Sari la conținut

"Curtea" suprema

Vizitator 1_potrivitu

Postări Recomandate

• Oras:București
Postat
Acum 30 minute, albdom a spus:

Nu cred ca admira nimeni o astfel de cearta. E interesanta poate dar e pacat si de timpul vostru si de efortul depus la a scrie aici tot felul de invective si jigniri. Puteti avea o discutie in contradictoriu civilizata, fara a recurge la limbaj vulgar. Ar fi chiar interesante astfel de discutii bazate pe argumente nu pe jigniri.

Daca nu e doar pierdere de timp, clar asta.

Poate ca ar trebui să probezi și fete care nu sânt idealul tău, eu am făcut-o și am rămas plăcut impresionat de ele, au rămas în atenția mea, se dăruiesc și te vor face fericit. 

Pup 😘💋❤️

• Like 1
Postat
Acum 6 minute, AdamPutero a spus:

Poate ca ar trebui să probezi și fete care nu sânt idealul tău, eu am făcut-o și am rămas plăcut impresionat de ele, au rămas în atenția mea, se dăruiesc și te vor face fericit. 

Pup 😘💋❤️

Multumesc colegule dar te asigur ca de-a lungul timpului am probat foarte multe fete care nu sunt idealul meu si stiu ca poti ramane placut impresionat de ele. Doar ca deocamdata nu mai probez niciuna, nu mai am bani... 🤷‍♂️

A fost doar o gluma pe care nu ai prins-o, mai si citat cu postarea gresita.

Si nu ai prins-o nici pe asta, asa e? 😁

Pup 😘💋♥️A

• Membru Premium
  • Oras:Micul Paris(Outcal)
  • Oras:Micul Paris(Outcal)
Postat
Acum 59 minute, albdom a spus:

Mersi colegule dar nu prea am nevoie...am facut doar o mica gluma acolo. Nu ma intereseaza fata, imi pare din poze ca are vreo doua kg in plus... 😂

De 2 kg in plus nici nu-ți seama numai daca o pui pe cantar🤣 Mie unu imi place ce vad , sper sa nu fie doar ambalaj 📦. Masajul e bun , nu strică daca mai e și erotic e cireașa de pe tort 🍰. Cu OP ar fi o problemă în rest e ok . Nu-mi mai raspunde ca ai postări limitate și poate mai ai nevoie pentru vreo fată 🫢🤣

Fii blândă cu inima mea și o fiară cu trupul meu! 

Postat
Acum 1 oră, albdom a spus:

Multumesc colegule dar te asigur ca de-a lungul timpului am probat foarte multe fete care nu sunt idealul meu si stiu ca poti ramane placut impresionat de ele. Doar ca deocamdata nu mai probez niciuna, nu mai am bani... 🤷‍♂️

A fost doar o gluma pe care nu ai prins-o, mai si citat cu postarea gresita.

Si nu ai prins-o nici pe asta, asa e? 😁

Pup 😘💋♥️A

Te-am citat ștind ce gusturi ai, în totdeauna trebuie să cauți soluții la problemele și vei găsi rezolvarea unde nu te aștepți. Ți se poate întâmpla să te îndrăgostești de o fată neatrăgătoare ce are un suflet de aur, ea poate fi soluția și poți fi fericit. Niciodată nu poți ști ce se va întâmpla dar merită să încerci, contează cum îți umpli timpul să te distragă de la vicii.

• Like 1
  • Membru Premium
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
La 09.03.2025 la 10:53, Pottrivitul a spus:

Să fii mândru că  au avut și ai ocazia să postezi pe un topic  campion  2023 . Și dacă  nu se făceau mașinațiuni " , ar fi ieșit și în 2024 .   

Și la mulți ani tuturor bărbaților  . 😌 

Tu ai avut o idee buna cu topicul asta, toti si absolut toti recunosc asta, dupa care "ti s-a urcat la cap", nu ai avut cerebralitatea sa analizezi incotro o ia, de dragul paginilor. Pe langa masinatiuni a fost si atitudinea ta care m-a facut sa votez orice dar nu cu tine. Acum parca ti-a venit mintea la cap sa zic asa. Chiar ok, dupa cum scrii

Ps: asta este declaratia pe care o dau, o sustin si o semnez. 

Dacă o ai mică sau ai fost cel mai prost din curtea scolii, te rog să imi dai minusuri in neștire  :138x

• Oras:Capitala
  • Oras:Capitala
Postat
Acum 27 minute, guest2023 a spus:

Tu ai avut o idee buna cu topicul asta, toti si absolut toti recunosc asta, dupa care "ti s-a urcat la cap", nu ai avut cerebralitatea sa analizezi incotro o ia, de dragul paginilor. Pe langa masinatiuni a fost si atitudinea ta care m-a facut sa votez orice dar nu cu tine. Acum parca ti-a venit mintea la cap sa zic asa. Chiar ok, dupa cum scrii

Ps: asta este declaratia pe care o dau, o sustin si o semnez. 

Nu vă supărați,găsesc aceste declarații la registratură? Nu de alta....parca as semna și eu...😁

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 5 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...