dydy.v.1.1 Reputație: 4618 Postat Martie 25 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Martie 25 Maximux e Puterro.. asta ii simplu.. da Puterro cine e? E Paulică? 2
Scorpions70 Reputație: 2969 Postat Martie 25 Oras:Capitala Oras:Capitala Postat Martie 25 Acum 4 minute, clubbing a spus: Atunci e o persoana neasumata sa zic asa si doar sa carcoteasca stie.. Da,cu siguranță....și ști de ce? Pentru că este" senil" și nu are discernământ. Pentru el orice zboară se mănâncă indiferent dacă este comestibil sau nu...😉
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 25 Postat Martie 25 Acum 1 minut, dydy.v.1.1 a spus: Maximux e Puterro.. asta ii simplu.. da Puterro cine e? E Paulică? Mihaita.
brunny Reputație: 5164 Postat Martie 25 Telefon: 0765962337 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0765962337 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Martie 25 7 minutes ago, reptilozaurusrex said: Mihaita. Mihăiță din toporași , ai greșit ! 🤣🤣🤣 1
dydy.v.1.1 Reputație: 4618 Postat Martie 25 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Martie 25 Chiar acum, brunny a spus: Mihăiță din toporași , ai greșit ! 🤣🤣🤣 Nu rade ma Bruneto..ca nu îl stiu , is si eu curios.. Mas duce la bere cu el ,da mie dracu ca ma fute..la ce futacios este. 4
brunny Reputație: 5164 Postat Martie 25 Telefon: 0765962337 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0765962337 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Martie 25 26 minutes ago, armando77 said: Nașpa dacă e așa , probabil ai și probe presupun . Dacă “stropea “ din transpirație înseamnă ca din 🍆 făcea inundație 🫢🤣🤣. Lasă ca și invers e și mai rău la unele , nu la toate , nu mă refer la tine , X e așa , Y e așa , Z e terminat , nu știu de unde știa, dar era foarte sigură . Am și oprit-o , n-am mai vrut să ascult ca nu mă interesează bărbații și de atunci nici n-am mai fost pe la ea . Ca m-am gândit ca dacă zice așa de alții poate să zică tot așa și de mine , înțelegi 🙈 Dacă nu ai treabă , cu siguranță , nici ea nu o să aibă treabă cu tine :))))) toți știm unul de celălalt . Doar suntem o familie 2
brunny Reputație: 5164 Postat Martie 25 Telefon: 0765962337 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0765962337 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Martie 25 Just now, dydy.v.1.1 said: Nu rade ma Bruneto..ca nu îl stiu , is si eu curios.. Mas duce la bere cu el ,da mie dracu ca ma fute..la ce futacios este. Ai grijă ce îți dorești 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 asta fute , nu se încurcă :)))))) 1 1
dydy.v.1.1 Reputație: 4618 Postat Martie 25 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Martie 25 Chiar acum, brunny a spus: Ai grijă ce îți dorești 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 asta fute , nu se încurcă :)))))) Eu am crezut ca el este Paulică ala cu ochelarii grosi.. 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 25 Postat Martie 25 Acum 5 minute, brunny a spus: Mihăiță din toporași , ai greșit ! 🤣🤣🤣 Bine ca nu sta pe Aleea Livezilor, ramanea si fara parfum si fara camasa Armani. 🤣 Nu mai zic de banii de calatorii pe stb. 😅
Membru Premium armando77 Reputație: 6312 Postat Martie 25 Oras:Micul Paris(Outcal) Oras:Micul Paris(Outcal) Membru Premium Postat Martie 25 Acum 2 minute, brunny a spus: Dacă nu ai treabă , cu siguranță , nici ea nu o să aibă treabă cu tine :))))) toți știm unul de celălalt . Doar suntem o familie Ai dreptate cumătră , o mare familie modernă 🤣🤣🤣 2 1 Fii blândă cu inima mea și o fiară cu trupul meu! Nu sunt ce aș vrea să fiu, nu știu ce vreau să fiu dar știu că îmi place 👅🌮🍑💦🙃
brunny Reputație: 5164 Postat Martie 25 Telefon: 0765962337 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0765962337 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Martie 25 3 minutes ago, dydy.v.1.1 said: Eu am crezut ca el este Paulică ala cu ochelarii grosi.. Nu îl știu , auzisem ceva , ceva , dar ne-o mai meritam și noi ca primim orice latură . Banii să meargă 1
Scorpions70 Reputație: 2969 Postat Martie 25 Oras:Capitala Oras:Capitala Postat Martie 25 Chiar acum, armando77 a spus: Ai dreptate cumătră , o mare familie modernă 🤣🤣🤣 Bun....și în cazul asta ce dansăm???? Menuet sau dansul pinguinului? Ce-ți mai place să te dai la "cumătra" vulpiță!!!!🤭😉 2
brunny Reputație: 5164 Postat Martie 25 Telefon: 0765962337 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0765962337 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Martie 25 9 minutes ago, reptilozaurusrex said: Bine ca nu sta pe Aleea Livezilor, ramanea si fara parfum si fara camasa Armani. 🤣 Nu mai zic de banii de calatorii pe stb. 😅 Il apreciam , ptr ca plateste femeile la care se duce , dar este un bârfitor , un neasumat și un …. Asta m-a întrecut pe mine și oarecum mi-i se părea inofensiv , dar să vb la 12 noaptea ce fac eu , e grav . Orice bărbat care stă pe baza unei prostituate , tot pește se numește . Referitor la ce abera el . 1 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 25 Postat Martie 25 Acum 1 minut, Scorpions70 a spus: Bun....și în cazul asta ce dansăm???? Menuet sau dansul pinguinului? Ce-ți mai place să te dai la "cumătra" vulpiță!!!!🤭😉 Nu prea iti place concurenta. 😂
clubbing Reputație: 1506 Postat Martie 25 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 25 Acum 14 minute, brunny a spus: Mihăiță din toporași , ai greșit ! 🤣🤣🤣 🤣🤣🤣🤣 yuhuuuu🤣🤣🤣 1
Membru Premium armando77 Reputație: 6312 Postat Martie 25 Oras:Micul Paris(Outcal) Oras:Micul Paris(Outcal) Membru Premium Postat Martie 25 Acum 12 minute, Scorpions70 a spus: Bun....și în cazul asta ce dansăm???? Menuet sau dansul pinguinului? Ce-ți mai place să te dai la "cumătra" vulpiță!!!!🤭😉 Du-te și tu cine te ține doar suntem în familie , nu mai e nici o rușine . Dansul pinguinului il știu , Menuet nu -l știu , n-am auzit de el 🤷🏻♂️ Fii blândă cu inima mea și o fiară cu trupul meu! Nu sunt ce aș vrea să fiu, nu știu ce vreau să fiu dar știu că îmi place 👅🌮🍑💦🙃
Scorpions70 Reputație: 2969 Postat Martie 25 Oras:Capitala Oras:Capitala Postat Martie 25 Acum 2 minute, reptilozaurusrex a spus: Nu prea iti place concurenta. 😂 Dezvoltă subiectul ,că îmi place cum sună....😉 1
Scorpions70 Reputație: 2969 Postat Martie 25 Oras:Capitala Oras:Capitala Postat Martie 25 Acum 3 minute, armando77 a spus: Dă-te și tu cine te ține doar suntem în familie , nu mai e nici o rușine . Dansul pinguinului il știu , Menuet nu -l știu , n-am auzit de el 🤷🏻♂️ 😂🤭MENUET s.n. Vechi dans popular francez, liniștit și plin de grație.😉 Nu știu ce să zic....parca m-aș baga la "perenita" că la celelalte am doua picioare "stângi"...😁 1 1
Membru Premium armando77 Reputație: 6312 Postat Martie 25 Oras:Micul Paris(Outcal) Oras:Micul Paris(Outcal) Membru Premium Postat Martie 25 Acum 5 minute, brunny a spus: Orice bărbat care stă pe baza unei prostituate , tot pește se numește Acum depinde și ce pește că așa și un mormoloc tot pește i se spune 🤣Ca nu o fi peste piranha 🤣 1 Fii blândă cu inima mea și o fiară cu trupul meu! Nu sunt ce aș vrea să fiu, nu știu ce vreau să fiu dar știu că îmi place 👅🌮🍑💦🙃
brunny Reputație: 5164 Postat Martie 25 Telefon: 0765962337 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0765962337 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Martie 25 Just now, armando77 said: Acum depinde și ce pește că așa și un mormoloc tot pește i se spune 🤣Ca nu o fi peste piranha 🤣 Mormoloc sau nu , uite ca plătiți penisul lor 🙈😂😂😂😂😂 scuzeeee 1 1
Scorpions70 Reputație: 2969 Postat Martie 25 Oras:Capitala Oras:Capitala Postat Martie 25 Acum 1 minut, brunny a spus: Mormoloc sau nu , uite ca plătiți penisul lor 🙈😂😂😂😂😂 scuzeeee Da mamicule ,dar orice "peste" de la cap se împute....😉 1
cleopatra01 Reputație: 5991 Postat Martie 25 Oras:La butoane Oras:La butoane Postat Martie 25 Acum 22 minute, Scorpions70 a spus: Bun....și în cazul asta ce dansăm???? Menuet sau dansul pinguinului? Ce-ți mai place să te dai la "cumătra" vulpiță!!!!🤭😉 5 1
Scorpions70 Reputație: 2969 Postat Martie 25 Oras:Capitala Oras:Capitala Postat Martie 25 Acum 1 minut, cleopatra01 a spus: Sărut mâna șefa...ce să înțeleg,vreo propunere....la un pas de dans?!😂😂😂😂😂 2
brunny Reputație: 5164 Postat Martie 25 Telefon: 0765962337 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0765962337 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Martie 25 9 minutes ago, Scorpions70 said: Da mamicule ,dar orice "peste" de la cap se împute....😉 Vă plac și cu miros de pește 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 1
LUMIAR Reputație: 1198 Postat Martie 25 Oras:Confort 1 Central Oras:Confort 1 Central Postat Martie 25 8 minutes ago, cleopatra01 said: Daaa, pinguinii tot un soi de pesti sunt. Decat ca ei sunt simpatici…🤣🤣🤣 P.S. Cleopatra, se vede ca ai facut scoala la Academia lui @pisicuts. Acelasi gen de glume… 1
Postări Recomandate