în urmă Sa vina "curvele" pe acest topic campion Dacă o ai mică sau ai fost cel mai prost din curtea scolii, te rog să imi dai minusuri in neștire
Membru Premium guest2023 Reputație: 866 Postat 1 oră în urmă Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat 1 oră în urmă Sa fim iar, cum noi am fost Dacă o ai mică sau ai fost cel mai prost din curtea scolii, te rog să imi dai minusuri in neștire
Membru Premium guest2023 Reputație: 866 Postat 1 oră în urmă Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat 1 oră în urmă O mare familie Dacă o ai mică sau ai fost cel mai prost din curtea scolii, te rog să imi dai minusuri in neștire
Membru Premium guest2023 Reputație: 866 Postat 1 oră în urmă Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat 1 oră în urmă Dar fara rost Dacă o ai mică sau ai fost cel mai prost din curtea scolii, te rog să imi dai minusuri in neștire
Membru Premium guest2023 Reputație: 866 Postat 1 oră în urmă Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat 1 oră în urmă Ca nu conteaza ce expui Dacă o ai mică sau ai fost cel mai prost din curtea scolii, te rog să imi dai minusuri in neștire
Membru Premium guest2023 Reputație: 866 Postat 1 oră în urmă Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat 1 oră în urmă Pe topicul vietii, al forumului Dacă o ai mică sau ai fost cel mai prost din curtea scolii, te rog să imi dai minusuri in neștire
Membru Premium guest2023 Reputație: 866 Postat 59 minute în urmă Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat 59 minute în urmă Pagina cu pagina noi am facut Dacă o ai mică sau ai fost cel mai prost din curtea scolii, te rog să imi dai minusuri in neștire
Membru Premium guest2023 Reputație: 866 Postat 59 minute în urmă Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat 59 minute în urmă Pana a venit Q si "nea" futut Dacă o ai mică sau ai fost cel mai prost din curtea scolii, te rog să imi dai minusuri in neștire
Membru Premium guest2023 Reputație: 866 Postat 59 minute în urmă Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat 59 minute în urmă Cu buna dimi si spor la cafeluta Dacă o ai mică sau ai fost cel mai prost din curtea scolii, te rog să imi dai minusuri in neștire
Membru Premium guest2023 Reputație: 866 Postat 57 minute în urmă Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat 57 minute în urmă Aici e despre frustrari si nu de puță Dacă o ai mică sau ai fost cel mai prost din curtea scolii, te rog să imi dai minusuri in neștire
Membru Premium guest2023 Reputație: 866 Postat 57 minute în urmă Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat 57 minute în urmă Grase, slabe, mahalagioaice Dacă o ai mică sau ai fost cel mai prost din curtea scolii, te rog să imi dai minusuri in neștire
Membru Premium guest2023 Reputație: 866 Postat 56 minute în urmă Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat 56 minute în urmă Sunt in pana de idei si nu stiu ce sa scriu Dacă o ai mică sau ai fost cel mai prost din curtea scolii, te rog să imi dai minusuri in neștire
Membru Premium guest2023 Reputație: 866 Postat 56 minute în urmă Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat 56 minute în urmă Sa fiu primul pe pagina 3000 al potrivitului Dacă o ai mică sau ai fost cel mai prost din curtea scolii, te rog să imi dai minusuri in neștire
Membru Premium guest2023 Reputație: 866 Postat 55 minute în urmă Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat 55 minute în urmă Dar nu e panica prea mare Dacă o ai mică sau ai fost cel mai prost din curtea scolii, te rog să imi dai minusuri in neștire
Membru Premium guest2023 Reputație: 866 Postat 55 minute în urmă Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat 55 minute în urmă Sunt un lingau si la fix 10 metri in fata .... ma doare Dacă o ai mică sau ai fost cel mai prost din curtea scolii, te rog să imi dai minusuri in neștire
Membru Premium guest2023 Reputație: 866 Postat 54 minute în urmă Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat 54 minute în urmă Unde esti tu @brunny oare Dacă o ai mică sau ai fost cel mai prost din curtea scolii, te rog să imi dai minusuri in neștire
Membru Premium guest2023 Reputație: 866 Postat 53 minute în urmă Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat 53 minute în urmă Sa vezi cu cat curaj scriu la discutii generale Dacă o ai mică sau ai fost cel mai prost din curtea scolii, te rog să imi dai minusuri in neștire
Membru Premium guest2023 Reputație: 866 Postat 53 minute în urmă Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat 53 minute în urmă De notificari mi-e frica si doare Dacă o ai mică sau ai fost cel mai prost din curtea scolii, te rog să imi dai minusuri in neștire
Membru Premium guest2023 Reputație: 866 Postat 52 minute în urmă Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat 52 minute în urmă Ca o sa vada "dusmanul" Dacă o ai mică sau ai fost cel mai prost din curtea scolii, te rog să imi dai minusuri in neștire
Membru Premium guest2023 Reputație: 866 Postat 51 minute în urmă Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat 51 minute în urmă Dar sunt singur cuc pe topic, fratioare Dacă o ai mică sau ai fost cel mai prost din curtea scolii, te rog să imi dai minusuri in neștire
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum