Sari la conținut

"Curtea" suprema

Vizitator 1_potrivitu

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 1 minut, natoporus a spus:

La "Curtea Suprema" se fac si programari? Ca asa imi pare. :)

Programarea e facuta deja, aici facem doar o incalzire prealabila 🙂

Acum 2 minute, Subteranaa a spus:

La cate “amenințări” am citit aici intre tine si ea abia aștept recenzia 😂😂

Recenzia e cu totul altceva. E un lucru pe care il voi privi la modul cel mai serios si nu intr-un mod glumet si relaxat ca aceasta interactiune de pe aici.

Postat
Chiar acum, Subteranaa a spus:

Si ca sa continui gluma… esti primul după aia 3 de dinaintea ta 😂😂

Frățică nu contează 👍👍👍cu 1litru se face noua scârție 🤣,zici că-i fata mare 🤣🤣🤣

Vizitator
Postat
Acum 4 minute, natoporus a spus:

La "Curtea Suprema" se fac si programari? Ca asa imi pare. :)

Ți se pare! Avem pe privat programari😉

Aici ne amuzam și socializam ..sa aibă lumea ce sa bârfească la judecata :)

Vizitator
Postat
Acum 6 minute, Subteranaa a spus:

La cate “amenințări” am citit aici intre tine si ea abia aștept recenzia 😂😂

Hahahaha 😅și sa ne vezi pe amândoi dezamăgiți..  el pe o parte eu pe cealaltă 😅 ar fi ultima.. ca da...prea ma amenința.... eu nu l-am amenințat.. 🤭 doar odată am spus ca mi s-a pus pata pe el..adică vreau vizita lui!

Vizitator
Postat
Acum 3 minute, Subteranaa a spus:

Si ca sa continui gluma… esti primul după aia 3 de dinaintea ta 😂😂

Nu conteaza colegule, avem apa si sapun 🤣🤣 si oricum si ea e prima dupa cele 784 dinaintea ei 😁

• Membru Premium
  • Oras:under the earth
Postat
Acum 3 minute, Albdom82 a spus:

Recenzia e cu totul altceva. E un lucru pe care il voi privi la modul cel mai serios si nu intr-un mod glumet si relaxat ca aceasta interactiune de pe aici.

Nu mai spune ca pui presiune pe fata degeaba 😉

tu esti om bun totul o sa fie bine ea bine dispusă tu satisfăcut(poate si ea satisfacută de 👅 ta), toate bune si frumoase. Spor la :feet

Vizitator
Postat
Acum 3 minute, Albdom82 a spus:

Programarea e facuta deja, aici facem doar o incalzire prealabila 🙂

Eu nu știu cum aveți voi timp sa analizați unele chestii...adică ok la oral normal înțeleg... ca le simți etc.. în rest... mai de unde aveți atâta inspirație ptr recenzii...am f multe recenzii foarte foarte detaliate... cu simt se răspundere...ma gândeam sa ii fac o recenzie celui ce mi-a deschis ziua ... 😅 dar n am inspirația cu mine 

Postat
Acum 2 minute, AlexaNdrA1q a spus:

Hahahaha 😅și sa ne vezi pe amândoi dezamăgiți..  el pe o parte eu pe cealaltă 😅 ar fi ultima.. ca da...prea ma amenința.... eu nu l-am amenințat.. 🤭 doar odată am spus ca mi s-a pus pata pe el..adică vreau vizita lui!

Să îl vedem pe unde scoate cămașă🤣🤣🤣 trebuie gâdilat că lumea👍👍👍

Vizitator
Postat
Acum 1 minut, Albdom82 a spus:

Nu conteaza colegule, avem apa si sapun 🤣🤣 si oricum si ea e prima dupa cele 784 dinaintea ei 😁

Tu chiar ești primul ca ma duc la piscina 😅... mama ce mi place futaiul după câteva ore de piscina 🤭🤭 rămân asa cu energia aia...vibe ul ala...dornica..etc.. îți dai seama ce îmi clătesc mâine ochii la cate bunaciuni o sa vad aoloo😂😂 

Vizitator 1_-potrivtu
Postat
Acum 3 ore, colericul a spus:

Vezi că mai poate fi altceva, să încerce să te "agațe" dacă te-au simțit cu bani. Sunt câteva cazuri povestite pe forum care au prins câțiva "botaniști" pe care iau făcut de mii și zeci de mii de euro. Unele cazurile au făcut valuri, în altele doar s-a râs de naivitatea (prostia) unor confrați. 

Zilele trecute era vorba de cazul fetei de pe forum ce avea cancer și a fost ajutată, cei ce spuneau că inventează aveau în cap exact unele din situațiile la care fac referire, chiar când s-a deschis topicul se aflase că o fată, Sophia.arrakis, îl făcuse pe un italian de 75000 de euro. 

Corect . 

Nu dorm pe mine și nici nu subestimez pe nimeni. 

Și nici boier nu m-am născut . 

Da am mai spus și voi spune de câte ori voi avea ocazia. 

Cine s-a lăsat păcălit  de niște puștoaice ,  oricând pot fi păcăliți de oricine .  Să zică mersi că nu i-au pus să și vândă casele ....

Nu zic că e ok .

Vizitator
Postat
Acum 2 minute, Subteranaa a spus:

Nu mai spune ca pui presiune pe fata degeaba 😉

tu esti om bun totul o sa fie bine ea bine dispusă tu satisfăcut(poate si ea satisfacută de 👅 ta), toate bune si frumoase. Spor la :feet

E da.. nu îmi pasa mie.. și dacă e ceva ce nu e ok .. soarta..nu exista perfecțiune.....nu țin eu presiune de tip aolo sa fiu nu știu cum ca îmi scrie recenzie.. 🙄🙄 EU SUNT EU SI PUNCT! 😎😎

• Membru Premium
Postat
Acum 2 minute, AlexaNdrA1q a spus:

Tu chiar ești primul ca ma duc la piscina 😅... mama ce mi place futaiul după câteva ore de piscina 🤭🤭 rămân asa cu energia aia...vibe ul ala...dornica..etc.. îți dai seama ce îmi clătesc mâine ochii la cate bunaciuni o sa vad aoloo😂😂 

Au vestiare aia la piscina acolo? Ca vreau s-o iau înaintea colegului ca sa ramana al doilea el 😂😂😂

Postat
Acum 5 minute, AlexaNdrA1q a spus:

Eu nu știu cum aveți voi timp sa analizați unele chestii...adică ok la oral normal înțeleg... ca le simți etc.. în rest... mai de unde aveți atâta inspirație ptr recenzii...am f multe recenzii foarte foarte detaliate... cu simt se răspundere...ma gândeam sa ii fac o recenzie celui ce mi-a deschis ziua ... 😅 dar n am inspirația cu mine 

Inspirația vine mâncând 🤣🤣 daca nu treci pe acolo nu ai de unde ști ce și cum 👍 Așa că mai trec🤣🤣🤣pe Bulevard 🤣🤣

Vizitator
Postat
Acum 1 minut, AlexaNdrA1q a spus:

Inspiratia iti vine atunci cand privesti o femeie frumoasa. Atat e nevoie.

Ps- iti propun un lucru foarte serios. Hai sa nu mai vorbim pe marginea acestei intalniri a noastre. Poate o sa fie bine pt amandoi, poate doar pt unul dintre noi sau pt niciunul. Eu imi doresc doar sa te cunosc si sa petrec o ora langa o fata frumoasa asa ca tine si nu neaparat ceva sexual. Putem doar sta la un suc si sa ne tinem in brate si atat. Nu-mi trebuie nimic mai mult. Dar toata aceasta discutie cred ca pune o presiune inutila pe amandoi si nu are rost.

Te pup si ne vedem curand 😘😘

Vizitator 1_-potrivtu
Postat
Acum 3 ore, Subteranaa a spus:

Fals fals fals… recenziile trebuie sa fie complete si corecte. Sa cuprindă si aspectele negative, altfel sunt degeaba mai mult.

Dacă e de trei ori fals 😅, clar că cu oricâte argumente aș veni,  nu am nicio șansă să îți schimb părerea. 

Am zis .

• Membru Premium
Postat
Acum 2 minute, 1_-potrivtu a spus:

Dacă e de trei ori fals 😅, clar că cu oricâte argumente aș veni,  nu am nicio șansă să îți schimb părerea. 

Am zis .

Ai dreptate, nu ai cum sa-mi schimbi părerea si cel mai bine nu ne pierdem timpul cu argumente nici eu nici tu ✌🏻

Vizitator
Postat
Acum 7 minute, Subteranaa a spus:

Au vestiare aia la piscina acolo? Ca vreau s-o iau înaintea colegului ca sa ramana al doilea el 😂😂😂

Dorm 30 de min si va fi iar primul .. ii zic tu ești primul de când m am trezit :)) 

• Membru Premium
Postat
Acum 5 minute, AlexaNdrA1q a spus:

Dorm 30 de min si va fi iar primul .. ii zic tu ești primul de când m am trezit :)) 

Ok, unde e piscina? 😂

• Telefon: 0772056560
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 4 ore, AlexaNdrA1q a spus:

Aia e @Girlsexy99 cu va iubesc pe toți 😅🤣

Eu nu iubesc pe nici unul! Dar frumoasa zic 😅 cum a spus @marianblagaîn recenzie "ma uitam la ea în oglinda și ea tot la ea" 😅 mai v-am spus ca mie chiar imi plac actiunile la oglinda?? Mai ales oralul 🤭 ca ma uit la mine și el tot la mine 😅 @Albdom82 sa stii ca nu mai am pat! Am doar sufragerie cu canapele baie  oglinzi din 3pozitii 😅😅 

Ce invidioasa esti 😅 ti e ciuda ca eu iubesc pe toata lumea si tu nu reauoooo😅

Ce crezi nimeni si nimic nu mi ia strălucirea 😅

• Inimioara 1
Vizitator
Postat
Acum 4 minute, Girlsexy99 a spus:

@AlexaNdrA1qascultă Asta 😅

Mm..versuri mișto.... melodia în sine nu îmi place . 

Vizitator
Postat
Acum 15 minute, Subteranaa a spus:

Ok, unde e piscina? 😂

Nu știu nici eu :) știu doar ca mâine vreau sa ma duc la strand sau la o piscina. Dar cred că la strand sa ma dau pe topogane 😁

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 1 minut, AlexaNdrA1q a spus:

Ai înviat? 😁 @Girlsexy99

Din morți 😅

Ce prietena ai si înviată din morți , tot iti dedic o mel 😍

Sincera inca  nu am murit ca vine ziua ta si macar sa beau inainte de a murii 😅

Daca nu am murit acum nu mai mor niciodata 🫣

Motto-ul zilei de astazi daca mori invii si devii cea mai buna varianta a ta ! 
Cred ca asta imi pun la semnatura 😅

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...