fratelo 1968 Reputație: 5606 Postat Iunie 13, 2023 Postat Iunie 13, 2023 Chiar acum, AlexaNdrA1q a spus: Ai pierderi de memorie înseamnă 😂😂 eu îmi amintesc fb întâlnirea cu tine. Tottt 😈😎😈😈😈 ca la FBI ...nu scap nimic 😅 Trebuie sa revin sa îmi aduc aminte 😇😇mă luat capul 🤣🤣🤣
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2023 Postat Iunie 13, 2023 Chiar acum, fratelo 1968 a spus: Trebuie sa revin sa îmi aduc aminte 😇😇mă luat capul 🤣🤣🤣 Iar vrei hipnoza?? 🤭🤭
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2023 Postat Iunie 13, 2023 Acum 1 minut, AlexaNdrA1q a spus: Iar vrei hipnoza?? 🤭🤭 😂😂😂😂
fratelo 1968 Reputație: 5606 Postat Iunie 13, 2023 Postat Iunie 13, 2023 Acum 1 minut, AlexaNdrA1q a spus: Iar vrei hipnoza?? 🤭🤭 Peisajul e de vina🤣🤣🤣eu știu ce e acolo🤣
sweetkati Reputație: 11115 Postat Iunie 13, 2023 Telefon: 0799538781 Oras:București Disponibila Telefon: 0799538781 Oras:București Disponibila Postat Iunie 13, 2023 @AlexaNdrA1q sa știi ca avem aceleași gusturi 😂😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2023 Postat Iunie 13, 2023 Chiar acum, sweetkati a spus: @AlexaNdrA1q sa știi ca avem aceleași gusturi 😂😘 Stiuuu stiuuu știu sigur sigurr😂😂
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2023 Postat Iunie 13, 2023 Acum 1 minut, fratelo 1968 a spus: Peisajul e de vina🤣🤣🤣eu știu ce e acolo🤣 Vrei sa îți mai investighez încă odată fiecare cm si imprejurime?? 🤭🤭😘🙃
fratelo 1968 Reputație: 5606 Postat Iunie 13, 2023 Postat Iunie 13, 2023 Chiar acum, AlexaNdrA1q a spus: Vrei sa îți mai investighez încă odată fiecare cm si imprejurime?? 🤭🤭😘🙃 @sweetkatite las și pe tine sa investighezi👍 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2023 Postat Iunie 13, 2023 @sweetkati uite aici melodie ptr el 🤭 acel bărbat brunet cu barba ...o ascult la maximmm în timp ce fac curat pe aici
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2023 Postat Iunie 13, 2023 O întrebare sincera din partea mea: daca am 2 sosete la fel dar desperecheate, si de culoare asemanatoare (una neagra si una de un albastru foarte inchis), le pot impreuna si astfel purta pe viitor 🤔🤦♂️? Ps- doar un alt gand de-al meu care ma macina incet-incet.
Vizitator 1_-potrivtu Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2023 Postat Iunie 13, 2023 @Albdom82. În primul rând , să vă fie de bine și nici nu-ți închipui cât de tare mă bucur că ( reiese din recenzie) v-ați simțit bine și că recomandarea mea , a fost mănușă pentru tine . Ți-am zis că dacă ajungi la renesmee , vei juca semifinala sau chiar finala " de Liga Campioanelor" ? Ți-am zis . PS - bă da nu puteai mă să zici și tu așa: 😠 "La recomandarea fratelui meu vitreg Potrivitu, am mers cu toate pănzele" sus , către ..... " 😆 PS - eu m-am șmecherit, nu mai vizitez decât categoria ". Liga campioanelor". Și știi de ce ? Pentru că e mult prea prețios timpul meu .
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2023 Postat Iunie 13, 2023 Acum 1 minut, 1_-potrivtu a spus: @Albdom82. În primul rând , să vă fie de bine și nici nu-ți închipui cât de tare mă bucur că ( reiese din recenzie) v-ați simțit bine și că recomandarea mea , a fost mănușă pentru tine . Ți-am zis că dacă ajungi la renesmee , vei juca semifinala sau chiar finala " de Liga Campioanelor" ? Ți-am zis . PS - bă da nu puteai mă să zici și tu așa: 😠 "La recomandarea fratelui meu vitreg Potrivitu, am mers cu toate pănzele" sus , către ..... " 😆 In primul rand chiar m-am simtit extraordinar, si cred eu ca si ea - cel putin asa mi-a zis. Chiar m-a futut bine de tot, e pasionala gagica ce sa mai...🤣🤣 In al 2-lea rand, i-am spus ei direct face-to-face ca vin direct din partea ta. Si cred ca asta conteaza mai mult. Nu-ti mai spun reactia ei in a te lauda, dar am oprit-o repede pentru ca nu vreau sa stiu nimic despre alti useri de pe aici. Bine, ca oricum nu-mi convenea sa laude alt barbat atat timp cat era cu mine in pat 😁.
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2023 Postat Iunie 13, 2023 Acum 7 minute, Albdom82 a spus: O întrebare sincera din partea mea: daca am 2 sosete la fel dar desperecheate, si de culoare asemanatoare (una neagra si una de un albastru foarte inchis), le pot impreuna si astfel purta pe viitor 🤔🤦♂️? Ps- doar un alt gand de-al meu care ma macina incet-incet. Ești în trend cu moda... 😀 Daca porți și încălțări diferite...vei fii, extraordinar!! 😁 (toate vor fi moarte după tine... 😂)
marianblaga Reputație: 3831 Postat Iunie 13, 2023 Oras:sibiu Oras:sibiu Postat Iunie 13, 2023 Acum 36 minute, AlexaNdrA1q a spus: Nu mai spune..ca inca ma uit la poza lui ca am conversația 🤭🤭 și ma mai duc odată sa ma dau cu capu de pereți...🥲 APP. de poza. unde ai ascuns poza aia din prof. de whatsapp?
Vizitator 1_-potrivtu Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2023 Postat Iunie 13, 2023 Acum 2 minute, Albdom82 a spus: In primul rand chiar m-am simtit extraordinar, si cred eu ca si ea - cel putin asa mi-a zis. Chiar m-a futut bine de tot, e pasionala gagica ce sa mai...🤣🤣 In al 2-lea rand, i-am spus ei direct face-to-face ca vin direct din partea ta. Si cred ca asta conteaza mai mult. Nu-ti mai spun reactia ei in a te lauda, dar am oprit-o repede pentru ca nu vreau sa stiu nimic despre alti useri de pe aici. Bine, ca oricum nu-mi convenea sa laude alt barbat atat timp cat era cu mine in pat 😁. Atunci înseamnă că avem aceleași gusturi " , că ți-am citit profilul și mi-ai cam futut toate Campioanele 😠 😫 😆😆 Da draku te-a pus să-i spui că eu ți-am recomandat o ? Probabil că și-a adus aminte că ne-am potrivit, așa cum și eu îmi aduc aminte și uite, ți-a prins bine . Îți dai seama că glumeam când am spus că trebuia să începi cu " la recomandarea lui potrivitu.... Ai scris perfect așa și îți mulțumesc frumos. Încă o dată . Mă bucur tare pentru voi. Pff - ce repede trece timpul aici
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2023 Postat Iunie 13, 2023 Acum 11 minute, marianblaga a spus: APP. de poza. unde ai ascuns poza aia din prof. de whatsapp? Nu am poza?? Verific acum
Membru Premium Subteranaa Reputație: 10672 Postat Iunie 13, 2023 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Postat Iunie 13, 2023 1 oră în urmă, AlexaNdrA1q a spus: @sweetkati fii atenta! Programez de ieri ptr azi la 12 1fin .. notez in tlf *12jum 13 13 30 *😂😂😂😂aseara verific ce am azi sa stiu cand ma trezesc .. zic la 12 plec la locatie ca am pe baiatul ala la 12jum .. . Ma teezesc etc intru pe whatsaap la 12 sa confirm si mi zice ca a ajuns .. zic sa mi bag ceva ca am notat gresit....baiatul super ok ..a mai fost etc.. zice hai ca iau cafeaua și te aștept. (Zic doamne ajuta ) ajungem ..la mine câte a hăinuțe în stânga dreapta.. nu i problema ..zic hai sa dam drumu la muzica sa îmi vina energia..intram pe camera după dus etc..și m-am pus pe marginea la pat sa fac oral...și mi clătesc ochii la prima ora cu mare bunătate de maciuca ..mare și puțin grosuță zic ala e.. I zic lui stai ca eu ma pun în genunchi și mi zice ca unde poate sa termine.. dar eu ii zic: Pai ce eu am venit în fuga sa termini asa rpd nj termini acum 😂😂😂 mai fac oral cu pofta..și după am venit eu deasupra..îl întreb cum vrei sa termini într un min în 10 secunde...și m am mișcat în slow ca să nu termine în 10 secunde fiind si primul ...eu super stramta ptr el .. si termina la un moment dat si zice si el ca si mine ca atata drum ptr câteva minute..🥰 😅cum sa nu am o zi si o dimineata superba😅 spune tu. Nici acum nu ti-ai dat seama ca sunt eu 🤦♂️😂 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2023 Postat Iunie 13, 2023 Acum 1 minut, Subteranaa a spus: Nici acum nu ti-ai dat seama ca sunt eu 🤦♂️😂 E.. nu ca tu ma păcălești! 😅 zici ca ești toți 😅😅
Membru Premium Subteranaa Reputație: 10672 Postat Iunie 13, 2023 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Postat Iunie 13, 2023 Acum 6 minute, AlexaNdrA1q a spus: E.. nu ca tu ma păcălești! 😅 zici ca ești toți 😅😅 Treaba ta …😁
sweetkati Reputație: 11115 Postat Iunie 13, 2023 Telefon: 0799538781 Oras:București Disponibila Telefon: 0799538781 Oras:București Disponibila Postat Iunie 13, 2023 Acum 51 minute, AlexaNdrA1q a spus: @sweetkati uite aici melodie ptr el 🤭 acel bărbat brunet cu barba ...o ascult la maximmm în timp ce fac curat pe aici Hai ca m-ai făcut sa o ascult și eu acum🤣
Membru Premium MisterX Reputație: 25344 Postat Iunie 13, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Iunie 13, 2023 Acum 7 minute, Subteranaa a spus: Treaba ta …😁 Tot o sa te prinda una pana la urma. Nu scapi! 2 3 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu!
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2023 Postat Iunie 13, 2023 Acum 7 minute, Subteranaa a spus: Treaba ta …😁 Tu știai sigur ce preț mai am 😉 dacă ai fost pe la mn acum 1sapt 2 ...maxim ca nu am notiunea timpului .. am bănuit pe cineva ca fiind subteranaa 🤭dar țin ptr mine poate ma înșel
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2023 Postat Iunie 13, 2023 Acum 1 minut, sweetkati a spus: Hai ca m-ai făcut sa o ascult și eu acum🤣 E top..direct ptr el cu dedicatie 🤭🤭😁😁 o ascult de atunci ..😅mai dar frumos bărbat
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum